שלום אני חדשה..

yifati XD

New member
שלום אני חדשה..

קוראים לי יפעת ויש לי כלבת שנאוצר גיזעית... מי שלא מכיר את הסוג יגיד שהיא מכוערת אבל היא יפיפיה לסוגה.. היא בת של אלוף והיא לא הולכת לתערוכות

yifati XD

New member
אם יש מעוניינים לאמץ את החתולים זה יהיה מצוין

כי הם הולכים לחוית ברחוב ולחזור אלינו כל יום לאוכל, אז החיים לא יהיו זוהרים במיוחד.

yifati XD

New member
ועוד אחת

והשמות: האפורה לבנה- קלרה והתאומים: הבן- היפר והבת- יוקו ושלושתם אחים כמובן

מאמוש

New member
../images/Emo20.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif

למה מכוערת../images/Emo35.gif היא יפייפיה../images/Emo70.gif מה שמה../images/Emo35.gif ../images/Emo24.gif

מהממת!!!!../images/Emo23.gif

למה לא הולכת לתערוכות?? נראה לי שהיא יכולה להביא המון כבוד!!

yifati XD

New member
היא בלי תעודות... ו..

אולי לא ימצא חן בעינכם אבל עוקרה.. אמא שלי מראש ידעה שהיא לא רוצה את כל הבלאגנים עם המחזור שלה וגם ככה לא רצתה שתיכנס להריון. אבל אני חושבת שזה עשה רק טוב לכלבה. אבל חברה שלי אמרה שאני יכולה ללכת איתה לנוהג הצעיר.. בשבילי, וגם יכול להיות שלא ישימו לב אם אני באה לתערוכה אחת ומציגה אותה../images/Emo13.gif.

LeeKo

New member
מוצא חן בעינינו מאוד שהיא עוקרה...

כל הכבוד../images/Emo45.gif

זה מצויין שהיא מעוקרת..

במציאות העגומה שלנו הסיבה היחידה להרביע כלבה היא למען השבחת הגזע... ועם אין תעודות בכל מקרה אי אפשר לעשות את זה אז מעולה שהיא מעוקרת!

yifati XD

New member
התעודות נמצאות אצל הבעלים של האמא...

אבל לא קנינו אותם ממנה...

היא יפיופה

אני יכולה להבין את זה, היא מסוג הכלבים שחושבים, שהיא מכוערת מאוד או שחושבים, שהיא יפה מאוד. יש גם אנשים כאלה. אני חולה על התספורת שלה. יש עוד חיות בבית?

yifati XD

New member
ממ תוכי.. ואני מגדל 3 חתןלים שנמצאו נטושים

בגינה... אבל רק אוכל והמון אהבה.. אתם צריכים לראות איך הם מסתדרים עם הכלבה...

yifati XD

New member
טוב

הנה החתולים: נסים כמה תמונות.. והתוכי הוא קוקטייל צהוב.. אין מה לראות, אבל הוא יוצא מהכלוב.. יעני מבוית=]

למעלה