שלום ,אני חדשה

• פותח הנושא me4
  • פורסם בתאריך

me4

New member
שלום ,אני חדשה

קוראת סמויה כאן ומנסה ללכת בין האנשים כאן ולמצוא את מקומי אך אני יודעת שאין זה המקום לשום דבר. אבא שלי עומד למות בימים הקרובים (סרטן) כל המערכות שלו קרסו והוא בקושי מדבר,הוזה דברים. כבר כמה חודשים הוא בבית חולים נאבק על חייו. מרגישה שאיבדתי אותו. מנסה לשמור על עצמי ביום יום בצורה שפויה. רוצה להיות חלק מכם כאן בפורום ולגלות כאן עולמות שפויים של תמיכה והזדהות של כאב. שתהיה לכולנו שבת של שקט. me

כ א ב

New member
שלום חדשה

אני משתתפת בצערך. וברוכה הבאה לפורום, אני מקווה שתמצאי כאן את האהבה שאני מצאתי. ועצה קטנה לסיום: תנסי עכשיו, בזמן הקשה הזה שעבר על משפחתך, למצוא כוחות משותפים עם משפחתך, וכמו כן להראות לאביך עד כמה את אוהבת אותו. לילה טוב, אני.

שלום לך 4 me

וברוכה הבאה. ו..כן. ימים אחרונים של גסיסה. כאב חד. הוא הולך לאיבוד. ונאבד. ואת נשארת באובדן.. מקווה שתצליחי לשמור על עצמך. וללוות אותו.. כמה שאת יכולה. ותבואי לנוח כאן כשתצטרכי. בחיבוק. מהצד

אופה3

New member
שלום לך יקירה, כמה שאני מבינה אותך

אז אני יודעת בדיוק את מה שאת עוברת, ואני מציעה לך, תהיי לידו, על תעזבי אותו בכלל, יש אנשים שלפני שהם הולכים לעולם הבא, אלוקים נותן להם עוד יום אחד של כוח, לקום ולדבר ולהיות שפוים במרכאות, ואני הייתי מאחלת לך להיות איתו ברגעים האלה, לשמוע אותו וכאלה, אבל מה שאני באמת הייתי רוצה שתעשי, זה שתהיי איתו, תראי לו שאת אוהבת אותו, קבלי אותו בהבנה, והביני שכמה שזה כואב, תנסי להבין, שאולי לפחות כאשר......, הוא לא יסבול כמו עכשיו, עם מכשירים וכאלה, אולי עם תסתכלי על כך, שהוא ילך להיות עם המלאכים, במקום להיות כאן ולסבול את כל הכאבים וכל הדברים האלה, הוא ינוח על משכבו בשלום, ללא כאבים סבל ויסורים, ויהיה שם למעלה אם כל המלאכים, שישמרו עליו, יחבקו אותו בחום ויטפלו בו, ואז את תהיי יותר רגועה מאחלת לך שתמצאי פה איתנו את העולמות השפויים ושתהיה לך שבת של שקט, ואני פה איתך לכל מקרה שתרצי

את מחזירה אותי שנה אחורה

ביום רביעי ימלאו שנה ליום שבו אבי האהוב נפח את נשמתו לאחר גסיסה נוראית - שבוע ימים - מסרטן. שבוע זוועתי חווינו איתו. כאבנו בלב כאבנו איתו כאבנו כל כך. הכי נורא שיש. כל כך מבינה לליבך. שחררו אותו. תנו לו ללכת. הכאב שלו כל כך נורא שהוא רוצה ללכת. חייכו אליו ותאהבו אותו. אמרו לו כמה אתם אוהבים אותו. אני איתך.

JOE22

New member
היי me4 ../images/Emo23.gif

כמו השאר שעברו את אשר את עוברת כרגע גם אני עברתי זאת. אבי ז"ל גם היה קורבן של מחלת הסרטן והוא עזב אותנו לפני כשנה וחצי. אני גם משתתפת בעצה שאת צריכה להיות איתו ברגע הזה. אבי היה בתרדמה 3 ימים,הוא היה מאושפז בירושלים ואני גרה במרחק של שעה כמעט מירושלים,זה היה בערב חג הסוכות,הייתי עם משפחתי והתקשרו אלינו שנבוא להיפרד ממנו. זה היה בתקופה שממש היה מפחיד לנסוע באזור ירושלים עקב המצב הביטחוני,אבל ההרגשה הפנימית אמרה לי לנסוע ויהיה אשר יהיה. המוות שלו היה אכזרי ביותר,היה לו קשה לנשום. הייתי ליד המיטה שלו כל הלילה עד שהוא החליט לעזוב. תמיד פחדתי שאני לא יהיה ביום הזה. ואני שמחה ומאושרת שהייתי לידו,והחזקתי לו את היד כל הלילה ואני הייתי הראשונה שגילתי שהוא הפסיק לנשום....התחושה של הרגע...אני לא יכולה לתאר לך....התחושה שהוא איננו...אבא שלי...כל עולמי!!!! אל תוותרי לפחדים ולקושי,תהיי שם איתו. אם אני הייתי מפספסת הייתי כועסת על עצמי עד יום מותי. אוהבת ומבינה לליבך ואשמח להיות כאן ברגעים הקשים.

שלום JOE22

כתבת רגעים שקשה להכיל. או לתאר. על החיבור של החידלון עם האהבה. רק טוב

למעלה