שלום אני חדשה

סמדריקה

New member
שלום אני חדשה

קראתי את המודעה בעיתון, ומיד נכנסתי לאתר, והופ הרגשתי בבית. אני אמנם צעירה אבל מצאתי את עצמי בבית שלי בבית הורי, נהניתי לקרוא מתכונים בלדינו ולמצוא מתכונים מהבית. אשמח לקבל עוד מידע וסיפורים מענינים וגם ללמוד את השפה יותר ויותר.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שמחה שהגעת אלינו - נשמח לשמוע חוויות ועוד כל מיני מבית הורייך.

ומשו נחמד ממני לכולם ../images/Emo85.gif

ללחוץ על כל אחד מהסמלים...ו.....הפתעה (

רחילו

New member
../images/Emo24.gif חונה ברוכה הבאה

התגעגענו מאוד קרידה , אלייך ואל קישורייך

Sarika

New member
חוניקה,תודה על הקישורים הנפלאים

שאת מביאה לנו, בתמורה מגיעה לך חניה חינם לכל החיים בפורום הלדינו.

רחילו

New member
../images/Emo140.gif סמדריקה בואן וינידה קרידה

הגעת למקום הנכון, ובזמן הנכון

angelici

New member
סבדריקה קרידה בואנה וינידה ../images/Emo24.gif

חנומיקה, נכון את צעירה,מה יש? אנחנו מבוגרים?
אמה אנחנו עושים פה בשבילך שרופיקו אי מליביקו
בשביל את יושבת ומספרת מה שלומכם בבית כן סון טו מאדרה אי טו פאדרה...? היי מתוקה ניסיתי לכתוב לך בסלנג סלמוניקו
ברוכה הבאה לביתנו המרווח פה תוכלי לנוח בלדינאים לאכול מאכלים לדינאים לדבר לדינאית לצחוק לדינאת
לבכות לדינאית לשיר ולדקלם לדינאית לרקוד לדינאית וכמובן להפגש עם כל הלדינאים
ברוכה הבאה.. מה שאצלנו אומרים בואנה וינידה...

tsiporganeden

New member
בואנה וינידה סמאדאריקה, אקי אס

לוגאר מוי אמימוזו, קדה טה קון מוזוטרוס.

el arvole

New member
בואנה וינידה

סוי נואבו אקי טן ביין אנטרי אקי אונה סמנה אטראס אי אסטוי פנסדו כאסטוי אקי פור מונצ'וס אניו

Sarika

New member
ארבולה, בואן וונידו קרידו...

איי קנטיגה קה סה יאמה "ארבוליקוס דה אלמדרה" יש שיר שנקרא עצי שקד... "ארבוליקוס דה אלמנדרה קה יו פלאנטי פור לוס טוז אוג'וס וודרוליס........." עצי שקד ששתלתי למען עינייך הירוקות.......

el arvole

New member
קרידה מורניקה

פנסנדו קה אסטה ארמוזו קנטה דה אמור קה אסקריביו מונצ'וס אניוס אטראס אי קה גוסטו מונצ'ו אסקריביו פור מי איז'ה קה סה ימה שקד קה תיינה 11 אניוס אמה תנייה אוז'וס כחולות (נו סבה אן לאדינו)

Sarika

New member
ארבוליקו - לקנטיגה פרה טו איז'יקה

Arvolicos d'almendra que yo planti, por los tus ojos verdolis, sinjeron mis hombros y mis brazos, en los tuyos entrenzados ... Que yo por ti, que yo por ti, que yo por ti me muero yo, La puerta de mi querida ya se avrio, de lagrimas ya se hincho, como la primavera q ansi salio, la bella ninia que amo yo ... Que yo por ti, ... Hermoza sos en cantidad mi querida, a ti deseo alcanzar, si yo a ti no t alcansi mi querida, mi vida te voy a empresentar ... Que yo por ti, ...

למעלה