שלום! אני חדשה.

noah levy

New member
שלום! אני חדשה. ../images/Emo8.gif

היי, מה נשמע, כולם?! טוב, אז אני לא ב-ד-י-ו-ק חדשה... אני מסבירה: אני כבר שבוע בערך בפורום הזה ואני רק רואה הודעות, ואני רוצה להגיב, באמת, אבל אין לי מה להגיד. אז אני החלטתי להצטרף באופן רישמי לפורום המדליק הזה (שהנושא שלו קדוש.) ו... בדרך הזאת. ו...אין לי יותר מה להגיד.
טוב... אז, *אני מגמגמת* אין לי מה להגיד. תשלחו תגובות.

HarryPotterGirl

New member
wellcome

ברוכה הבאה.. נועה אם אני לא טועה? בכל מקרה אני קים... וגם אני לפעמים לא מוצאת מה להגיד, אז אני פשוט לא אומרת... קחי את זה כעצה לכל הפורומים-אם אין לך משהו חשוב להגיד, אל תדברי וזה לא בכוונה שלח העלבה כמובן. צ´או, קים.

o.h

New member
ברוכה הבאה!

ו.... אם את ראית הודעות שבוע, את בטח יודעת שאנחנו לא תמיד נותנים קבלות פנים חמות, תלוי במצב רוח. קראת את הטאג ליין? את בטח יודעת את כל הדברים החשובים, אז מקווה שתהני פה! או<פ>יר נ.ב היה לי משעמם בצהריים, אז החלטתי לבדוק מתי הצטרפתי לפה, וזה היה ב 11/7 אז אני פה כבר........ הרבה זמן. טוב

S.tal

New member
ברוכה הבאה!

וכדאי שתקראי את הטג ליין (איך שלא אומרים את זה....) אז..., תהני פה!!!!!!!! ד"א מישהו יודע איך בכלל כותבים ומעלים את הטג ליין הזה?! טל, t@l

לגבי הטאג ליין:

רק ענבל (המנהלת) קובעת את הטאג ליין. כלומר, היא יכולה לקבוע מה כתוב בו ולאיפה הוא יקשר. ואם כבר מדברים על זה-מישהו (או מישהי) מזהה מה זאת התמונה המצורפת

LuNaTiC

New member
הא... אז.. לכאן, אני נכנסת...

כותבת את מספר הפורום:160 וכותבת את הסיסמה: (הל נו, שאני אגיד לכם?!) ואז נכנסת ל..אמ.. נראה אם תשיג תמונה של זה... אני לא מנדבת:)

scovers

New member
היי! גם אני חדש.

*חברי הפורום בזעזוע עמוק.עוד אחד?!* גם אני עוקב אחרי הפורום כמה ימים ועד עכשיו לא היה לי מה ליכתוב... אז רק רציתי להגיד שגם אני החלטתי להצטרף לפורום, ושקראתי את כל הספרים ואהבתי אותם אבל לעומת זה את כל הדברים לבית ספר של הארי לא אהבתי ב-כ-ל-ל המחברות והקלמרים פשוט זוועה! ואח שלי קנה את שניהם! וגם תיק, למרות שהוא דווקא די בסדר... הממ.. טוב אז ביי בנתיים... נ.ב. חן הפאנפניק (מה זה?) שלך מצוין! מתי תכתבי עוד פרק? הממ.. ככה היא תהיה חייבת להגיב *חיוך זדוני* אבל הפנפניק שלך באמת יפה! למרות שהוא קצת.. נועז. scovers

fluppster

New member
ברוכים הבאים לפורומינו הקט!!!!

תודה רבה לך!!! אבל מה רע בנועז?
חן

רחלי!

New member
אהלן לשניכם!

(מה שמזניק לי למוח שאלה לכל אלה שמעודכנים בענייני האקדמיה ללשון-מה אומרים כשמספר הבנים והבנות שווה?) אני רחלי (כמו שאתן בטח כבר יודעים) ו...אין לי הרבה מה להגיד, welcome!
רחלי

LuNaTiC

New member
*בזעזוע עמוק* עוד אחד?!

היי, אתה! גם תהנה.. אני ענבל.. והם אנשים.. ואתה.. סקוברס? בכל אופן, אמ.. אם היית קורא את הטאג ליין החביב שלנו היית יודע ש... פאנפיק - סיפור שנכתב על ידי מעריצים על פי ספר, סרט, סדרה ועוד דברים שאפשר להעריץ אותם וכו וכו. ואנחנו, מעריצים, כתבנו כל מיני סיפורים.. שונים ומשונים יותר ופחות.. ויש לי (שיהיה), ללירון (s. riddle) ולליאת (that skeeter woman) אתר.. שבו הפאנפיקים של כוווולם! והלינקים בטאג ליין.. לך לקרוא.. ולמד מה לא צריך לעשות בפורום.. אני מדברת יותר מדי, לכן אשתוק:)) ביי ביי -ענבל-

Lady_Voldemort

New member
ווקלם

אנחנו קהילת המתפגרים דופקיי הראש ארג * דופקת את הראש במסך של המחשב*

LuNaTiC

New member
וולקאם מיי דיר! *במבטא... כלשהו*

אז.. טוב... תהני לך, דבר ראשון!! אני ענבל.. מנהלת בלה בלה... תקראי את הטאג ליין, אתי עבדה עליו דקות רבות!! ו.. אמ.. שם כתובים כל החוקים שלנו.. נא לא לעבור עליהם... ו.. הכל טוב ויפה, הבה נגילה... -ענבל, מדברת שטויות כי עברה חוויה מאוד מוזרה- הערה: דוד, האח הקטן של ענבל, לא יהיה קיים מחר בבוקר.

הולה, כולם!

אני ליאת ואין דברים אחרים להוסיף...אמ..רק שתשתלבו בפורום מהר {מה שיקרה, אני מקווה} ו...אממ...כן...! תהנו! וכו וכו... -ליאת-

Mooa-Numi

New member
we love you noah

אל תתייחסי! זה קבלת פנים שעשו לי באיזה פורום אחד. (עשו לי משהו כמו קבוצת תמיכה שאני ירבגיש כמו בבית) אז אממ ברוכה הבאה אפילו שאני די חדשה (מאתמול...) ומישהו כאן אמר לי שלא הכי אוהבים פה כאלה שלום רישמי (אהם אהם אתי) אז פשוט לא עשיתי אחת כי חשבתי שיסקלו אותי בעגבניות
ואני שונאת עגבניות אז בכל מקרה אפילו שזה נרוא כיף בואו לא נדבר עלי אז ברוכה הבאה! ^מיכל^

S.Riddle

New member
וולקאם מיי צ´יילד!

מיי ניים איז לירון אנד איי וויל בי יור קפטן ארוונד היר. עזבי.... בכח מיקרה, אני מקווה שתהני פה, ושתלמדי מאיתנו ותדפקי את הראש במקלדת\ בקיר\ בכל מקום אחר שאת חפצה בו! *שלוותא מפנים את לירון* ועוד משהו- אני בת! אני לא בן, זה השם המעפן שלי!
האב פאן נאוו! ^^לירון^^

למעלה