שלום, אני חדשה

dasoona1

New member
שלום, אני חדשה ../images/Emo76.gif

פעם הייתי ממש ממש מכורה לסידרה, אבל מאז שהגיעו מליון דמויות חדשות, פשוט התייאשתי והפסקתי לראות... הפסקתי בערך לפני איזה שלוש שנים נראה לי ,כשהיה עוד את אמבר ודיקן... וכשטיילור הייתה חולה או משהו כזה. אני מניחה שלאף אחד לא יהיה כוח לתת לי תקציר של מה שהיה מאז בערך, עם הדמויות העיקריות, אה?

Traped In A Box

New member
התחלתי לכתוב קודם יותר מפורט אבל זה

נמחק לי, אז אני אעשה את זה בסופר קיצור עכשיו: אמבר ודיקן לא היו ביחד ,היא נכנסה להריון מריק, הוא התחתן עם ברידג'ט, היא איבדה את התינוק, נכנסה לדיכאו, התמכרה לגלולות. הוא בגד בברידג'ט עם ברוק, היה להם רומן, היא נכנסה ממנו להריון, אבל סיפרה שוויפ ג'ונס, עובד בפרסטר, הוא האבא. היא גם התחתנה עם וויפ אבל התגרשו תוך מעט מאוד זמן. בסוף סטפני ואז ברידג'ט גילו את זה. רידג' עזב את פורסטר כי לא נתץנו לו להיות מנכ"ל, ועבר לעבוד ב"תעשיית מארונה" ששייכת למאסימו מארונה, חבר ותיק של סטפני מהקולג' שהתברר שהוא אבא של רידג', אבל חוץ ממנו, סטפני וסאלי אף אחד לא ידע על זה, כי סטפני לא רצתה לגלות. הייתה נערה, שמה, אריקה, שניסתה להפריד בין אמבר לריק. התברר ששילה היא אמא שלה (שילה שינתה את השם של מרי התינוקת לאריקה, שכבר גדלה ), ושילה עשתה הרבה דברים לעזור לבת שלה... הרגה כמה בדרך.. עד שבסופו של דבר יצא שהיא ירתה בטיילור ובברוק, טיילור מתה וברוק כמובן חיה עד עצם היום הזה. ברוק ות'ורן כבר ממזמן התגרשו, היא רדפה אחרי רידג', כשעוד היה נשוי לטיילור, ואז היה לה את הרומן עם דיקן שאמרתי, ואחרי שטיילור מתה היא רצתה את רידג' שוב. כולם נסעו לפורטפינו באיטליה לעשות תצוגת אופנה משהו עם ספקטרה (שרידג' היה שם), ושם מאסימו בטעות פלט לברידג'ט שרידג' הוא הבן שלו, כלומר שהיא ורידג' לא אחים. מייסי התגלתה כחיה כל השנים באיטליה עם אדם אבא שלה, וקימברלי נראה לי גם. היא חזרה לאל איי בסופו של דבר, הייתה עם ת'ורן, אבל בגלל שהוא חשב שהיא נשארת עם החבר שלה מאיטליה, שגם ראינו אותם מתחתנים, הוא שכב עם דרלה והיא נכנסה ממנו להריון. הם סיפרו למייסי והיא זרקה את ת'ורן וכולם עשו חרם על דרלה. ברוק ורידג' הלכו להתחתן, אבל לרידג' אחרי שגילה שמאסימו הוא אביו, התאהב בברידג'ט שכבר הספיקה להתאהב בו מאז פורטפינו (עלילה שנואה על כולם!!!). ומאסימו דאג לכך שברוק תדע על זה (לכן גם סיפר לה שהוא אבא של רידג'), והיא אמרה לו "לא" בחתונה וברחה. סטפני כבר הייתה חייבת לספר לאריק, היא סיפרה לו שהוא לא אבא של רידג', והוא עזב אותה. מייסי פגשה את דיקן במפגש אלכוהוליסטים אנונימיים והם התחתנו והיא שיכנעה אותו לקחת את ליטל די ואת הופ (הבת שלו ושל ברוק) לחזקותו. הוא הצליח להשיג את אריק הקטן במשפט נגד אמבר וריק. אמבר לקחה את אריק וכמעט נפלה איתו מצוק, בסוף רק היא נפלה, הייתה בבית חולים, ושם ריק זרק אותה בהאשמות שבגללה לקחו להם את הילד. ניק ואמא שלו ג'קי הגיעו לעיר. הסתבר שגם ניק הוא בן של מאסימו, וג'קי ומאסימו התחתנו. מייסי ההופיעה במועדון של הארוס החדש של ברידג'ט, קוראים לו אוסקר, והוא אחיין של מאסימו. נפלה עליה איזה מנורה עצומה והיא הפכה לצמח ולא שמענו ממנה יותר. דיקן חיזר שוב אחרי ברידג'ט אבל בסוף היא בחרה באוסקר. מה היה עוד?... אה ברוק ורידג' החליטו להתחתן שוב, אחרי שהיא התנדנדה בינו לבין ניק אחרי החתונה הקודמת שלהם. בסופו של דבר היא התחתנה עם רידג' בפורטה ויסטה שם אחרי החתונה שילה עם עוזרים שלה, הפעם, חטפה את רידג' ואחר כך גפ את ברוק וניק שבאו לעזור לו. חשבו שרידג' מת, וברוק שכבה שם עם ניק, היא נכנסה להריון, אבל לא ידעו מי האבא, ניק או רידג'. עשהו בדיקת הריון, יצא שניק הוא האבא, בפרקים האחרונים היא הלכה להתחתן עם ניק . ת'ורן ודרלה ביחד עכשיו. ואריק וסטפני גם חזרו אחד לשני. יש עוד המון המוןה מון דברים אבל אני לא זוכר ואין לי כח. מקווה שעזרתי ושאחרים יוסיפו גם.

לינה18

New member
לי דווקא יש כוח וגם רצון(חלק 1)

אז ככה-לא הבנתי למה היתכוונת עם טיילור(אלא אם כן היתכוונת לזה שהיא היתה חולה בשחפת? או שזה לא היה שחפת? אני כבר לא זוכרת). אבל אני יכולה לספר לך בקצרה מה היה מאז אמבר ודיקן. אני לא בטוחה עד איזו תקופה עם אמבר ודיקן ראית, אבל בעיקרון הם ניפרדו בגלל שאמבר ניכנסה להריון מריק והחליטה להישאר איתו. בערך באותה תקופה ברוק גם הבינה(הגיע הזמן באמת) שריג' לא יעזוב את מישפחתו בשבילה(ואני בכוונה לא כותבת את טיילור), והפנתה שוב פעם את כל מרצה כדי להפריד בין דיקן לבריג'ית. מה שהביא לכך שהיחס שלה לדיקן הישתנה, היא הבינה אותו, היזדהתה איתו, ואפילו שכבה איתו, כי(ואני לא מנסה להצדיק אותה) שניהם באותו הזמן היו זקוקים למישהו. דיקן היתכוון אחרי זה לעזוב את בריג'ית, אבל במקום זאת חידש את נדריו איתה. ברוק ניכנסה להריון מדיקן ועזבה את החברה לתקופה מסויימת כדי להסתיר את ההריון. היא מינתה את ריג' ל-CEO במקומה, וריג' החליט להישתלט על החברה ולהחזיר אותה למישפחתו. בינתיים מסימו, ידיד ישן של סטפני, שהגיע לעיר עוד לפני וניסה לעזור לסטפני להיפטר מברוק בלא הצלחה רבה, היתגלה כאביו הביולוגי של ריג'. מסימו החליט שריג' חייב לעזוב את פורסטר ולעבוד איתו(אחרי שגילה שריג' בנו), ובשביל זה הוא עזר לריק להגן על הזכויות של ברוק בחברה. וכשריג' לא הצליח להישתלט על החברה וברוק חזרה לעיר, מסימו הזמין אותו לעבוד איתו בחברת הספנות שלו בשם "מרונה"(שם המישפחה של מסימו). ריג' הסכים, אבל ניצל את כסף החברה של מסימו כדי לקנות את ספקטרה ולהיתחרות בפורסטר. הוא ניסה לנקום בפורסטר על זה שהוא הועף מתפקיד ה-CEO ואף רצה להרוס אותם, אבל לא הצליח בכך. בינתיים אמבר גילתה בטעות על ההריון של ברוק וכשסטפני דרשה ממנה להיתוודות לפניה על הסוד של ברוק, סטפני גילתה שברוק בהריון. ובמיסבת העיתונאים של ברוק היא אמרה לכולם על ההריון של ברוק וכשכולם שאלו מי האב, עובד ותיק של החברה בשם וויפ אמר שזה הוא, כי הוא הבין שברוק זקוקה למישהו שישחק את תפקיד האב ושהוא יכול להרוויח מהמצב ולהיתקדם בעבודה. בהמשך כולם חשבו שוויפ הוא אבי התינוק וברוק אפילו הסכימה להיתחתן עם וויפ(שהיתאהב בה בינתיים), אבל אחרי חתונתם בריג'ית צוטטה לשיחה בין ברוק לדיקן(שהספיקו להיתאהב), ולזוועתה גילתה את האמת. אז בריג'ית העיפה את דיקן מהבית ולא הסכימה לדבר עם ברוק במשך תקופה ארוכה. וברוק ילדה את ביתו של דיקן-הופ, אך הוא עזב את העיר כדי לתת לה היזדמנות להשלים עם ביתה. שילה חזרה לעיר עם ביתה מרי שכבר היתה בת 17 ובשם אריקה. שילה שיכנעה את אריקה המאוהבת לנסות לפתות את ריק, בזמן שהיא הפלילה את אמבר בכל מיני דברים נוראים. אבל בסופו של דבר כל התרמית היתגלתה, אמבר חזרה לריק, ושילה, בפאניקה, פרצה לבית של אריק וסטפני ואיימה על אריק באקדח. עד אז סטפני כבר הספיקה לעזוב את אריק בשביל מסימו, בתנאי שמסימו לא יספר לריג' שהוא אביו. אבל לבסוף היא חזרה לאריק ובתקופה הזאת הם כבר היו ביחד. בעקבות גילוי סודה של ברוק, וויפ עזב את העיר ולאחר הולדת הופ, סטפני הזמינה את ברוק לגור בבית האורחים שלהם, כדי לעזור לברוק לגדל את הופ. כששילה איימה על אריק באקדח, אז בדיוק טיילור ניכנסה לבית וניסתה לשכנע את שילה להניח את האקדח, אך אז ברוק ניכנסה לחדר בטעות ויריה ניפלטה לשילה. יריה שפצעה את ברוק והרגה את טיילור. בריג'ית וברוק שכבר השלימו שתיהן ניסו לעודד את ריג' אחרי מותה של טיילור. אריק הציע את הרעיון של דו-קרב ביניהם על התואר המעצב הטוב ביותר. הדו-קרב הזה נערך בפורטופינו שבאיטליה. ריג' היה עדיין עם אנשי ספקטרה, וברוק נסעה בתור CEO של פורסטר ובשביל ריג'. שם, בטעות למסימו נפלט שריג' הוא בנו כשהוא דיבר עם בריג'ית. בריג'ית ההמומה גילתה עם הזמן שהיא מפתחת רגשות לריג', שכבר לא היה אחיה. בינתיים ריג' וברוק היתקרבו, וריג' וויתר על התואר המעצב הטוב ביותר בשביל אריק. כשהם חזרו, מסימו החליט שריג' חייב להיות עם בריג'ית, כי היא האישה המושלמת בשבילו. הוא סיפר לריג' שהוא בנו ושבריג'ית מאוהבת בו. ריג' ההמום בהתחלה גם כן החל מפתח רגשות לבריג'ית. בינתיים הוא וברוק כבר הספיקו להתארס, אבל ריג' ביטל את האירוסים כשגילה על הרומן של ברוק ודיקן. הוא כעס עליה בגלל מה שהיא עשתה לבריג'ית. ריג' וברוק השלימו, אבל מסימו אירגן שבמיסבה לכבוד חתונתם, ברוק תשמע שיחה בין ריג' לבריג'ית ותגלה על הרגשות המשותפים שלהם. דבר זה גרם לברוק בסופו של דבר להגיע לא, כשנשאלה בזמן החתונה האם היא מסכימה להיתחתן. בינתיים סטפני סיפרה לאריק שריג' לא בנו. אריק עזב אותה. ניק פיין הקפטן של אחת מספינותיו של מסימו הגיע לעיר ביחד עם אימו ג'קי. הוא היתגלה כבנו השני של מסימו ובמהרה היתאהב בברוק. אריק וג'קי היתקרבו, אבל בסופו של דבר הוא בחר לחזור לסטפני וג'קי היתחתנה עם מסימו, לאחר שגילתה לו שניק בנו. ריג' סיים את הקשר שלו עם בריג'ית(ולא היה להם רומן), ורצה לחזור לברוק, אבל ברוק לא הסכימה לחזור אליו והחלה לצאת עם ניק. אז ריג' היה מוכן לעשות הכול כדי להחזיר אותה וברוק יצאה במקביל גם איתו, כששניהם יודעים זאת, כדי שתוכל לבחור ביניהם. ולמה הם הסכימו-כי כל אחד מהם היה בטוח בהפסדו של האחר.

לינה18

New member
חלק 2

בערך שנה לפני, בתקופה של פורטופינו היתגלה שמייסי חיה(אחרי התאונה שלה היא כביכול יצאה מהמכונית בזחילה לפני שהיא היתפוצצה ולורנצו מצא אותה והביא אותה לאיטליה), וכל הזמן הזה היא היתה באיטליה. שם היא היתחתנה עם לורנצו, אבל ת'ורן, שהגיע לשם עם חברת פורסט לדו-קרב בין ריג' לאריק, ראה את מייסי. מייסי מצידה גילתה שהוא כבר לא עם ברוק(מה שהיא לא ידעה), אבל לא הסכימה לחזור אליו. היא חזרה ללוס-אנג'לס בסופו של דבר בשביל סאלי שקיבלה התקף לב כשהבינה שביתה ששבה לתחייה מיתכוונת להישאר באיטליה לעד עם בעלה הטרי. אז ת'ורן ומייסי חזרו להיות יחד, אחרי שמייסי גילתה שלפי חוק הם עדיין נשואים, כי היא מעולם לא הספיקה לחתום על מסמכי הביטול לפני התאונה שלה. אבל, בלילה שבו ת'ורן חיכה לתשובה של מייסי-אם היא חוזרת אליו,הוא ראה אותה ניפרדת מלורנצו בנשיקה וחשב שהיא בחרה בלורנצו. אז הוא הישתכר ושכב עם דרלה. דרלה בינתיים ניכנסה להריון, כך שהאושר של ת'ורן ומייסי לא ארך זמן רב. כשמייסי גילתה על כל, היא עזבה את ת'ורן והיתחתנה עם דיקן. היא שיכנעה אותו להשיג זכויות על בנו וכשהוא קיבל את הילד, ריק עזב את אמבר. בהמשך סטפני החליטה להחזיר את אריק(זאת בתקופה שבה הוא עדיין לא חזר אליה אחרי הגילוי שריג' לא בנו) ובאותה ההיזדמנות להיפטר מברוק אחת ולתמיד. מיסתבר שברוק הביאה 2 אחוזים ממניות החברה שלה לליטל אריק ובגלל שדיקן כעת היה אביו, היתה לו זכות להצביע בשמו. זאת אומרת שלברוק לא היה יותר רוב בחברה. סטפני שיכנע את מייסי ודיקן להצביע נגד ברוק, ובעד החזרתו של אריק לתפקיד ה-CEO. דיקן היתנגד, אך מייסי שיכנעה אותו. למרות שריג' כבר לא עבד בפורסטר, עדיין היו לו שם מניות. כולם הצביעו נגד ברוק, כולל ריג', ואריק הפך ל-CEO החדש. כבר היה נידמה שברוק, מובן מאליו תבחר עכשיו בניק. אבל ריג' אמר לה שהוא הצביע נגדה כדי שהם יפתחו חברה משלהם לילדים שלהם, והציע לה את ספקטרה. בגלל שספקטרה היתה שייכת למסימו שקנה אותה, סאלי לה יכלה להיתנגד להחלטות של ריג' ומסימו. אז ריג' מינה את ברוק לCEO של ספקטרה ושינה את שמה לLOGAN DESIGNS . בעקבות הארוע ברוק בחרה בריג' והם היתחתנו ללא כל בני מישפחה ביער הטרופי של דרום אמריקה. כבר בליל הכלולות ריג' נחטף וניק נשלח ע"י מסימו כדי להציל אותו. גם ברוק הלכה להציל אותו וגם היא וגם ניק ניתפסו ע"י החוטפים. היסתבר שהחוטפת הראשית זאת שילה ושהיא ברחה מהכלא וחטפה את ריג' בשביל 10 מיליון דולר שמסימו יתן לה תמורתו. אך מסימו הגיע עם שוטרים כדי להציל את ריג'. ובמהלך הקרב שנערך ריג' נפל לכבשן לוהט ושילה ברחה. ברוק היתה הרוסה ובטוחה שריג' מת. ניק ניחם אותה. אבל למחרת היסתבר שריג' ניצל ושבחורה אחת הוציאה אותו מהדלת האחורית של הכבשן שנייה לפני שהוא נדלק. ריג', ברוק וניק חזרו הביתה. אבל אז היסתבר שברוק בהריון. וגם שברוק וניק שכבו באותו לילה. היא נאלצה להיתוודות על כך בפני ריג' אחרי שסאלי סחטה אותה במידע הזה כדי להחזיר לעצמה את החברה. ריג' סלח לה. הם עשו בדיקת אהבות וברוק וריג' ההמומים גילו שניק הוא האבא של התינוק. אז ברוק החליטה להיפרד מריג', ולהיתחתן עם ניק למען הילד שלה. והם באמת כמעט והיתחתנו, אלא שריג' פרץ למחשב של ניק כדי למנוע את החתונה, וביום החתונה אנשי FBI באו לעצור את ניק ומסימו על משהו שהיתגלה כתוצאה מפריצה זו למחשב. וכך החתונה לא התקיימה. וזה בפרק של יום ה' האחרון. חוץ מזה, עם שאר הדמויות: אחיין של מסימו בשם אוזי הגיע לעיר. אמבר שהיתה אז לבד נידלקה עליו, אבל הוא מצידו היתאהב בבריג'ית. בריג'ית בינתיים חזרה לפתח רגשות לדיקן, אבל כשנאלצה לבחור בין השניים, בחרה באוזי(ואף היתארסה לו),לזכר מה שדיקן עולל לה פעם(כשבגד בה עם ברוק).בעקבות זאת דיקן היתחתן עם מייסי אחרי ששניהם היתאכזבו מיחסיהם עם בני זוגם לשעבר. הוא מבריג'ית, היא מת'ורן, אחרי שגילתה שדרלה בהריון ממנו. היתה איזו מסיבה במועדון שאוזי החליטה לפתוח. אוזי היה מסוכסך עם המאפיה. מייסי הוזמנה לשיר ביום פתיחת המועדון. המאפיה בדיוק הגיעה והפילה את המנורה הענקית שעל התקרה על מייסי. כך מייסי נהרגה פעם נוספת. ת'ורן בסופו של דבר התארס לדרלה ונולדה להם בת בשם אלכסנדרה-לזכרה של מייסי. אחרי הפרדה של ברוק וריג', הרופאה של ברוק, שעשתה לה את בדיקת האבהות, גילתה שכשהבדיקה בוצעה, היתה תקלה במחשב, ויש סיכוי שריג' הוא בכל זאת האב. אך היא רק הספיקה לספר זאת לג'קי(אימו של ניק ואישתו של מסימו), ונהרגה בתאונת דרכים.ג'קי מצידה לא רצתה לסכן את הפרידה בין ניק לברוק ולא סיפרה את הסוד לאף אחד. אך קייטלין, מיתמכה חדשה בפורסטר צוטטה לשיחה בין ג'קי לרופאה. דיקן, מצידו, צוטט לשיחה בין ג'קי לקייטלין. הוא ניסה בתחילה לסחוט את ג'קי עם המידע הזה, אך אז היתאהב בה ועשה בשבילה בדיקת אבהות נוספת. עד אז ג'קי החלה לשתות מרוב החשש שהילד של ברוק הוא מריג' והיא מסתירה מניק את הכול. דיקן ניסה לעודד אותה ובלילה אחד כשהיא הישתכרה, הם שכבו. מסימו מצידו החל חושד שאישתו בוגדת בו, ומינה את דיקן לרגל אחריה. בבדיקת האבהות החוזרת שידיד של דיקן ערך בשביל ג'קי, היתגלה שניק הוא האב. זהו עד היום. מקווה שעזרתי.

dasoona1

New member
ואייי ../images/Emo24.gif

תודה לכולכם, איזה חמודים לא חשבתי שלמישהו יהיה כוח לכתוב כל כך הרבה עדיין לא הבנתי הכל, אני צריכה לקרוא את זה ביותר ריכוז ולא באמצע הלילה אבל בכל אופן.. אני עדיין חושבת שהסידרה התקלקלה...אני אהבתי את קרוליין ואת התקופה שכולם היו הולכים לטיפול אצל טיילור... ובריג'ט היא לא הבת של רידג'?????

Traped In A Box

New member
רידג' לא אבא של ברידג'ט

חשבו שהוא אבא שלה עד שהיא הייתה איזה ילדה קטנה כי שילה שינתה משהו במבחנות ביחד עם מייק... לא זוכר... בקיצור, אריק הוא אבא שלהורידג' היה אח שלה עד שגילו שהוא לא הבן של אריק, ככה שבעצם אין בניהם קשר..

Traped In A Box

New member
חח כן באמת כולם היו הולכים לטיפול

אצל טיילור. תקופה מגניבה. אבל כשקרוליין חיה לא ראיתי אז הלוואי שיהיה פרקים חוזרים מההתחלה. חבל שהסיכוי שזה יקרה הוא מאוד נמוך

Traped In A Box

New member
יפה, אבל יש לי כמה תיקונים:

1. לורנזו לא הציל את מייסי מהמכונית. הוא בכלל לא היה באמריקה. זה אדם שהציל אותה. 2. דיקן לא התחתן עם מייסי כי התאכזב מהקשר הכושל שלו עם ברידג'ט. הוא חיזר אחריי ברידג'ט שוב רק אחרי שמייסי מתה שוב בכלל. כתבת יפה מאוד כל הכבוד. עכשיו גם נזכרתי שהיה את הסיפור עם אפריל אחות התאומה של אמבר.... קריסטן וטוני וזנדה ..ולא זוכר מה עוד...אוף השיחזור עלילות הזה מזכיר לי כמה ברידג'ט טיפשה ואני שוב מעוצבן עוד פעם בגללה.... רק עכשיו אני מבין למה הייתי רגוע בזמן האחרון. כי היא כבר לא שם.

לינה18

New member
ל-Traped

אופס... אני בכלל לא זכרתי את זה נכון, אבל לא נורא. הרי כשיש כל-כך הרבה ארועים בכל-כך קצת זמן נורא קל להיתבלבל. בקשר ללורנצו-זה באמת לא ממש היסתדר לי, אבל לא היצלחתי להיזכר בזה במדוייק כשכתבתי את זה. ובקשר לאפריל זכרתי, אבל לא חשבתי שזה מספיק חשוב כדי להזכיר את זה. ובקשר לקריסטן וטונני, אז באמת שכחתי להזכיר את זה.

למעלה