שלום, אני חדשה

• פותח הנושא Eil
  • פורסם בתאריך

Eil

New member
שלום, אני חדשה

האמת היא שאני חברה ביותר מדי פורומים ושוקלת בכל פעם לקצץ, ובכל זאת מוצאת את עצמי נכנסת בסערה לאחד חדש בכל פעם. נדמה לי שעברתי את הגיל של קהל היעד של הסדרה הזאת ב-200 שנה בערך. יש כאן מישהו שהוא לא טינאייג'ר, או שאני היחידה? אנא, גאלו אותי מהמבוכה הזאת, שניה לפני שאני עוברת לפורום-גיל-הזהב. ובקשר לתכנית עצמה, אשבור כמה מיתוסים: קלסו מכוער. דונה לא סקסית. רד פורמן הוא הבעל הכי מוצלח שראיתי בטלוויזיה. לילה טוב.

ohadgraub

New member
אני בן 22 ואני מטורף על הסדרה

ראיתי כבר כמעט את כל הפרקים של העונה החמישית - הורדתי אותם בקזה

popit

New member
היי!

אני גם דיי קטנה יחסית...רציתי לומר לך ברוכה הבאה! ולפי דעתי קלסו חתיך, את דונה כולנו שונאים (אולי נפתח מועדון) ורד פורמן בעל מוצלח?לא בטוחה בקשר לזה...

Eil

New member
רד מקסים, השתגעתם?

הוא מטורף על קייטי ועושה הכל כדי שתהיה מאושרת. יש לו אופי קשה מאוד ולמרות זאת הוא מתגבר על עצמו ומתאמץ שיהיה לה טוב. הוא שונא כלבים, שונא אורחים - אבל אם זה מה שהיא רוצה, הוא נותן לה את זה. בשניה שהיא קצת עצובה הוא רץ אחריה לחדר. בתור אבא יש לו כמה בעיות קלות. אבל בסך הכל, הוא הדמות הכי טובה בסדרה. קלסו נראה כמו דרקולה. בכל פעם שהוא פותח את הפה אני מצפה לשמוע הונגרית. ודונה מזכירה לי נורא את אילנה ברקוביץ' בשפת הגוף שלה ובחיוך. השחקנית שלה ממש ממש גרועה, היא מדקלמת את הטקסט כמו מפגרת. סקסית כמו סנדל של מתנחלים. ושלום לכולם!

למעלה