שלום, אני חדשה!

zzYaelzz

New member
שלום, אני חדשה!

אני מתה על סימס!!!! אין זה המשחק הכי טוב שיש!! כמובן שסים סיטי זה גם טוב אבל סימס יותר!!! יש לי את כל התוספות, אבל יש לי בעיה.... נכון שיש את הספות והנדנדה שאפשר להתחבק בהם? אז כל פעם שאני יושבת על הספסל ומתחבקת עם מישהו זה נתקע!! כאילו המשחק לא נתקע, האדם תקוע!!! הוא יושב שם ולא זז, ואי אפשר להוציא אותו....מה קרה?!?! זו התקלה היחידה שיש לי והיא די מעצבנת.... זהו...אני מקווה שאולי תעזרו לי כי האתר הרשמי של סימס לא עוזר לי עזבו אותי מחתימה - רגע זו חתימה?

ברוכה הבאה! ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

לגבי התקלה - לצערי אני באמת לא יודע לעזור
אולי אחד החברים כאן ידעו

eryry

New member
../images/Emo6.gifשלום וברוכה הבאה!

גם לי זה קרה אבל רק פעם אחת אז סורי אבל אני לא יכולה לעזור...

סימסית

New member
ברוכה הבאה!

לגבי בתקלה,תעשי את הקוד move_objects on ותמחקי את האיש או האישה שלך ותחזירי אותו או אותה.... אם זה לא יעזור לצערי אני לא יודעת מה עוד אפשר לעשות...או שאל תתחבקי על הנדנדה...יש ספה יש ספסלים...חחחחחחח.......בכל מקרה,אני מקווה שעזרתי!

be a bee

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

את ההודעה הקודמת אני שלחתי בטעות בכרטיס האישי של אחותי

לומית

New member
זה תלוי../images/Emo12.gif

השאלה היא: אם התקלה מתבצעת כשאת בבית או בקניון? אם זה קורה כשאת בבית אז תעשי מה שסימסית אמרה לך ואם זה קורה שאת בקניון, תנסי עוד לפני שהמונית מגיעה לאסוף אותך, לעשות את הקוד move_objects off ( זה סוגר את move_objects on ) טוב, אני לא בטוחה שעזרתי אבל אני מקווה שכן!

black kitten14

New member
וואלה גם לי זה קרה../images/Emo46.gif

אבל זה קרה לי רק בדאון טאון אז פשוט יצאתי משם (ז'תומרת בלי לשמור ובלי לקרוא למונית
) מקווה שעזרתי...

לומית

New member
לי קרה משהו דומה...

קרה לי שהייתי בבית והזמנתי חופשה. המכונית אספה את האנשים שלי אבל לא הראתה לי את המסך של החופשה (האנשים שלי היו בחופשה אבל זה לא הראה לי את המסך של חופשה-נשארתי בבית בלי אף אחד!

TheSegal

New member
ניסית לפנות ל - maxis ???

את יכולה להיכנס לאתר הרשמי של הסימס : www.thesims.com ושם את יכולה לחפש אולי יש patch שמטפל בזה, ואם את לא מוצאת תנסי לפנות אליהם ישירות...email או פורום עזרה טכנית...שם גם משתמשים אחרים יכולים לעזור ואני בטוחה שכשמדובר בתפוצה עולמית תוכלי למצוא עזרה..

zzYaelzz

New member
../images/Emo1.gifשני דברים....../images/Emo3.gif

1. תודה על קבלת הפנים החמה והנהדרת!!! 2. זה קורה לי בכל מקום. פני לאתר וזה לא עוזר. ואת האמת שאין לי מושג בmove objects on/off עזבו אותי מחתימה - רגע זו חתימה?

למעלה