שלום. אני חדשה...

free soul

New member
שלום. אני חדשה...../images/Emo9.gif

אני נכה.. לא נכת צה"ל.. לא הייתי חיילת.. אני קטועת רגל.. לא ממש ידעתי על הפורום הזה.. תל אביבי חמוד. הפנה אותי לפה.. אז שלום לכם.. מה שלומכם?

rozgil

New member
שלום חמודה

שתהני מחיי היום יום........-ומהפורום החדש-בשבילך,והישן-בשבילי שיעבור לך השבוע בקלי קלות..-והעיקר ה-בריאות(היתי חולה שבועיים) דרך אגב.....-בת כמה את?

בוקר טוב גילי ולכולם...

אתה רואה לא סתם אמרתי שאתה לא נמצא כאן קבוע...חופשי אתה נעלם לתקופות...שיהיה לך המשך יום נפלא...ואגב היא יכולה להיות הבת שלך בגיל.

rozgil

New member
מחפשת ידיד

או משהו בסיגנון שיתחיל בידידות אם אפשרות לטפס למעלה למעלה.....-חברות בלי גבולות???

הלוואי ותתחיל זוגיות מהפורום הזה...

אז באמת נדע שעשינו משהו...ובקרוב אני אפרסם איזו מסיבה לנכים שתערך במאי כנראה.פנו אליי בנושא ושאני אדע את כל הפרטים...אני אעביר לכם...

אחלה שמח לשמוע שאת נהנת...

לדוד שלי נולד בן והלכתי לברית שלו בבית הכנסת... היה ממש יפה והתינוק מאוד מאוד חמוד
מסכן חתכו לו...

free soul

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

לא נורא.. יעבור עד החתונה..חח

הלוואי ותתחיל זוגיות מהפורום הזה...

אז באמת נדע שעשינו משהו...ובקרוב אני אפרסם איזו מסיבה לנכים שתערך במאי כנראה.פנו אליי בנושא ושאני אדע את כל הפרטים...אני אעביר לכם...

free soul

New member
טוב לישמוע על מסיבה../images/Emo148.gif

אז מה שלומכם? איך עבר עליכם היום? אני? עשיתי קניות.. חחח כן. על הבוקר.. (עשר בבוקר). אז יש חדש? כי לי אין

free soul

New member
כן.. פשוט שיגעון של קניות חחח

אני צריכה ללכת למכון כושר מחר.. אז אין לי אימונית בכלל!!!!! אז אמרתי :"לא יקום ולא יהיה שאני אלך כמו לא יודעת מה למכון כושר!!" אז קפצתי מהמיטה.. התקשרתי לחברות (ברור שהסכימו לבוא) אז הלכנו.. טיילנו.. (גם בגשם) ונהנינו!!

למעלה