שלום אני חדשה

ענת71

New member
סוגי התקפים.

אני סובלת מכל סוגי ההתקפים ברצוני לציין שהתקפים תוך כדי שינה לא היו לי מעולם. אני לא כל כך מאוזנת יש לי שישה התקפים בחודש אבל זה לא נורא אפשר לחיות עם זה צריך לקחת את החיים בקלות...

ענת71

New member
זה לא נורא.

אפשר לחיות עם זה אושפזתי בבתי חולים וראיתי מקרים יותר גרועים אז אני מתנחמת...

מירי מי

New member
שלום ענת, נעים להכיר!

אני מירי, בת עשרים ושתיים, וקבלתי את ההתקף הראשון שלי לפני שנים ספורות. זה היה שוק אמיתי... הייתי בחורה תוססת, עסוקה ומלאת חיים והתקשיתי לקבל את הגדרתי החדשה כ"חולה". היה לי רופא – דווקא סימפטי מאד - ש"ניחם" אותי ואמר לי "זה בסדר, זה לא קטלני" ודיכא אותי בכך סופית... אבל מהר מאד הבנתי שאני לא "בחורה חולה", המשכתי את החיים שלי כמעט כרגיל. היום אני מוצאת את עצמי אפילו גאה באפילפסיה שלי. אבל למרות הכל, אני לא חושבת שיש לנו זכות לכעוס על מי שבוחר לחיות אחרת... אנשים שמאמללים את עצמם על ידי החיים במחתרת, לא חסר להם גם הכעס של האחרים. אפשר לנסות להבין את האחרים ולא לכעוס עליהם... בסדר?

ענת71

New member
שלום מירי נעים להכיר אותך

אני ענת לצערי הרב אני חטפתי שני מכות גם שיתוק ביד וגם אפילפסיה. למרות זאת אני מלאה שמחת חיים מה שהכי מרגיז אותי החברה לא מקבלת אותנו יפה יש לציין שאני מאד כנה עם עצמי ואין לי מה להסתיר. אנשים רק שומעים את המילה אפילפסיה וחושבים שזה סוף העולם הייתי רוצה שהתיחסו אלינו כמו אל שאחר הנכים החולים במחלות אחרות.

hai001

New member
מהי התדירות של התקפים שלך ענת?

את לא חייבת לענות

ענת71

New member
יובל אין לי מה להסתיר.

אני חולת אפילפסיה כבר הרבה מאד שנים אני לא כל כך מאוזנת הטיפול התרופתי לא כל כך משפיע עלי לפני מספר שנים הרופאים רצו לעשות לי ניתוח במוח,אך לאחר מספר בדיקות התברר שזה בלתי אפשרי. תידרות ההתקפים שלי יש לי שישה התקפים קטנים כעשרה ימים לפני המחזור מופיעים ההתקפים הגדולים אני מוסיפה עוד כדור ואז מצבי מתאזן פחות או יותר. תאמין לי אפשר לחיות עם זה זה לא סוף העולם...

hai001

New member
אני יודע שזה לא סוף העולם

יש אנשים שחיים עם זה כמו אבא שלי הוא עדיין מאושפז בבית חולים בגלל האפילפסיה

ענת71

New member
בעזרת כח רצון אפשר אפשר לעשות הכל.

אני מאחלת לאביך שיהיה בריא אם הטיפול התרופתי לא עוזר. אפשר לנסות לעשות ניתוח.

hai001

New member
ניסנו להתייעץ לגבי ניתוח הרופאים לא

כל כך המליצו לנו

למעלה