שלום אני חדשה

../images/Emo34.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif

ואווווווווווווווו אני לא יפה.... זה בטח האור.... פנויה? בטח! חחחחחח אני לא יפה... זה אולי בגלל הפלאש או משהו.... ~מנסה להיתחמק~

קטיפה

New member
הא הא הא!!

אמרתי שאת יפה אז את יפה! מובן? יפה.. ~נותת לפיצ סטירה~

פחחחחחחחחח

~מקבלת את הסטירה....~ מובן המורה שירלי.... אני בקרוב אעלה עוד תמונות- אני מבקשת שלא להגיב (או שכן)...!
פיצי.

קטיפה

New member
הטירונית פיצ תני לי 10!

וזה לא המורה שירלי זה המפקדת שירלי מובן? יפה! אני בחיים! לא אעלה תמונות שלי! כי אתם תתעלפו מהכיעור..

M ar y K at e

New member
שירלי בואי נעלה באותו יום ../images/Emo15.gif

שתינו נעלה לפורום באותו יום ואז תראי מי מכוערת... אני אצתלם אולי היום או מחר, ואסרוק ברגע שיחצור מפיתוח ישששששש
אני רוצה שתראו מי מכוערת
נה נה
אני יותר מכוערת מכולם
יותר מיגידי(או שלא) יותר משי(ברור) יותר מפיצ(אנחנו מכוערת באותה מידה סתםםםםםם
) אני אגיד לך בקרוב מתי

אני בטוחה שאת מכוערת....../images/Emo6.gif

ופיצי.. את ממש לא מכוערת!!! אני עוד ראיתי אותך פנים מול פנים!!! אני יודעת שאת לא מכוערת!!

שי את באמת כוסית!!!!!!../images/Emo2.gif

ניראה לי שהפורום הופך את קטיפה ללסבית.... חחחחחח

קטיפה

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo46.gifלפיצ בלבד כנסי!

אררררררררררררררר רוצה מכות? אררררררררררררררר את מעצבנת אותי! אררררררררררררררר ~מביאה לפיצ בעיטה~ אררררררררררררררר ובאתי על החתום ארררררררררררררר שירלי.

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

~פיצי מקבלת בעיטה~ ~פיצי נופלת על הריצםה חסרת אונים~ ~פיצי לעולם לא קמה יותר~ ~קטיפה באה להלוויה של פיצי אך לא מיתחרטת על מעשיה~ ~פיצי עולה מקברה ואומרת:"יאללה! מי בא מכות?!"~ ~מיד העכברים מתחילים לשיר "עוד לא ראינו דם! עוד לא ראינו דם!"~ ~פיצי מעיפה לקטיפה כאפה, שהיא לעולם לא תישכח!!!~ ~פיצי מרוצה חוזרת לקברה~

קטיפה

New member
פיצפיצ

אוי סליחה לא התכוונתי בבקשה תסלחי לי רדי קצת למטה עוד קצת... עוד טיפונת... טיפל´ה..... טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עבדתי עלייייך נה נה בנננההההההההההה פיצי מעיפה לקטיפה כאפה? לא לא ניראה לי יאללה מכות יאלה!!!!! פיצי הביתה פיפי ולישוןן! ~קטיפה סוקלת את פיצ~ ~קטיפה מעיפה סמוחטה לפיצ~ ~קטיפה נותת לפיצ כאפה מכיאבה ביותר~ צב צבים צבי הפתח אללה אכבר!!!!!!!!!!!!

אוי... גם אני מצטערת!

אהמ.... למטה עוד למטה עוד כאן בדיוק- רעה!!!!!! יאללה מכות!!!! ~פיצי נותת לקטיפה בוקס~ ~פיצי בועטת בקטיפה עד לסוף הצוק~ ~פיצי מעיפה את קטיפה לכול הרוחות ומסיימת את קרב הדמים!~

M ar y K at e

New member
כל הכבוד פיצ../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

סתם
*מרי קייט מתה מפחד* * לא מתה מפחדת נורא
(בלי חיוך, יענו מורה)* |לאף| יו אול

קטיפה

New member
לקטיפה.....

לקטיפה נשארו עוד 8 נשמות כי היא
ה קטיפה חוזרת ובגדול ~קטיפה נותת לפיצע 5 בוקסים~ ~קטיפה קוראת לחברים הערסים שלה שירביצו לפיצע~ ~קטיפה נותת לפיצע רעל~ ~פיצע מתה נשמתה עלתה לשמיים~ ~פיצע הולכת לגיהנום~ קטיפפה ניצחהההההההההההה GO SHIRLEY GO GO!!!

אבו-דני

New member
בנות

--- אתן מבינות שכמה שאנחנו ליברלים וסובלניים לא נוכל לעד לתת לאנרכיה להיות כאן בפורום... כדאי שאת הגבול תקבעו אתן בהצפה חסרת טעם כזו אז בבקשה לרסן את השטויות

למעלה