שלום, אני חדשה. :)

Paranoid Eyes

New member
כבר צהריים

ועד עכשיו אני מתמרנת בין שיחות טלפון ומייל של התמיכה ואני משתגעת.. כוסומו החום הזה עושה את האנשים יותר מטומטמים ממה שהם בד"כ!!!

זכוכיות

New member
כמה זה עלה לי, שאלתם את עצמכם?

נקע ברגל (+פאדיחה מול חצי באר שבע במרכז המסחרי כשהתרסקתי במדרגות) פאי פירות מלוח (איך התבלבלתי? הסוכר והמלח אפילו לא בצנצנות דומות!) דיסקוס על חיי האישיים בכל הפורומים הרלוונטים (את זה אנשים שהם כמעט כמוכם סבלו!) והתדרדרות משמעותית במצבי הנפשי- התחלתי לדבר עם הקירות ולשיר שירים לכלבות

Paranoid Eyes

New member
:O

קולולולולולוללוו, יחלאולאולאו יחלאולאו (זה מהצופים!).. חעחע

Paranoid Eyes

New member
חחח את סתם פארשית

אני הייתי שנתיים.. ה'-ו' ובכיתה ז' החלטתי לעזוב ולהרשם לכדורסל.. כן, הייתה תקופה קצרצרה ששיחקתי באליצור חולו ואני כולי מטר ושייבה. חח קיצר, דנל'ה... תמסרי ד"ש לשכן החדש. אין לך כ"כ מה לעשות.. חוץ מלאהוב את החבר שלך ולהתעלם מתקלים עם ההוא.

זכוכיות

New member
גם אני שיחקתי כדורסל ../images/Emo192.gif

ביסודי אבל. אפילו הייתי דיי טובה בזה, שמו אותי בקבוצה של הגדולות (ה-ו) כבר בכיתה ד
קראת, הא? זו הולכת להיות תקופה מאוד מאוד מוזרה...

Paranoid Eyes

New member
כן..

ולמה את כותבת בפורום הזה לעזאזל..., פורום של חפירות מעיקות!!!

Paranoid Eyes

New member
תרחקי ממני!!! ../images/Emo88.gif חחחחחחח

יש חפירה ויש חפירה.. החפירה שלך שם הייתה עוד.. "נורמלית" אבל יש שם כאלה.. פפפפפפפפפפפפפפפפפפ!!!!!!!

זכוכיות

New member
תגידי תודה שאני לא לא תוהה ומתלבטת כאן,

אני דואגת להשאיר את פורום ביסקסואלים נקי מכל חפירה

זכוכיות

New member
תיזהרי.

האמת היא שחשבתי לפרסם את ההודעה ההיא כאן בהתחלה, אבל יש כאן בערך 3 אנשים ורציתי גם תגובות

Paranoid Eyes

New member
כזו כלבתא...

יש פה יותר מ3.. אני אנוכי עצמי ואת כמובן! פה היית מקבלת מעט תגובות, אבל שם אני רק רואה חפירות.

למעלה