שלום, אני חדשה

שלום, אני חדשה ../images/Emo9.gif

אני די מחבבת את אלן ריקמן, ומתגעגעת לאשתו הילה ששנים לא התראיתי עמה. קבלו אותי

DARK ANGEL14

New member
וולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

אני עדי
השתלבות נעימה

Thestral

New member
גם אני ואביגיל../images/Emo70.gif../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif

כן, כן, אלו. אנו. המאגניבים.....|שוויצר||צומי|

מאגניבים?!?!?../images/Emo54.gif

טוב שלא.... קודם פותחים חמישים מיליון פורומים המוקדשים רק לה"פ(איך תפוז בכלל אישרו לכם?!?!), אח"כ מתחילים במקום לקבל ולדבר על הנושא המשותף שלכם פשוט לריב כל הזמן, טוב שלא שחטו לי את הצורה ב"ספר" כששאלתי אם יש לטום פלטון יומולדת כשהיה לו יומולדת, וגם כשעוד מצטרפים חדשים ישר מתחקרים אותם למה ואיך, שאני לא איכנס אפילו לסוגיית ה"פטריות", קיצר... אתם אנשים חולים. אני מתה עליכם, ואני גם מכורה לסדרת ה"פ, אבל נשבר לי מהגישה, וזהו. הרגשתי צורך לומר את זה, בלי לפגוע או משהו,כן?!?

Thestral

New member
אנחנו כבר לא 160../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif

אנחנו עברנו ל666
:X

Thestral

New member
ממש לא../images/Emo70.gif../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif

היום קצת יותר, כן
אבל פעם לא. טוב מה זה משנה אלן ריקמן |סוגד| מרוצה

מלאכית16

New member
ממ....../images/Emo110.gif|קר|

זו תרבות לא מובנת לגמרי. כשהיינו בשיאנו, לפני שנתיים או שנה היה מ-ד-ה-ים...למי שהיה בפנים, כמובן...החדשים אכלו חרא. חצי מחברי הפורום היו מנהלים בתפוז, בפורום עצמו הייתה היררכיה כזו שכולם היו מוכנים לקבל עליהם ולשתוק רק כדי להיות חלק מהפורום עם השם הכי טוב בתפוז...הייתה רודנות יפיפיה..הייתה מנהלת רודנית ומדכאת...אחר כך היא "התחתנה" עם גבר עוד יותר רודן..ובסוף הם ילדו את "הלשכה לטיפול במוגלים" שהייתה האם-אמא של הרודנים... כולנו היינו צעירים מקבלי מרות צייתנים. תוצאה של מערכת חינוך ממורקת ומשופשפת לגמרי.. ואז אנשים התחילו להרים ראשים...בהתחלה כשהרימו ראשים- אז גם נערפו ראשים. ואז לתקופה קצרה השקט שוב שרר בממלכת הרודנים והעריצים. אבל אז התחילו הסרטים (ה"מבוססים" על הספרים
) והרודנים שלא יכלו לזהם ידיהם התחילו מלחמות עולם כנגד כל אדם שדיבר על הסרט (ותודות להם יש לנו פורום אלן ריקמן נפלא..
) ואז הכל התגלגל והפינוק של הרודנים ומלחמת העולם שהתנהלה שם (שזיעזעה את כל תפוז) גרמה לתפוז בעצמם לפצל את הנושאים ל"סרט" ו"ספר". אבל זה לא הספיק לרודנים. נמאס להם מחדשים, ונמאס להם מהארי פוטר...אז הם חתרו בשקט בחדרי חדרים בתפוז ופתחו את הפורום החברתי שהוא בעצם פורום אוף טופיק מוחלט רק שהוא מנוהל ע"י אליטה של רודנים. בשלב מסויים היה ניסיון השתלטות של הרודנים על תפוז (ע"י הצפת פורומים שבכלל לא קשורים לנושאים שעליהם אי פעם נדבר..כמו פורום "נדל"ן בשרון"
) אחר כך היו שוב הרמות ראשים ולאט לאט אנשים התחילו להבין (זה קורה עם השנים
) שנמאס להם שרודים בהם...ואז הכל התפצל לקבוצות, ואנשים עזבו ונהיה קצת בלאגן.. ומאז הפורום מלא בשלושה סוגים של אנשים- רודנים, אנשים שנהנים שרודים בהם ושפנים-נמושות (או בשם אחר-מזוכיסטים מושפלים
) אני די עזבתי בהרמת הראשים השניה..ואני מודה לעצמי על שעשיתי כך. הם רק עשו לי רק כל השנים האלו. עם האנשים שאני עדיין אוהבת אני תמיד מוכנה לדבר (ואני כן בערך שומרת קשר עם חלק מהאנשים שהם לא רודנים/נמושות בפורום ההוא...) ואממ...זהו בעצם סיפורו העצוב של אימפריה שעלתה ונפלה. וחבל- אבל ההיסטוריה באמת חוזרת על עצמה.
(מממ...סתם התקף נוסטלגיה בשלוש לפנות בוקר...אל תשימו לב אלי.
)

DARK ANGEL14

New member
וואי../images/Emo15.gif

איזה בלגן הלך שם
בלע... עשית בשכל כשברחת משם

Thestral

New member
../images/Emo45.gifראסמי אימפריה../images/Emo70.gif../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif

אני הגעתי ב21.6.03 תאריך היציאה של הספר השישי. אז עוד הפורום היה עמוס לפי מה שאני זוכר בקהילה "שלנו" בגלל הספר. אחר-כך שמתי לב שכולם נעלמו, ובמיוחד ההיא עם התמנון
ההיא עם הארנב
וההוא המצחיק עם הגיטטרה
(
) התחלתי לחפש אריהם ושמתי
שכולם היו במחברתי (כולל אנשים שנעלמו והרגע שמתי לב שהם נעלמו
) כעת עמדו בפני שתי ברירות. להשאר בספר, עם כל הטונות של החדשים שזרמו כל יום. או להישאר עם הקהילה הישנה ה"מקורית" שעברה לחברתי. נמאס לי לדבר על הספר אז עברתי לחברתי
בערך שנה לאחר הצטרפותי לקהילה המדופלמת. חלה מלחמת האזרחים הגדולה של 666
קמה מנהלת חדשה לחברתי כדי למחוק הודעות לא רצויות מאחר והמנהלת נחטפה על ידי המאפיה. אנשים החלו להתפצל לקבוצות. מיליונים עזבו, אלפים מתו. והיום ישנה מין "מאפיה" אם יורשה לי ש"מנווטת" את הפורום
נמנמ... בכולופן, כעת גם אני בתהליכי עזיבה^^ רק מחפש את העיתוי הנכון
ו.. אמממ.. שומר על קשר עם הידידים הטובים שלי משם
כמו ההיא עם התמנון, ההיא שקראו לה שניצל, וכו'^^ ולפי מה שאני יודע השניצל מדברת איתי. ואני מאוד מקווה שה
מדברת איתי:X סיפור הנוסטלגיה שלי
הוא משעמם. אז התעלמו:X

למעלה