אפרסק..... ירון קיבל ועדיין מקבל את כל התמיכה וההבנה.....חחחחח היה נעים להכירך אתמול. שבת שלום.
ק ק-ס-ו-מ-ה New member 2/8/02 #32 אפרסק..... ירון קיבל ועדיין מקבל את כל התמיכה וההבנה.....חחחחח היה נעים להכירך אתמול. שבת שלום.
א אופטימום New member 2/8/02 #11 אני עוד לא החלטתי... אם את נראית טוב יותר בלבן או בשחור...המממ..טוב, אמשיך להתעמק בסוגיה
ק ק-ס-ו-מ-ה New member 2/8/02 #15 ../images/Emo8.gif מה שבטוח זה....... שאני לא נראית טוב כשאני מיוזעת..........(תמשיך להתעמק גם בסוגיה זו...)
../images/Emo8.gif מה שבטוח זה....... שאני לא נראית טוב כשאני מיוזעת..........(תמשיך להתעמק גם בסוגיה זו...)
ט טאקילה~* New member 2/8/02 #21 שאלי את אופטי אני מלכת הקליקה!!!!!! מה לא סיפרו לך??????????????????????
י ירון 38 New member 2/8/02 #23 קסומה.... שובבה את לא חדשה מאיפה את מכירה את כולם ומדברת כל קליקות ומרשה לעצמך לדבר על הזיעה שלך שובבה ירון נדהם מהגילוי
קסומה.... שובבה את לא חדשה מאיפה את מכירה את כולם ומדברת כל קליקות ומרשה לעצמך לדבר על הזיעה שלך שובבה ירון נדהם מהגילוי
ק ק-ס-ו-מ-ה New member 2/8/02 #27 ../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ירון, סחטיין.......כל הכבוד, עלית עלי.....אופס ברוך בואך לפורום שלנו. באמת שנחמד פה. אצלי עברת את המבחן....
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ירון, סחטיין.......כל הכבוד, עלית עלי.....אופס ברוך בואך לפורום שלנו. באמת שנחמד פה. אצלי עברת את המבחן....
י ירון 38 New member 2/8/02 #29 קסומה עבדת עלי, עליתי עלייך? אופססססססס ירדתי יבוא יום ונתוודע זה לזו ירון מוסר לך שבת שלום
י ירון 38 New member 2/8/02 #28 על איזה ממלכה אתם מדברות מלכת הכלבים, חתולים, קליקה, רדודות ירון לא מבין
ק ק-ס-ו-מ-ה New member 2/8/02 #31 עוד יבוא היום....... ותבין הכל.קח את הזמן,תתאקלם..... אני בינתיים הולכת לעיסוקיי. עוד נתפרמם.......(נפגש בפורום)
עוד יבוא היום....... ותבין הכל.קח את הזמן,תתאקלם..... אני בינתיים הולכת לעיסוקיי. עוד נתפרמם.......(נפגש בפורום)
י ירון 38 New member 2/8/02 #33 ביי קסומית, אל תזיעי יותר מידי שבת שלום ירון נפרם מכם (נפרד מהפורום) חחחחחח