שלום אני חדשה

ק-ס-ו-מ-ה

New member
שלום אני חדשה

שמעתי עליכם מחברה טובה שיצאה פסיכית מהמקום הזה, היום היא באברבנאל, חשבתי ללכת בעקבותיה אבל אין לי שמץ איך..... מישהו מוכן להסביר לי מה עושים פה בדיוק? תגידו, יש פה זובור למתחילים? חחחחחחחחחחחחחחחחח (הפסקה בניקיונות עושה לי את זה........חחחח)

ירון 38

New member
גם אני חדש

וואלה, איזה נחמד אצלכם, ארבל אמר לי שיש כאן אנשושים נחמדים, אבל עד כדי כך?. ברוכה הבאה, מי אמור לקבל אותך? לבונבה ומחירבה? לא זוכר את השמות, אני כבר חצי שעה כאן וטוב לי ירון מברך אותך

ק-ס-ו-מ-ה

New member
תודה ירון..........

<נחמד הבחור> אז ספר.......את מי הכרת? אולי תעשה לי הכרה מהירה? אני בחורה ביישנית מטיבעי. שקלתי המון זמן להכנס אך לא היה לי האומץ..... שמעתי ששולחים לכל החדשים מבחן פסיכומטרי. מה אתה אומר על זה?

ירון 38

New member
אני ביישן ולא חשבתי שנדבר כאן על

מבחנים, פסיכומטרי, מין, זמין, ואידי אמין ירון לא מאמין (רק במין)

ירון 38

New member
איך ידעת? קסומה

לפני שבועיים תפרו את הראש לאחר תאונה קטנה שעברתי. היה לי "ראש פתוח" ירון עכשיו עם ראש סגור אבל עם ראש פתוח לשנינויות

גיוRא

New member
פרוזה ,,יא´מניאק תרגע..

פ´גר,, היא תברח.. תן.. לרכך אותה קודם... ללכך יש זמן........

גיוRא

New member
חדשה בניקיונות???ק-ס-ו-מ-ה

א --
לחברה´שלך.... ב-- תשמעי... ---אחרי החלונות לא לשכוח ת´תריסים.. ---אחר כך שטיחים..מקרר,,שרותים..... ---תודיעי כשאת גו..(אופס)..מסיימת.. ---הזובור מתחיל..{אנחנו באים} ---אוי לך אם העוגה לא תצא טעימה.. ואלכאם טו דה מאד קלאב..
גיורא

ק-ס-ו-מ-ה

New member
ראית ירון..........

אחלה פורום זה.........כבר קיבלתי תחקיר על חיי המין שלי.... קיבלתי תיק עזרה ראשונה + איום לזובור+ חיבוק.... והיד עוד נטויה.....חחחחח

ירון 38

New member
כן ראיתי קסומה

לא יכול לקבוע כאן כלום, אני חדש, אם היד נטויה זה בסדר, העיקר שיש עזרה ראשונה, אני מחפש את העזרה השנייה ירון זקוק לעזרה

גיוRא

New member
קסומה..תתרכזי..

התיק היה לחברה.. פירט ..פרסונל דליברי..כשהוא חוזר מהחופשה..{לאברבנאל} חיי מין.?,בחיאתתתתתתתת.. את כל היום מנקה.. "איום"?...ססססססססאמק.. תפתחי כבר ת´דלת... נמאס לי לדפוק.. > > > > רוצה עוגההההההההההההההההההההההה.. הנה קיבלת גם..{אופ כל ´פם שבא לי לנשק האייקונים לא עולים}

ירון 38

New member
קסומה

איך מדגישים את הזיון, סליחה את הדפיקה ירון לא דופק בדלת ירון נכנס

גיוRא

New member
שמת ,,,לב ,ק-ס-ו-מ-ה???

שמעו נמאס.. הפסיקו ל´ציץ יאאללהההה תתפשטי........
<--(יש הצליח לי

פיראט*

New member
לא יכול להסביר לך....../images/Emo66.gif

מה עושים כאן... אבל יכול להסביר לך... איך להגיע ישר לאברבנאל.

אפרסק 28

New member
קסומה....

מה עשה ירון ה..... ואם הוא לוקח את זה קשה....או ברצינות...... מה עכשיו.......אולי הוא זקוק לתמיכה והבנה......... תנו יד לחדשים.....הצביעו שינו. חחחחחחחחחחחחחחח

למעלה