שלום אני חדשה :)
מ מיכליייייייייי New member 21/7/05 #2 היי גילי../images/Emo70.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif היי אני מיכל טוב שהצטרפת לפורום אמ"ל השולט בטוחה שתהני כאן
היי גילי../images/Emo70.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif היי אני מיכל טוב שהצטרפת לפורום אמ"ל השולט בטוחה שתהני כאן
א איילולוש New member 21/7/05 #11 היי ברוכים הבאים!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif שלום!!! שמי איילה ואני מקווה שתהני פה!ותשתלבי פה במהרה!!! - - •.°•לולי•.°•
היי ברוכים הבאים!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif שלום!!! שמי איילה ואני מקווה שתהני פה!ותשתלבי פה במהרה!!! - - •.°•לולי•.°•
א אביחי 33 New member 21/7/05 #3 היי גילי../images/Emo140.gif אני אביחי ואני מקווה שתהני כאן המון בהצלחה בהמשך דרכך בפורום שלנו היום האירוח עם מלי. לאחר הפרק היומי,כנסי לקישור שיופיע במהלך הפרק בראש עמוד הפורום תהני
היי גילי../images/Emo140.gif אני אביחי ואני מקווה שתהני כאן המון בהצלחה בהמשך דרכך בפורום שלנו היום האירוח עם מלי. לאחר הפרק היומי,כנסי לקישור שיופיע במהלך הפרק בראש עמוד הפורום תהני
K k a b o o k New member 21/7/05 #4 ברוכה הבאה נשמה../images/Emo24.gif אני יניב מקווה שתהני כאן איזה יופי, הגיעה מעריצה שגם צופה ב"טלנובלה בע"מ", מגניב
ברוכה הבאה נשמה../images/Emo24.gif אני יניב מקווה שתהני כאן איזה יופי, הגיעה מעריצה שגם צופה ב"טלנובלה בע"מ", מגניב
ח חולה על כפיר ורננה New member 21/7/05 #13 ברוכה הבאה והשתלבות נעימה.. היי זאת רעות מפורום טב"ע!! חחחחחחחח נעים לדבר שוב..
N natali2007 New member 21/7/05 #14 ברוכה הבאה!!../images/Emo9.gif../images/Emo181.gif אני נטלי!! בטוחה שתהני!!