שלום ,אני חדשה

Naruto007

New member
בהצלחה במצוד אחרי קבוצה../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה, ולמרות שאני לא קרוב אליך, אני חושב שיש מישהו לידך... (B boy לא אמרת שאתה שם?). בכל מקרה, תהני בשהייתך בפורום.

DDN

New member
אני כאן.

בתעודת זהות שלי אני דן. ואני האמת די גושי. קצת הומור עצמי. בכל מקרה, גוש דן זה ת"א, רמת גן, גבעתיים, בני ברק, ראשל"צ, בת-ים, חולון, נס ציונה (?), ראש העין (?) והאמת, כל מקום שקידומת הטלפון היא "03" וקווי האוטובוס של דן מגיעים.

סנדרין

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo142.gif

(רותמ תוהה אם לגלות איפה היא גרה יהיה אאוטינג של נארוטו ואילת'יד)

DDN

New member
מסובך.

את יכולה לחשוף אילו פרטים שאת רוצה על עצמך. הם הצהירו שהם מכירים אותך (מבית ספר נדמה לי) זה יחשוף אותם. מצד שלישי, את תמיד אמרת מאיפה את לפני שהם בכלל הגיעו לפורום.

l o r e

New member
אבל סנדרין כבר אמרה מאיפה היא...

בעבר, ולכן חשיפת מיקומה שנית אינו משנה. סנדרין ציינה איפה היא גרה, כשחיפשה מדריך/מדריכה.

Naruto007

New member
שזו תהיה הבעיה הכי גדולה של כולנו:-

ממש אין לי בעיה שסנדרין תגלה את מקום מגוריה, גם אם זה יחשב אאוטינג, אני "מצהיר" שאין לי בעיה אם חשיפת מקום מגורי... לא שאני חושב שגוש דן קרוב אלינו, זה יחסית רחוק

DDN

New member
נארוטו, חשבתי שאתה

מאותה שכבה ואזור בו נמצאים סנדרין, איליתיד ודומאריוס.

Naruto007

New member
לא נראה לי

שזה המקום לפתוח דיון בנושא אישי זה, וגם אם כן אני לא מעוניין. לגבי השאלה, די לומר שאנחנו מכרים. אני לא אעשה אאוטינג ולא אומר פרטים נוספים על הקשר, וזה בהחלט לא קשור וחשוב לאינטרנט.

DDN

New member
ברוכה הבאה לפורום!

מקווה שתהני משהותך פה, ואם יש לך שאלות, בקשות, טענות, מענות, אל תתביישי ודברי. בכל מקרה, כמו כולם, אפשר להמליץ לך על הגילדה (פרטים בקישורים) או למצוא משהו מכאן. בכל מקרה, גוש דן אזור גדול.

למעלה