שלום! אני חדשה!

nelly furtado

New member
שלום! אני חדשה!

שלום לכל משתתפי פורום "מוסיקה" אני נלי, ואני אוהבת מאוד מוסיקה. אם מישהו מאזין לאחד מהזמרים הבאים, שבבקשה יפנה ל: e-mail: [email protected] icq 161666170 או שפשוט יכתוב כאן לתיבת המסרים שלי. והזמרים הם: נלי פורטדו מרילין מנסון סופי אליס בקסטור

@יעל@

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ותהני משהותך פה

alonbb

New member
חולה על נלי פורטדו ועל סופי!!!

בינתיים שמעתי את מרלין מנסון רק צועק בקליפים שלו עוד לא שמעתי את המוזיקה...או שזה "מוזיקה"? בכל מקרה ברוכה הבאה

robert fripp

New member
מה יש להקשיב? מרלין מנסון פוזר עלוב

שלא יותר טוב מכל שאר הבריטני ספירס למינהן

ברוכה הבאה!!!! ../images/Emo6.gif

אני מקווה שתהני בפורום מוסיקה. גם אני באתי לא מזמן. אני לא ממש מזדהה עם הטעם שלך אבל... לא נורא!! ברוכה הבאה

now name

New member
welcom או איך שכותבים את זה!

הי מה קורה? אני שחר אני בת 11 ואני אוהבת מאוד את נלי פורטדו יש לה שירים יפים,אגב אם לא ידעתם נלי פורטדו וכריסטינה אגילה הולכות אולי לעשות קליפ משותף ביחד על המגדלים התאומים... אם תהני בפורום תנצלי כל דקה שחר

nelly furtado

New member
תודה על הברכות!

לכולם תודה על היחס הנחמד שנותנים לי! אז בכל מקרה, לזה שאמר שהוא לא ממש שומע את מרילין נמסון שר(שרים, זו להקה ע"ש הסולן) אני יכולה לשלוח לך את הקליפ החדש שלהם.... וסוג המוסיקה זו רוק, ולכן אולי אתה לא כ"כ מבין... ועוד משהו: קראתי במלא מקומות שסופי היפהפיה היא למעשה זמרת מוסיקה אלקטרונית. אבל במעריב לנוער -השבוע הגיליון עליה- נרשם שהיא בכלל זמרת פופ. מישהו יודע מה התשובה?

Johnny the Doe

New member
שני דברים

לגבי מרילין מנסון - זה לא רוק - אין לזה שום אלמנטים של רוק, רק צרחות וקצב לא מוגדר. אולי זה מטאל אבל בטח לא רוק. זה שמגדירים את מרילין מנסון כרוק לא אומר שזה רוק. לגבי סופי אליס בקסטור - פופ זה לא ז´אנר, זה מושג כללי שמאפיין כל שיר שנמצא במיינסטרים ומושמע הרבה ברדיו. לפי השירים שלה נראה לי שמתאים להגדיר את סופי כזמרת מוסיקה אלקטרונית כי זה הסגנון של השירים שלה אבל בנוסף לכך השירים שלה הם פופ כי הם פופולריים ומוכרים לקהל הרחב.

alonbb

New member
טעות ביידך

גם מרלין מנסון מוגדר לקהל הרחב (חחחחחחחחחחח) והוא פופולרי בקרב כמה פריקים זה אומר שהוא עושה מוזיקת פופ? פופ זה ג´אנר בפני עצמו המורכז מלמעלה ממאה סוגים.. אם אתה רוצה הרחבה על זה וכמה קישורים שמאמתים את דבריי אז תגיד

@יעל@

New member
תפרסם כמה גם אני לא הבנתי......

אם פופ= פופולרי אז גם בלינק = פופ אה הא = פופ אירוסמית = פופ f.o.d = פופ סטיינד = פופ כי כל הלהקות האלה פופולריות. מעריצים אותם הרבה אנשים והם עכשווים

נכון.

בגלל זה גם לינקין פארק = פופ רד הוט העכשויים = פופ פי או די = פופ אופספרינג = פופ כמעט כל מה שיש באמ טי וי שווה פופ . הגמד

Johnny the Doe

New member
אתה צריך קורס בהבנת הנקרא

אתה בכוח רוצה להתווכח? הגדרתי מוסיקת פופ כמוסיקה שמושמעת בתחנות הרדיו ופופולרית בקרב הקהל הרחב|סדגש. פופולרי בקרב כמה פריקים לא אומר שזה פופ, אבל אם הוא היה מושמע בגלגל"צ נונ-סטופ ולא רק ב"על הקצה" ותוכניות רוק אחרות אז הוא היה נחשב פופ. עד אז, מרילין מנסון זה לא פופ, זה סתם חרא (סליחה נלי). גם לד זפלין, דיפ פרפל ורובים ושושנים הושמעו הרבה ברדיו וגם הם, כמו דוראן דוראן ודפש מוד, היו פופ בזמנם. צא כבר מהבועה שלך שאומרת שפופ זה רק מוסיקה בסגנון שרץ עכשיו ב-MTV! מקור המילה פופ היא במוסיקה פופלרית ולא רק בריטני ספירס ושאקירה הן פופ, כל שיר שנכנס למיינסטרים הוא פופולרי. שוב, פופ זה לא סגנון, זה מאפיין כללי, פופ יכול להיות הפופ הקרוב אליך (שאקירה ושות´), רוק (הניו-מטאל) וגם קאנטרי (שאניה טווין). אפשר בערך לומר שפופ זה הגירס המתפשרת של כל סגנון מוסיקלי, אותו חלק שיכול להתחבב על קבוצה גדולה יותר של אנשים מאשר מעריצי הז´אנר עצמו, בדיוק כמו הפופ הלטיני - רוב שירי הלטינו במצעדים הם פופ לטיני (מארק אנתוני ודומיו) ולא המוסיקה הלטינית המסורתית. נסה הפעם (בניגוד לוויכוחים שלנו ב"תרבות הקליפים" ובמסרים) להגיב לעניין ולא לחזור על המנטרות שלך.

Johnny the Doe

New member
תוספת קטנה

יותר משזה מאפיין למידת הפופולריות של שיר או להקה, פופ מאפיין את מידת ההתפשרות של האמן בעת יצירת השיר. מכאן אפשר להבין שהשירים של קיילי מינוג ובריטני ספירס הם יותר "פופיים" מאשר למשל אלישיה קיז - אלישיה קיז יוצרת מוסיקה מקורית שהדמיון שלה למגמה השולטת כיום בעולם המוסיקה הפופולרית קטן יותר מזה של קיילי מינוג. אתה מבין למה אני מתכוון?

אתה לא מדויק...

א. מרלין מנסון זה לא רוק, ולא מטאל. סתם חרא, קצת צרחות 2 אקורדים וזהו. להגדיר את זה כמטאל זה להעליב את המטאל באשר הוא. ב. יש שתי הגדרות למושג פופ. אחת זאת ההגדרה שלך, כל מה שבמיינסטרים, מוזיקה פופולרית. לפי זה גם מטאליקה, נירוונה, גאנז אנד רוזס ועוד הן פופ, להקות שנטחנו באמטיוי והצליחו להיכנס לזרם המרכזי. מטאליקה גם שינו את המוזיקה שלהם בשביל זה (לצערי הרב). השניה זה פופ כסגנון בפני עצמו, או יותר נכון, טין-פופ, שזה אומר כל הבריטני-קיילי-בקסטריט למיניהם.

alonbb

New member
אתה צודק

מדובר בפופ שהוא סיגנון בפני עצמו..עד כמה שקשה לידידנו לקלוט את זה אני מקווה שעכשיו הוא מצליח להבין שזה שסיגנון שולט במיצעדים והוא פופולרי בקרב העולם - לא מוריד מהעובדה שהוא סיגנון בפני עצמו. זה רק על הערך שלו

זה דווקא כן מוריד מהערך שלו לדעתי

סתכל איך הסגנון נקרא - טין-פופ. סגנון שפונה במיוחד לקהל מסוים ומתיימר להיות פופולארי, ולמעשה הוא ריק מתוכן, ובגלל זה כל כך הרבה "אומני" פופ משלבים מוטיבים מסגנונות אחרים. אבל כל אחד והחרא שהוא אוהב

Johnny the Doe

New member
שני דברים

1. לא ניסיתי לתת הגדרה מדוייקת למרלין מנסון כי ממש לא איכפת לי מהם אבל מתישהו הצעתי את ההגדרה האלטרנטיבית שלהם כ"חרא" :) 2. לגבי הפופ אתה למעשה חצי מסכים איתי.טין-פופ זה תת-ז´אנר של פופ, זה הסגנון הדומיננטי כיום בפופ. ולגבי מטאליקה, נירוונה וכו´ - תיקנתי את עצמי בהודעה השניה שלי והגדרתי בדיוק כמה להקה היא "פופית" - לפי מידת ההתפשרות שלה על התוכן והלחן של השירים.

למעלה