שלום....אני חדשה

s a p i r o s h

New member
שלום....אני חדשה

אני רק בהתחלה של לימוד נהיגה(שיעור שלישי) ורציתי לשאול על הטופס הירוק אם צריך אחרי שעשיתי בדיקת עיניים ובדיקה רפואית להחזיר אותו למשרד הרישוי?

s a p i r o s h

New member
אה....ועוד שאלה

אני יודעת שמשיעור 28 אפשר לגשת לטסט אבל מהו בערך המספר הממוצע של השיעורים לפני שניגשים לטסט?

rpg2003

New member
תשובות

את הטופס הירוק יש (לאחר שעוברים תיאוריה!) לתת למורה. הוא מחזיק אותו אצלו ודורש טסטים על פי מספר הטפסים שיש לו. לגבי מספר השיעורים - אצל כל תלמיד זה שונה. ניגשים כשמוכנים. לא כדאי למהר מדי - עדיף לעבור עוד 10 שיעורים ואז לגשת לטסט כשבטוחים יותר. כל שיעור כן משנה וכן תורם לרמת הנהיגה. בכל מקרה, טסט זה הרבה עניין של מזל. בכל זאת כדאי לעשות יותר שיעורים כדי להקטין את וריאנט המזל בעסק. בהצלחה!

תשובה

את הטופס הירוק את שומרת לעצמך בינתיים, את צריכה אותו למבחני התיאוריה והטסט. את לא מחזירה אותו לשום מקום. אין דבר כזה מספר ממוצע, אם את נוהגת טוב אחרי 28 שיעורים סביר להניח שהמורה שלך יגיש אותך. יש אנשים שזה לוקח להם 60 שיעורים ויש אנשים שבכיף אחרי 28 שיעורים שולטים בענין פרפקט. זה מאוד אישי ותלוי. אגב, גם אני חדש פה, Yupi :)

miss_t

New member
את הטופס הירוק...

את צריכה לתת למורה הנהיגה שלך והוא מעביר את זה למשרד הרישוי. ובקשר לשאלה השנייה- זה ממש תלוי בתלמיד... יש כאלה שכבר מוכנים בשיעור 10 לטסט ולא יכולים לגשת, ויש כאלה שמוכנים בשיעור 60... או אפילו יותר... שוב, זה תלוי... אני כרגע עומדת על שיעור 43 (אם אני לא טועה, כבר הפסקתי לספור...)

למעלה