שלום אני חדשה..

שאווינג

New member
שלום אני חדשה..

ויש לי בעיה.. אני חושבת שאני מתיחלה להתאהב בילד...( אני מנסה להיות כמה שיותר חסויה...) ואני מתבישת.. אני ממש לא יכולה להגיד לו כלום כי יש ילדה שהוא מחבב והוא אמר לי את זה..(אנחנו ידידים) וזה התחיל רק לפני שבוע ככה.. ומאז אני מנסה לשכוח אותו כי אין לי סיכוי איתו!!! אבל אני לא מצליחה... יש עצות?.. מה לעשות?

feel good time

New member
תשכחי ממנו....ו.....

....תעברי לקורבן הבא..... לא סתם, אני צוחקת.... אין סיכוי שתוך שבוע אחד התאהבת בו, פשוט התחלת לשים לב אליו יותר, ולחשוב עליו כאל יותר מידיד, אבל ייקח זמן עד שתתאהבי בו באמת... אם מפריע לך העניין שהוא מחבב ילדה אחרת, אולי כדאי שתתרחקי ממנו קצת ותראה מה קורה, אולי " תתאהבי " במישהו אחר....

אני מדברת על זה ש..

היא צריכה לברר עם הילדה שהילד שהיא אוהבת אוהבת אותו ואם כן אז לוותר ואם לא אז לא לוותר...

Maybe Its Me

New member
אחלה כינוי יש לך!! שאווינג חחח

אבל ברצינות-אני לא חושבת שאת התאהבת בו, אולי זה נקרא להידלק.. כי רק לפני שבוע שמת לב שהוא מוצא חן בעיניך לא? ולפי דעתי,תבררי לך אם הוא ממש רציני לגבי זאת שהוא אמר לך שהוא אוהב.. ותבררי אם היא שמה עליו,(אתם ידידים לא? אפשר לסחוט את המידע ממנו
) אז..תחשבי לעצמך-אני צריכה את כל זה בכלל?? אגב,אי אפשר למצוא דרכים לשכוח ממישהו שאת אוהבת.. אין דבר כזה..זה סתם בא טיבעי, או מייאוש,או מעוד משהו..לא יודעת.. ואם הקטע הזה לא ילך, תאמיני לי,עוד יהיו אהבות! קיצר,תבררי,תחשבי, תעדכני! בהצלחה אחותי

את בכלל בטוחה שאת אוהבת אותו

איך את יכולה לאהוב בן אדם תוך שבוע לי לקח להבין שאני אוהבת מישהו כמעט חודשיים עד שקלטתי שאני בכלל לא רוצה אותו כידיד ואז עשיתי את הטעות של החייים שלי אבל לא חשוב קודם תיהיה בטוחה בכלל שאת באמת מרגישה משהו כלפיו ותשאלי אם הוא באמת רוצה את אותה אחת או שסתם הוא נדלק עליה ואת יודעת יכול להיות שהיא בכלל לא רוצה אותו ואת סתם חוששת... ותאמיני לי אני מבינה אותך שאת מפחדת גם לי זה קורה

למעלה