שלום אני חדשה

flying eagle

New member
שלום אני חדשה

מה המצב? אני חדשה בפורום הזה. אבל את השוטים אני אוהבת ממזמן. הם פשוט להקה מעולה! בנוסף לשוטים אני גם אוהבת הרבה להקות ישראליות כמו היהודים, מוניקה סקס, משינה, כנסיית השכל, איפה הילד (חבל שכבר אין) ועוד כל מיני. אני אהיה בת 15 עוד פחות מחודש (ב-12.7), אני גרה בחור שנקרא קיבוץ רוחמה ולומדת בשער הנגב. ואני חברה בפורומים "סרטים מצויירים ודיסני" (מה לעשות אני חולת דיסני) ו"מוניקה סקס". עוד משו שאתם רוצים לדעת ולא אמרתי?

N E Z E K

New member
ברוכה הבאה מותק!! :)

אמרתי לך כבר בשירשור הקודם אבל חפיף.... יש לך אחלה של טעם במוזיקה!! ובנוסף מתי שעד תהיי בת 15 אני יומיים אחרייך יהיה בת 16... :) בכל מקרה תהני לך מותק! :)

שלומ לכ בובהה../images/Emo70.gif

מוניקה סקס
משינה
אני רוני..

RedDesert

New member
אההההההההההההה

יכול להיות שאני מכיר אותך אני מכפר עזה... איך קוראים לך??? מאיזה כיתה את??? למה לא אמרת איך קוראים לך??? למה לא אמרת מאיזה כיתה את???

flying eagle

New member
כי שכחתי קורה!

אני כרגע מסיימת כיתה ט'. קוראים לי נופך בן אור. ומה איתך? (יענו כיתה ושם)

sHotZy M

New member
ברוכה הבאה למעוננו הקט! ../images/Emo24.gif

שבי תתרווחי לך והכל יהיה פאנן!
קוראים לי מור אבל את יכולה לקרוא לי שiצי (ככה כל החברות שלי קוראות לי) ואני עוד 4 חדשים בת 19... אני מתעלפת מהשיר "מי" וגוססת מהשיר "מה קרה לך", אוהבת את השוטים כבר 3 שנים.... ואברהם הוא בעלי ורואי הוא המאהב הלטיני שלי
(הם רק לא יודעים את זה....
) אני אוהבת את כל השירים שלהם בלי יוצא מהכלל והייתי בשתי הופעות שלהם וזהו... ואני גם אוהבת את "מוניקה סקס" הם גדולים
זהו.... שמחה שהצטרפת אלינו!

סחטיין על הטעם המשובח במוסיקה!

ברוכה הבאהההה ולפי הטעם שלך אני כבר מאמצת אותך לחסותי.. תגידי שלום לסנדקית שלך

למעלה