שלום אני חדשה

mamita35

New member
שרשרתי לאשכול של אושרת אבל ככה זה י

יצא

M o R a N i1

New member
ברוכה הבאה מויאלית (חח עוד מויאלית

(חחח עוד מויאלית לאוסף) ברוכה הבאה מאמי אני מורן

t0mi

New member
אהה הבנתי המעריצות של

סקעת הן מפגרות והראל סקעת בן אדם פשוט אבל מויאל הוא אליל, אל צריך להכין יום במיוחד בשבילו והמעריצות שלו הן טלית שכולה תכלת. אני לא יודעת אם לאחל לך ברוכה הבאה אבל כדי להוכיח לך שאנחנו לא כאלה שטחיות: ברוכה הבאה!

4הרמיוני

New member
ברוכה הבאה מאמי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

מה המצב
גם אני מתה, חולה, מחושמלת, מגוהצת, מודבקת, גזורה, מכובסת, מודלקת, גנובה, מתוקנת, מצולצלת על הראל מויאל המלךךךךךךך
אבל רק כדי להבהיר לך משו: לפני כמה זמן בפורום היו הרבה מלחמות בין הסקעתיות למויאלניקיות, אבל יום אחד כבר לכולם נמאס לטחון מים ולקלל את סקעת/מויאל, אז כולנו החלטנו אחרי מלאנתלאפים שרשורים בנושא להפסיק לריב על זה ולתת לכל אחד את הזכות לאהוב את מי שהוא אוהב בלי לריב... אז בתקווה שאת גם מסכימה אני אפרד ממך באהבה גדולה (אבל אני אוהבת יותר את מויאלווווש
) וכמתנת ברוכה הבאה ראויה אני אביא לך 2 תמונות שיפילו את הלב שלך לעקבים... קבלי תמונה 1

mamita35

New member
וולקאםםםםם מויאליתתתת../images/Emo24.gif

גם אני שרופההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה על מויאלושששששששששששש המושלםםםםםםםםםםםם
השתלבות מהירהההה נשמההההה

-דנה כנסי מאמי-

ברוכה הבאה מתוקה,יש לנו את אותו טעם גם אני חולה על מויאלוש המדהים ודרך אגב אני גם קרית-גתית במיקרה גם שכנה של נינט,אבל כרגע בגלל הלימודים אני חולונית ממש קרוב למויאלוש איזה כיף לי והבנאדם הזה נ=ש=מ=ה ובאמת נכתב עליו השיר אתה תותח אין אין עליך מתה עליך אתה הגדול מכולם ,מילה מילה.

למעלה