שלום אני חדשה

karin3175

New member
שלום אני חדשה

וגם לי יש בעיה של תת פעילות בלוטת התריס מאז היותי בת 3 חודשים כן כל כך קטנה וכבר בעיות כל החיים אני במעקב ובדיקות דם זה שיגרתי אצלי אבל בזמן האחרון נראה לי שזה די דופק לי את הסיכוי להכנס להריון כי כל יום אני קמה בשעה אחרת כי אני לא עובדת כבר 3 חודשים ככה האם זה חוק שצריך לקחת את זה כל יום באותה השעה ועד כמה הבלוטה המעצבנת הזו משפיעה על היקלטות להריון אשמח לתגובות

זאת לא ביעה גדולה

שלום קרין, אני מתיחסת גם לנתונים ששלחת לי במסר. אני בד"כ ממליצה על נטילת אלטרוקסין בשעוה פחות או יותר קבועה ועל ביטן ריקה, אבל זה לא כל כך עקרוני. אם ה-TSH שלך תקין, כפי שכתבת, אז אין עם זה בעיה עקרונית. כתבת שה-T4 שלך מעל הנורמה, אם ה-TSH שלך תקין זו כנראה גם לא בעיה. את הבידקת הדם עושים לפני הכדור, זו יכולה להיות סיבה ל-T4 מוגבר. זו איננה גם הסיבה לאנמיה. אם יש לך אנמיה צריך לחפש את סיבתה ולטפל בה. אצל רוב הנשים הצעירות אנמיה נובעת מחסר ברזל עקב אבדן ברזל במחזור החודשי. אז זה מה שאני יכולה להוסיף לך כרגע. אם באמת אתם מנסים כבר שנה וחצי להכנס להריון ולא הולך, הגיע זמן לבדוק זאת בצורה רצינית ואולי גם לטפל. עשי זאת אצל הגינקולוגים.

למעלה