שמעתי עליכם מחברה טובה שיצאה פסיכית מהמקום הזה, היום היא באברבנאל, חשבתי ללכת בעקבותיה אבל אין לי שמץ איך..... מישהו מוכן להסביר לי מה עושים פה בדיוק? תגידו, יש פה זובור למתחילים? חחחחחחחחחחחחחחחחח (הפסקה בניקיונות עושה לי את זה........חחחח)
וואלה, איזה נחמד אצלכם, ארבל אמר לי שיש כאן אנשושים נחמדים, אבל עד כדי כך?. ברוכה הבאה, מי אמור לקבל אותך? לבונבה ומחירבה? לא זוכר את השמות, אני כבר חצי שעה כאן וטוב לי ירון מברך אותך
<נחמד הבחור> אז ספר.......את מי הכרת? אולי תעשה לי הכרה מהירה? אני בחורה ביישנית מטיבעי. שקלתי המון זמן להכנס אך לא היה לי האומץ..... שמעתי ששולחים לכל החדשים מבחן פסיכומטרי. מה אתה אומר על זה?
התיק היה לחברה.. פירט ..פרסונל דליברי..כשהוא חוזר מהחופשה..{לאברבנאל} חיי מין.?,בחיאתתתתתתתת.. את כל היום מנקה.. "איום"?...ססססססססאמק.. תפתחי כבר ת´דלת... נמאס לי לדפוק.. > > > > רוצה עוגההההההההההההההההההההההה.. הנה קיבלת גם..{אופ כל ´פם שבא לי לנשק האייקונים לא עולים}
מה עשה ירון ה..... ואם הוא לוקח את זה קשה....או ברצינות...... מה עכשיו.......אולי הוא זקוק לתמיכה והבנה......... תנו יד לחדשים.....הצביעו שינו. חחחחחחחחחחחחחחח