ברוכה הבאה!! אני בטוחה שתהני!!! ו... חבולי שלי!!!
B BeerBozZ New member 13/9/02 #20 ברוכה הבאה!! ../images/Emo122.gif אני בטוחה שתהני!!! ו... חבולי שלי!!!
ט טאורה המלך New member 13/9/02 #24 איזה כיף לך!! אני לא יכולה ללכת היום... כי אני נוסעת לים....(איכס!) 0
א אאווין הרוהירית New member 13/9/02 #29 ~ממשיכה לרות באלונה~ וווזאפ הדס? זו אני.. טל.. המפי..דרך הגב- הידעת? בפורום הזה קיים המנהל הכי חתיך בעולם! רק חבל שהוא בן 21..
~ממשיכה לרות באלונה~ וווזאפ הדס? זו אני.. טל.. המפי..דרך הגב- הידעת? בפורום הזה קיים המנהל הכי חתיך בעולם! רק חבל שהוא בן 21..
M M ar y K at e New member 14/9/02 #31 *מתה* המשך הסיפור בפנים ../images/Emo15.gif *מרי קייט ממשיכה לענות את תל בזמן שהיא יושנת* *תל לא מצליחה להרדם וממשיכה לראות* *תל בטעות(ישששששש ) יורה בעצמה** *תל מתה* *מרי קייט יורה בתל* *תל הלכה כפוט *
*מתה* המשך הסיפור בפנים ../images/Emo15.gif *מרי קייט ממשיכה לענות את תל בזמן שהיא יושנת* *תל לא מצליחה להרדם וממשיכה לראות* *תל בטעות(ישששששש ) יורה בעצמה** *תל מתה* *מרי קייט יורה בתל* *תל הלכה כפוט *
פ פיצפיצון New member 15/9/02 #36 פחחח אני עם טאורה! לא... אני צמה סתם בישביל הכיף (להיתגאות ש: "כן כן, אני הצלחתי לא לאכול ולא נישברתי!" פחחח אבל מי שמקיר אותי יודע שגם ככה אני לא אוכלת הרבה! טל... ~כול העיניים שברשותי (רגע...סופרת...2) מופנות על טל~
פחחח אני עם טאורה! לא... אני צמה סתם בישביל הכיף (להיתגאות ש: "כן כן, אני הצלחתי לא לאכול ולא נישברתי!" פחחח אבל מי שמקיר אותי יודע שגם ככה אני לא אוכלת הרבה! טל... ~כול העיניים שברשותי (רגע...סופרת...2) מופנות על טל~
ק קטיפה New member 15/9/02 #38 גם אני התעלפתי אבל.. צריך לכפר על חטאי איכשהו.. פשוט אני אשתה יותר מים..
פ פיצפיצון New member 15/9/02 #39 מנצלת..... סליחה אני הייתי צריכה דרך לשים את זה באינטרנט....סורי! נא לא ליתיחס!
ק קטיפה New member 15/9/02 #40 פיצ כנסי רגע.. פיצל´ה את ממש ממש יפיופה! אני רצינית!!!!!!!!!!!!! תגידי את פנויה? (מנסה להתחיל איתך) סתאםםםם פיצל´ה המשך יום נעים שירלונית
פיצ כנסי רגע.. פיצל´ה את ממש ממש יפיופה! אני רצינית!!!!!!!!!!!!! תגידי את פנויה? (מנסה להתחיל איתך) סתאםםםם פיצל´ה המשך יום נעים שירלונית