הווו מתאים לי שרשור כזה עכשיו!כי אני מחכה
לחבר שלי שיסיים לאכול עם המשפחה ואז לצאת לבלות וככה אני אעביר את הזמן חחחחחחחח "מה קורה איתך?" וואלה הכל סבבי יא בבי !! "נעלמת קצת?" נכון.ביום ראשון שמרתי בבסיס וחזרתי הביתה יום למחרת..משפחה,בילויים וכל הדברים הרגילים.. "איך בצבא?" בסדר..ויהיה יותר בסדר כשאראה את לוח השמור לאוגוסט ואדע ששיבצו אותי מתי שרציתי! "בישיבות?" הווו אתמול הגעתי למסקנה ש..|מעתיק מה שכתבתי בפורום אחר| הגעתי למסקנה שאין מצב שבעולם שיכול לגרום לי להיות מובך או ביישן – אחרי הדיון שהיה לי ב8 בבוקר ונשמך שעתיים שנמשכו נצח.התברר שיש לי עוד דיון ב2 שלא שמתי לב אליו ועוד זה היה דיון מאד מאד חשוב,עם 2 אלופי משנה ואזרחית ממכון התקנים הישראלי (מתי).תפקידי היה להציג פרויקט שאני עשיתי ולשכנע אותם לתת לי תקציב לאיזשהו פיתוח אישי-ענפי פורצ דרך בתחום מסויים.קיצר הייתי כולי עיייייייייייייייייפ ברמות שאי אפשר לתאר,אחרי שאכלתי המקדונלס כפול ולקינוח גלידה.. המצגת הייתה מוקרנת על המסך הגדול ואני הקראתי והסברתי את מה שכתוב..הייתי חייב לקרוא 2 מילים פשוטות באמצע משפט: סטילים ואוניות! סטילים ואניות-2 מילים ממש ממש פשוטת אבל מה קורה כשדיסלקט עייפ? הוא קורא את זה:"סוטים ואוננות" אם אחרי טעות כזו לא התביישתי\הייתי נבוך לא נראה לי שאי פעם אני אהיה באחד מהמצבים הללו. "בחדרי חדרים?" אחמ אחמ
" מה עם הפרחה שהתגלתה כחמודה?

" הוו דניאל
אם ישבצו אותו ב14.8 כמו שבקשתי היא שוב תהיה אצלי! "מתי פעם אחרונה היית במצב כפית?: " אתמול בלילה! עוד כשעה בילוי אז בטח יהיה עוד מצב כפית חחחחחחח ואני אוסיפ:"מה השיר שאתה חורש עליו"
שיר בנאלי לחלוטים אך ממכר בטירופ עכשיו תורי: ממצב סיוון? מה חדש? איך בעבודה? מה הטמפרטורה בחדר? מתי בפעם האחרונה היית במצב כפית? מה השיר שאת הכי חורשת עליו לאחרונה?