שלום אני חדשה

טיפקסית

New member
שלום אני חדשה

קוראים לי בשמת חזרתי מפולין ב-28.10.2004 אני חייבת לציין שהיה לי מסע של פעם בחיים רציתי להביא לידיעתכם שקיים אתר אינטרנט למחנה מאיידנק [ברר גרם לי צמרמורת] עם המון מידע על איך היה אז ועל איך הוא נראה היום. יכול להיות שמי שעומד לנסוע לפולין ימצא בו עניין אבל גם מי שהיה בו ורוצה להיזכר במה שהוא ראה מי שמעוניין הלינק ממש פה מתחת

טיפקסית

New member
היית במטוס של חברת התעופה הפולנית?

כי אם כן היינו באותה טיסה מאיזה משלחת/בי"ס את?

טיפקסית

New member
חח אז היינו יחד במסעדה

אני נמוכה עם משקפיים את זוכרת בנים מהמשלחת שלנו אייל או עידן? זוכרת אחד עם שיער שחור קצר [אייל] ואחד עם שיער שטני עם קול בס [עידן] אלה שרציתן [הבנות] להצטלם איתם במסעדה חחח זוכרת את הרקדן המטורף מהמסעדה? אני חייבת לראות את הוידאו צילמנו אתכם בוידאו אני אודיע לך כשזה יגיע אליי יש לך אייסי/מסנג'ר?

אמממ כנסי../images/Emo26.gif

המסעדה עם הפולקלור כן? אמממ לא זוכרת אף אחד מהמשלחת שלכם,לא התעמקתי בכלל,ואין לי מושג איזה בנות רצו להצטלם עם הבנים שלכם,בכולופן אני לא הייתי אחת מהן. והרקדן כן..הוא ממש חמוד,הוא לקח בנות מאצלינו לרקוד,אנחנו,כאילו אני וחברים שלי ישבנו בשולחן האמצעי. יש לי הרבה תמונות משם,גם חברה שלי הצלטמה איתו אחרי שהוא התלבש. יש לי אייסי ומסן..אני אשלח לך במסר...וואי אני רוצה שתשלחי לי!! גם היה אחת שהתחיל לצלם ילדה אחת מהמשלחת שלנו!..[ חחח איזה פאדיחות עשינו שם..התחלנו לצעוק ולדפוק על השולחנות וזה...פחחח..אבל היה ממש כיף.

אממ אני לא זוכרת שהיה עוד בצפר

כשאנחנו היינו שם.

אממ וואלה..גם אנחנו היינו שם באותו

תאריך. אבל אני ממש לא זוכרת שהיה שם עוד בצפר. חיים המדריך הזה הסביר לך? זה שהיה לו כתם על החולצה?

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה טיפקסית../images/Emo41.gif../images/Emo140.gif

תודה על האתר, אני מעלה לטאגליינס

למעלה