שלום אני חדשה...

תושתוש2

New member
שלום אני חדשה...

ואני מבינה שכאן כולם כמוני במעגל מחפשי העבודה... גם אני וזה ממש מדכא... מה גם שרק לא מזמן סימתי לימודים ואין כלום בשוק ולא נותנים לך אפשרות להוכיח את עצמך... מה לעשות??....

orom

New member
מה למדת?

מה עשית כדי למצוא עבודה? בכל מקרה, אל ייאוש ביחד נעבור את התקופה הזו.

תושתוש2

New member
טוב אז ככה...

בעקרון יש לי שתי תעודות של מקצועות פרא רפואיים- אסיסטנטית לרופא שיניים וטכנולוגיה דנטלית שזה בשפה פשוטה טכנאות שיניים. בקיצור המון לימודים וכלום עבודה... אוףףףףףףףףףףףף!!!!!

ritarita

New member
הצעה מגונה..אבל אף פעם אי אפשר לדעת

ניסית בלשכת תעסוקה?

תושתוש2

New member
../images/Emo4.gifהאמת היא...

בלשכת התעסוקה עוד לא הספקתי להיות כי האמת היא שעבדתי עד לפני שבוע במרפאת שיניים ולצערי נפלתי על מקום זוועתי כל כך שבסופו של דבר נשברתי ו...התפטרתי. אך לפני שעשיתי את זה חיפשתי המון זמן עבודה על מנת שכאשר אני אתפטר ישר יהיה לי מקום חדש-לא מצאתי נשברתי ועזבתי בלי לשריין לי מקום אחר... ובקשר ללהיות שוב סייעת...זה מה שעשיתי עד עכשיו...

orom

New member
אז זה לא מדוייק שבשוק לא נתנו לך

להוכיח את עצמך כי עבדת במקום אחד תקופה מסויימת וקורה שלא מסתדרים אבל אל יאוש פשוט תפני מיוזמתך לכל מרפאת שיניים שאת מכירה גם כאלה שלא מפרסמות שהם זקוקים לסייעות ותשאירי קו"ח.

unagy

New member
לא הבנת...

אני רוצה לעבוד בתור טכנאית שיניים ולא בתור אסיסיטנטית... זה התחום שבו סיימתי לימודים...בתור סייעת יש לי כבר ותק ונסיון ואין לי צורך להוכיח את עצמי...

למעלה