נשים***
Z zooom360 New member 24/6/07 #22 היא חמודה../images/Emo70.gif יש לה כזה פרצוף חמוד! ../images/Emo23.gif למה מכוערת?.. תעלי עוד תמונות...
היא חמודה../images/Emo70.gif יש לה כזה פרצוף חמוד! ../images/Emo23.gif למה מכוערת?.. תעלי עוד תמונות...
Y yifati XD New member 24/6/07 #25 עוד קצת מסנדי... סנדי מסתפרת כל חצי שנה פלוס בערך אצל מספרת מקצועית לשנאוצרים שהיא הבעלים של האבא.. את התספורת האחרונה אבל היא לא עשתה. הינה תמונה ישנה שבה סנדי עומדת עמידת תערוכה שאומנה לעמוד ע"י חברה שלי שהיא כמעט כלבנית
עוד קצת מסנדי... סנדי מסתפרת כל חצי שנה פלוס בערך אצל מספרת מקצועית לשנאוצרים שהיא הבעלים של האבא.. את התספורת האחרונה אבל היא לא עשתה. הינה תמונה ישנה שבה סנדי עומדת עמידת תערוכה שאומנה לעמוד ע"י חברה שלי שהיא כמעט כלבנית
ק קיסם אוזניים New member 24/6/07 #27 בת כמה סנדי? נהניתי מהתמונות של החתולים, למרות שאני "טיפוס של כלבים". טוב, אני הולכת ללמוד. מספיק.
Y yifati XD New member 24/6/07 #29 חח בהצלחה סנדי תכף בת 4 אבל היא עדיין משחקת עם כל כלב שהיארואה, עם חתולים ובמיוחד איתי.. היא כלבה אנרגתית במיוחד
חח בהצלחה סנדי תכף בת 4 אבל היא עדיין משחקת עם כל כלב שהיארואה, עם חתולים ובמיוחד איתי.. היא כלבה אנרגתית במיוחד