שלום, אני חדשה..

דנה 500

New member
שלום, אני חדשה..

שלום לכולם! קוראים לי דנה, בת 18 וחצי, לפני גיוס. אני לא נוהגת להשתפך ככה, אבל החלטתי שאולי זה יהיה מתאים במסגרת הזו. היה לי חבר לפני כחצי שנה, היינו ביחד בסך הכל חודש.. למרבה האירוניה הוא נפרד ממני יום לפני החודש שלנו. בכל מקרה, היה לנו נחמד ביחד ונראה לי שהיה לי קצת יותר נחמד מאשר לו. רק כאשר הוא נפרד ממני גיליתי את הפרצוף האמיתי שלו ואת מטרת הקשר בשבילו. מכירים את אלו שנפרדים ממישהי ואומרים לה "שהם לא בנויים לקשר"? הם לא באמת מתכוונים לזה, נכון? (אממ אין לי הרבה ניסון בתחום אז אני לא בדיוק יודעת.. ככה אמרו לי.. ) אז השאלה שלי הי כזו- למה באמת הם מתכוונים שהם אומרים את זה? מה שקצת מאכזב זה ש- אני לא יודעת מה הסיבה האמיתיתל שהבגללה הוא נפרד ממני. כמובן שניסיתי לשכוח ממנו, אבל זה קצת בלתי אפשרי לשכוח לגמרי כאשר אנחנו מתראים לעיתים קרובות (יחסית לאקסים). אנחנו הולכים לאותם מקומות ומתראים, מחליפים כמה מילות נימוס וממשיכים הלאה. אני לא אוהבת אותו, אני אפילו די מתעבת אותו על מה שהוא עשה לי. אני קצת מפחדת להמשיך הלאה כי אז אני יודעת שאני אפגע ומי מאיתנו רוצה את זה?... כשאני רואה אותו, אני מנסה לשחק אותה אדישה וחלק מהפעמים אני גם מצליחה. אני כל הזמן חולמת עליו. כמו שאמרתי- אני לא אוהבת אותו וגם לא אהבתי אותו כשהיינו ביחד, סתם הידלקות חולפת כזו, אבל עדיין בכל פעם שאני רואה אותו- יש בי משהו.. משהו משתנה, פתאום אני לא עצמי, אולי מרוב שאני מנסה להראות שהכל בסדר איתי, זה יוצא בדיוק הפוך. הוא תמיד מתחיל עם בחורות וגם די הולך לו- הוא משיג את מטרתו בסופו של דבר ובוא נאמר שלא חסר לי מי שיתחיל אותי (לא בשביל להתלהב, בשביל להמחיש) אבל עדיין- אני קצת מקנאה כשאני רואה אותו עם בחורות אחרות... הוא מאלה שמתחילים עם כל מה שזז. אחרי כל פעם שאני רואה אותו- נהייה לי רע! אני לא יודעת להסביר את זה, אבל זה פשוט ככה. שלא תבינו לא נכון- בסך הכל הוא בחור נחמד, בחור טוב, נחמד לאנשים, מאוד חברותי וחלקלק כזה, יש לו חוש הומור, אז כך שזה לא שהוא לא נחמד אליי כשאנחנו נפגשים, זה פשוט שנהייה לי רע אחרי שאני רואה אותו, וזה לא בגלל שהוא לא מדבר אליי יפה או משהו, אבל זה פשוט ככה.. לא יודעת להסביר את זה. ואני זוכרת אותו טוב מאוד, הוא בתודעה שלי כל הזמן. עדיין לא הגעתי לשלב שבו אני אומרת: "איזה x ? אהה זה"... אני בטוחה שלא פספסתי את אהבת חיי או משהו כזה, אבל עדיין... יש בו משהו שאני לא יודעת להסביר.. כשהוא נפרד ממני, כולם אמרו לי שהוא סתם אדיוט, שאני אמצא משיהו הרבה יותר טוב ממנו, שהוא לא כזה חכם ושאי אפשר לדבר איתו על דברים רציניים באמת, שהוא לא בוגר בכל מה שקשור ליחסים ושבנוסף לכל- הוא גם לא כזה חתיך... (למרות שאני חולקת עליהם). אני יודעת שהם צודקים, וזה נכון באמת, ויש בחורים הרבה יותר טובים ממנו, אבל עדיין- אני לא מאמינה בזה בכל ליבי בשביל ממש ממש להמשיך הלאה. לאו דווקא להמשיך הלאה למישהו אחר- אלא סתם, כדי לא לחשוב עליו יותר. אני מנסה לראות אותו כמו כל הבחורים המאניקים האלה, אבל עדיין לא ממש מצליחה. כשאני רואה אותו, אני ממש נמשכת אליו... הוא שם בושם ממש טוב וזה מזכיר לי את הימים שהיינו ביחד. ומה שמוזר בכל זה זה שאני פשוט מתעבת אותו! סלחו לי על המגילה... זה פשוט תמיד בראש שלי ואני לא ממש מדברת על זה עם אנשים.. אז הייתי חייבת... אשמח לתגובות...

יש כאלה שאומרים וגם מתכוונים

לא בנוי לקשר לפעמים זה תירוץ אבל לפעמים זאת האמת, אולי הוא צעיר עדיין ולא מחפש להיות בקשר רציני אלא רק לפלרטט ולהשתובב. אבל נכון שלפעמים זה תירוץ שאומרים כי לא נעים להגיד לבנאדם שאיתך שאתה כבר לא רוצה להיות איתו. אני יכולה להבין את הכאב סביב הידלקות ראשונה אבל תחשבי ככה - הבנאדם באמת לא רציני ומתחיל עם כל אחת שזזה, הייתם ביחד רק חודש וכבר הוא חיפש לסיים את הקשר. יכול להיות שהוא מושך אותך וזה הגיוני שתרגישי צביטה בלב כשתראי אותו אם אחרות, אני גם מאמינה שבאופי שלו הוא בחור כריזמטי שיודע איך למצוא חן ולהיות נחמד ומשעשע, אבל זה לא אומר שהוא מתאים לך בתור חבר או שכדאי לך לרצות אותו בתור חבר כי בתור בן זוג הוא לא רציני ולא משקיע. ותהיי בטוחה שעוד תכירי הרבה בחורים ואחרי שתמצאי מישהו שבאמת יאהב וירצה להיות איתך ותהיו ביחד תקופה נכבדת החודש הזה ייראה סתם כמו בדיחה.

אריפש

New member
אני הייתי הבחור הזה.. לפני 3 שנים...

רק של מישהי אחרת. אז אני יכול להגיד לך שהוא יתחרט על זה, במשך הרבה זמן. אבל הוא לא היה מוכן כנראה לקשר. את צריכה לנתק איתו את הקשר, אחרת את לא תתגברי עליו. האקסית שלי ראתה אותי בלשכת גיוס כמה פעמים מאז, וכל פעם ראיתי כמה היא נפגעה ממני.. ואני עכשיו יודע גם כמה היא שנאה אותי... זה מצב מוכר כנראה... ואני באמת לא הייתי מוכן לקשר, ולא הבנתי את ההשלכות, ולא הייתי מסוגל לחשוב על עצמי כחלק ממערכת יחסים. פחדתי. אני יכול להגיד לך עכשיו שאני הייתי שמח לחזור אליה... הגלגל מסתובב, אין מה לעשות!

דנה 500

New member
תודה!

תודה על התגובות, אני בטוחה שאתם צודקים.. אני לא מתראה איתו מרצוני, אני נתקלת בו פשוט בימים מסוימים. זה לא שיש איזהו קשר לנתק.. אבל עדיין- לא מצליחה לגמרי לשכוח. אני לא יכולה להגיד בלב שלם שהתגברתי עליו. עובדה- אני עדיין חולמת עליו, זוכרת אותו, אבל אני בהחלט לא אוהבת אותו. אני מרגישה רע אחרי שאני רואה אותו, ולא הייתי עושה את זה לעצמי. חשבתי שרק אנחנו, הבנות, חושבות ככה.. מדווה להינות פה.. תודה!

leo7

New member
את תצליכי להתנתק ממנו לגמרי רק כשתכירי בחור

אחר, כשיהיה לך מישהו אחר לחלום עליו.

אני הצלחתי להתנתק מבחור לגמריי

ברמות שאפילו לא הייתי חושבת עליו, ולא הייתי בקשר עם אף בחור. זה לא מדע מדויק...

לדעתי בריחה היא לא תשובה לכלום

צריך להתמודד... בכל מקרה ההתמודדות כן צריכה לבוא מתישהו, ועדיף שזה יהיה כשלבחורה אין מישהו לצידה, כי אז מן סוג של רימוי, היא נמצאת איתו לא מתוך אהבה שלמה אלא כדי להתמודד.

leo7

New member
אין לי הרבה מה להגיד לך, חוץ מ...

פשוט תנסי להמשיך הלאה בלי להתסכל לאחור... נכון, אולי תיפגעי שוב, אולי יבוא עוד איזה אחת טמבל שלא יבין מה יש לו ביד והוא ייזרוק אותך ונכון שגם עליו תחלמי ותקנאי לו... אבל למען האמת, אני גם לא מבין אותך --> מצד אחד את שונאת אותו, מצד שני נמשכת אליו, שמעתי את הסיפור הזה לא פעם בעבר, פשוט צריך להמשיך הלאה, להתקדם, להתנתק מהבנאדם(אפילו אם זה קשה) אם זה מה שייגרום לך לשכוח ממנו, כי אם לא תצליחי לשכוח, לא תוכלי להמשיך.....

דנה 500

New member
כן, אני באמת שונאת אותו

אבל על מה שהוא עשה לי ובטח יעשה לעוד כמה בחורות. אני לא שונאת אותו בתור בנאדם- כי בסך הכל הוא די בסדר,מחוץ מהקטע הזה עם בחורות. וכן- אני נמשכת אליו, אבל זה משהו שאני לא יכולה להילחם בו, זה פשוט ככה.. מה אני אעשה שאני נמשכת למאניקים? כנראה אני מתוסבכת... הייתי אומרת שיש לו כמה תכונות שדווקא מאוד מושכות ולא רק החיצוניות. זה בדיוק העניין- אני נתקלת בו, לאן שאני הולכת- הוא שם. לא תמיד, לפעמים ובימים מסוימים.זה לא שאני רוצה לראות אותו, אבל מצד שני- אבל אני גם לא יכולה לשנות את מקומות הבילוי שלי בגללו. לא?

leo7

New member
שמעי,

את צריכה לעשות מה שטוב לך בלי להתחשב באנשים אחרים - אם זה דורש ממך לצאת למקומות אחרים, אז כן, תצאי למקומות אחרים, ההתקלויות שלך בבחור פשוט יושבות עלייך כל הזמן ובמקום שתתגברי עליו, אז את פשוט ממשיכה לחשוב עליו....

למעלה