שלום אני חדשה...

הברבי

New member
שלום אני חדשה...

ויש לי שאלה יש לי ילד בכתה שיש לו חברה וחברה שלי מאוהבת בו אבל גם אני חושבת שאני אוהבת אותו...
מה לעשות...
אם אני יגיד לה היא לא תדבר איתי לעולם
אם אני יגיד למשהו אחר כולם יגידו לי לא להרוס לה
אם אני לא יגיד לה ולא יעשה משהו בעניין בסוף אני ישאר בלי כלום!! ועוד שאלה...
איך מבררים אם הצד השני מרגיש משהו כלפי מי שמרגיש משהו כלפיו??

nobodys girl

New member
שלום לך ../images/Emo39.gif

אני חושבת שדבר ראשון את צריכה להחליט בינך לבין עצמך מה את מרגישה כלפיו. דבר שני, את בעצמך אומרת שיש לו חברה, אז אני לא חושבת שיש לא לך ולא לחברה שלך מה לעשות כרגע חוץ מלחכות תראי, הייתי במצב כזה, ואין לחברה שלך שום סיבה לכעוס עליך אם את אוהבת אותו... בעניינים כאלה זה ממש לא כל הקודם זוכה. ואיך מבררים? אפשר לשאול מכרים משותפים אבל בדרך כלל נראה לי שרואים ומרגישים שמישהו מתעניין בך מקווה שעזרתי אדוה

lighter

New member
המפ...

קודם כל את באמת צריכה לברר לעצמך מה בדיוק את מרגישה כלפיו. גם אם זו סתם הדלקות, או באמת אהבה, זה לא יתממש כי יש לו חברה, אז אחורי שביררת מה את מרגישה כלפיו-את תצטרכי להתגבר על זה
ובקשר לחברה שלך-את לא יכולה לשלוט על הרגשות שלך, ואני ממש מקווה שהיא גם מבינה את זה...אז אולי היא תכעס וזה, אבל היא תשלים עם זה, כי את לא יכולה לשלוט באהבות שלך. אם את לא תספרי לה-זה סתם יהרוס את כל החברות כי את מסתירה ממנה משהו ממש גדול... ואם את רוצה לברר-תשלחי חבר טוב שלו (או ידידה טובה שלו) לדבר איתו. רצוי מישהו שזה שאת רוצה לדעת מה הוא מרגיש חושב שאת וזה ששלחת לא כל כך קרובים (אם הוא יחשוב שאתם קרובים אז הוא לא יגיד כלום שקשור אלייך...)

כמו שכבר אמרו לך

אין לך הרבה מה לעשות, הוא עם חברה שלו כרגע אתן מתכוונות לחכות עד שהם יפרדו? וישר לקפוץ עליו? בן אדם צריך תקופה מסויימת להיות לבד, להתגבר על הפרידה שלו וחוץ מזה, מי בכלל אמר שהוא שם עליכן? אין לך עדיין מה לתכנן עליו, ולתכנן מה תגידי לחברה שלך זו הבחירה שלו.

GirlFriend

New member
כפי שכבר הציעו

הדרך הבריאה היא פשוט לחכות... כי היא חברה שלו ביינתיים וזה יהיה רע מצידך להפריד בינהם... לדעתי אין הרבה מה לעשות בינתיים ואני מאמינה שאין לך כוונה לפגוע
אם אותו ילד חבר שלה ביינתים זה אומר שהוא מרגיש אליה משהו... לכן זה אומר שהוא כנראה גם מחבב אותה... בכל מקרה אני מאחלת לך

למעלה