שלום אני חדשה

אטל81

New member
שלום אני חדשה

אבא שלי מאוד אוהב את השירים של אלביס. ורציתי לדעת באילו מקומות / מועדונים ישנם הופעות של חקייני אלביס או הופעות של שנות ה - 60 ואחרים, מכירים אולי מקומות כאלו שמקיימים הופעות + ריקודים?? תודה מראש

ברוכה הבאה

שימי לב לשרשור על ההופעה מחר בקמלוט בהרצליה (27.8.04), ערב מחווה לשירי אלביס. אין מועדון קבוע שיש בו הופעות קבועות של חקיינים (למרות שבקמלוט הרצליה ובקמלוט ת"א יש הרבה הופעות של אותו האומן, שי יגאל, שיופיע מחר בשירי מחווה למלך), אבל אם כן יש איזשהו אירוע מנהלי הפורום היקירים דואגים ליידע את כולם, אז שווה לך להיכנס מידי פעם לפורום ולהתעדכן. ערב נעים.

ברוכה ../images/Emo24.gif הבאה

לאבא שלך יש טעם טוב במוסיקה
מה איתך? גם אוהבת/מעריצה של אלביס? כמו שנכתב לפניי, אכן מחר הופעה בקמלוט הרצליה, מחווה לאלביס פרסלי. פורום אלביס פרסלי הוא המקום הכי מתאים להתעדכן מדי פעם לגבי הופעות של חקייני אלביס או הופעות מחווה. אין הופעות קבועות כי אין כל כך ביקוש בארץ להופעות האלה. אולי אם אנחנו נתגבש כקבוצה שדורשת הופעות קבועות כאלו, נאמר פעם בחודש, אולי יהיה איזה מועדון שיקח על עצמו לערוך הופעות קבועות. הישארי צמודה לפורום ותוכלי להתעדכן ולעדכן את אבא שלך.

girl happy man

New member
היי ברוכה הבאה../images/Emo6.gif

היי ישנם מפגשים מידי פעם של חברי פורום אלביס כמו כן יש גם הופעות ב"קמלוט" הרצליה וגם בת"א ו...יש גם הופעות שלי: אני ליאור מופיע עם להקתי בשירי אלביס קליף ונעימות של ה"צלליות"+ שירים נוספים משנות ה-50-60 אני מופיע בעיקר בארועים פרטיים...אבל אשמח כמובן לעדכן אותך ואת שאר החברים\ת מהפורום לגבי הופעות שלי בבתי קפה וכו'.... היום בערב יש הופעה משירי אלביס ב"קמלוט" הרצליה...אני אהיה שם ביי ליאור

למעלה