שלום אני חדשה

סינגל

New member
שלום אני חדשה

מהו יום האהבה?? לעולם לא אדע היא חלפה על פניי לא נגעה בי הם היו שם אמרו ולא הראו יש אדם אחד בחיי שאני אוהבת תמיד יהיה לצידי תמיד שם בעצב ובשמחה אבל זו אהבה מסוג אחר האהבה ההיא המרגשת שנותנת לך אויר חדש כל יום היא איננה היא לא מגיעה אליי פסחה על פניי

Mrs.Dvash

New member
גם לי יש אחד כזה

וזו אהבה מדהימה ולעיתים טובה יותר מאהבה שתארת שאת כמהה אליה... אך אל דאגה, גם היא תגיע בזמנה. אל תהיי עצובה. ברוכה הבאה סינגלונה, הצטרפי לחגיגה :)

סינגל

New member
תודה

אבל זה לא זה היא לא מדהימה יותר מאהבה אליה אני כמהה

Mrs.Dvash

New member
אני יודעת שזה לא בדיוק

אותו הדבר כי גם אני כמוך לאותה אהבה מחכה, אבל בינתיים ראי מה כתב לך טאי, קבלי את האהבה הקיימת ושמחי איתה. ונכון, יום זה הוא יום אהבה כולל והיום [משום מה...] מצב רוחי שפיר לכן שוב ברוכה הבאה ומקווה שתחייכי כי אם לא... ;-p

tairon

New member
תשובה לסיגנל

יום אהבה זה יכול להיות כל אהבה אפילו של אותו אחד שנמצא תמיד לצידך יום אהבה זה יום של אהבה לכל לסביבה לחברים למשפחה לחי לצומח לאדם באשר הוא ויגיע היום שגם את תזכי לאהבה הגדולה מכולן היא לא פוסחת על אף אחד לבנתים תאהבי מה שבנמצא ברוך בואך אלינו

dafna l

New member
יום האהבה

הוא יום של אהבה ללא תנאי אהבה ללא צפיה לתמורה אין סוגי אהבה יש אהבה פשוט אהבה והיא קיימת בתוכנו ואנו שולחים אותה לכל ואנו מקבלים מה שאנו שולחים האהבה היא החמצן והיא בתוכנו היא לא פסחה עליך הביטי במראה וראי כמה אהבה ניבטת אליך שולחת לך מלוא האויר אהבה ברוכה הבאה בחרת לך יום נפלא להצטרף אלינו

למעלה