שלום אני חדשה

ענת71

New member
שלום אני חדשה

שמי ענת ואני חדשה בפורום מבקשת קצת מידע על הפורום

qt1

New member
ברוכה הבאה ענת71 ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

איזה מידע תרצי לקבל על הפורום? נסי למקד את שאלותיך אני מבטיחה לך תשובות
אגב, את יכולה לקרוא במאמרי הפורום , בקישורי הפורום , בטאגליינס, חיים סידר לנו יופי של דברים לקרוא , את מוזמנת להישאר איתנו ולשאול כל שאלה שעולה בדעתך.

נעים מאד ענת ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה! כמו שקיוטי אמרה נשתדל לענות לך על כל שאלה, לתת עצות ותמיכה וגם לארח חברה.. את מוזמנת להצטרף אלינו, יש כאן אנשים נהדרים. אני בטוח שתגלי שכל האנשים כאן מנהלים חיים נורמלים מלאים ושלמים אפילו שיש לנו אפילפסיה.. אנחנו פה
יונתן

ענת71

New member
אני לא מתבישת במחלה שלי

ואני מאד כנה אין לי מה להסתיר לצערי הרב ישנם חולי אפילפסיה שמסתירים את מחלתם וזה מאד מרגיז אותי. כולנו בני אדם להיות חולי אפילפסיה זה לחיות במחתרת בחברה בריאה.

qt1

New member
ענת , ממתי יש לך אפילפסיה?../images/Emo140.gif

תרצי לשתף אותנו? אצלי זה התגלה בגיל 17 , מתי אצלך? אני בת 41 ומאוזנת 15 שנים אם בא לך תשתפי, אם לא , גם טוב ,תשארי איתנו , אנחנו לא מתביישים באפילפסיה וגם אני מאוד כועסת על אנשים ידועים שלא מוכנים לפתוח את העניין , אבל ניסיתי ולא עזר כלום, שוחחתי עם חלקם , זו מלחמה אבודה, הם בשלהם ונותר לי רק לכבד אותם ולכעוס עליהם , אני לא יכולה לחנך אף אחד , שיעשו מה שטוב להם , אני בטוחה שיש ביניהם לא מעט שכן יחשפו , הם פשוט לא יודעים על הפורום שלנו, הם ידעו באיזשהו שלב , אין לי ספק.

ענת71

New member
אפילפסיה

שלום אני ענת לצערי ישלי גם שיתוק ביד שמאל כשהייתי בת שלושה חודשים חליתי בדלקת כרום המוח עקב כך קבלתי שתוק ביד. בגיל 8 קבלתי את ההתקף הראשון היום אני בת32 ועדין לא כל כך מאוזנת ניסו לעשות לי ניתוח אך לצערי יש לי פגיעה משני צדדים של המוח אני נוטלת כדורים טריל סי אר וכדורי אורמוקס לפעמים כשאני מקבלת מחזור חודשי אני מוסיפה כדורי אסיואל. למרות הכל יש לי שמחת חיים הכי מרגיז אותי שהחברה אני לא עושה הכללה לא מקבלת אותנו יפה ויש מספר חולים שמסתירים את מחלתם אני גם כועסת על התקשורת שלא נותנת מספיק מידע על המחלה הזאת לכל המחלות מתיחסים אך את המחלה הזאת משאירים בצד.

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה ענת ../images/Emo24.gif

זה אכן מרגיש ומקומם שמתייחסים אלינו כאל מוקצים. את יכולה לראות כמה שרשורים שכבר היו בנושא הזה. אחד פה ועוד אחד כאן.

ענת71

New member
נעים מאד חיים

אתה אכן צודק לא מקבלים אותנו יפה אני מאד כנה עם עצמי ניסיתי להתנדב לעבודות מסויימות כששמעו ממני שאני חולת אפילפסיה לא רצו להסתכל עלי. לפני מספר שנים התנבתי בבית ספר לחינוך מיוחד ברצוני לציין שקבלו אותי שם מאד יפה.

S E M 151

New member
ברוכה הבאה, ונעים מאוד. אני אמא

לילדה בת תשע עם אפילפסיה ועיכובי התפתחות שלומדת בחינוך המיוחד. שמחה שהם התייחסו יפה, גם בעיני הם נהדרים שם.

hai001

New member
לפני כמה שנים אבא שלי עבד בתור פקיד

במחלקת גבייה בעיריית תל-אביב יפו, קרה לו שם התקף קשה עם פרכוסים. מנהל המחלקה עשה לו בעיות ורצה לפטר אותו. כיום אבא שלי פנסיונר.

ענת71

New member
למה אתה לא מזדהה בשמך

תאמין לי אין לך במה להתבייש תהיה כנה עם עצמך כולנו בני אדם אין אדם מושלם אפלו אנשים בריאים לא תמיד מושלמים לכל אחד יש את החבילה שלו.

hai001

New member
למה אני צריך להזדהות אין לי

אפילפסיה. לאבא שלי יש

ענת71

New member
סליחה לא ידעתי שיש לך אפילפסיה

אני מאד מצטערת אם פגעתי בך פשוט חשבתי שמדובר בך ולא באביך אני מקווה שתקבל את סליחתי.

ענת71

New member
שלום לאמא של הילדה

ברצוני לציין שאני לא למדתי בחינוך מיוחד התנבתי שם ועזרתי לילדים בבעיות הקריאה והכתיבה במשך שנתיים. אני חולת אפילפסיה היתה לי תקופה שמצבי הבראותי החמיר ונאלצתי לעזוב את בית הספר. אושפזתי בבית חולים כדי לבדוק אם יש אפשרות לעשות לי ניתוח במוח לאחר מספר בדיקות התברר שיש לי פגיעה משני צדדים של המוח ולא היתה אפשרות לעבור את הניתוח. כיום אני מאוזנת פחות או יותר רק כאשר מופיע המחזור החודשי יש לי התקפים גדולים. אך למרות הכל אני חיה חיים רגילים ויש לי שמחת חיים אם תרצי יש לי הרבה אנפורמציה על מחלת האפילפסיה.

moribat

New member
זה מדעי, הקשר בין המחזור להתקפים?

איך הרופאים מסבירים את זה?

ענת71

New member
מחזור והתקפים

עלי לציין שמספר ימים לפני המחזור החודשי יש חילוף חומרים בדם וזה גורם להתקפים מרובים ולבילבול. בזמן המחזור החודשי אפשר להוסיף עוד כדור אבל זה בהתיעצות עם הרופא המטפל כשאני מקבלת את המחזור אני מוסיפה כדור שנקרא אסיואל וזה מאד עוזר ומרגיע את ההתקפים.

למעלה