התחלתי לכתוב קודם יותר מפורט אבל זה
נמחק לי, אז אני אעשה את זה בסופר קיצור עכשיו: אמבר ודיקן לא היו ביחד ,היא נכנסה להריון מריק, הוא התחתן עם ברידג'ט, היא איבדה את התינוק, נכנסה לדיכאו, התמכרה לגלולות. הוא בגד בברידג'ט עם ברוק, היה להם רומן, היא נכנסה ממנו להריון, אבל סיפרה שוויפ ג'ונס, עובד בפרסטר, הוא האבא. היא גם התחתנה עם וויפ אבל התגרשו תוך מעט מאוד זמן. בסוף סטפני ואז ברידג'ט גילו את זה. רידג' עזב את פורסטר כי לא נתץנו לו להיות מנכ"ל, ועבר לעבוד ב"תעשיית מארונה" ששייכת למאסימו מארונה, חבר ותיק של סטפני מהקולג' שהתברר שהוא אבא של רידג', אבל חוץ ממנו, סטפני וסאלי אף אחד לא ידע על זה, כי סטפני לא רצתה לגלות. הייתה נערה, שמה, אריקה, שניסתה להפריד בין אמבר לריק. התברר ששילה היא אמא שלה (שילה שינתה את השם של מרי התינוקת לאריקה, שכבר גדלה ), ושילה עשתה הרבה דברים לעזור לבת שלה... הרגה כמה בדרך.. עד שבסופו של דבר יצא שהיא ירתה בטיילור ובברוק, טיילור מתה וברוק כמובן חיה עד עצם היום הזה. ברוק ות'ורן כבר ממזמן התגרשו, היא רדפה אחרי רידג', כשעוד היה נשוי לטיילור, ואז היה לה את הרומן עם דיקן שאמרתי, ואחרי שטיילור מתה היא רצתה את רידג' שוב. כולם נסעו לפורטפינו באיטליה לעשות תצוגת אופנה משהו עם ספקטרה (שרידג' היה שם), ושם מאסימו בטעות פלט לברידג'ט שרידג' הוא הבן שלו, כלומר שהיא ורידג' לא אחים. מייסי התגלתה כחיה כל השנים באיטליה עם אדם אבא שלה, וקימברלי נראה לי גם. היא חזרה לאל איי בסופו של דבר, הייתה עם ת'ורן, אבל בגלל שהוא חשב שהיא נשארת עם החבר שלה מאיטליה, שגם ראינו אותם מתחתנים, הוא שכב עם דרלה והיא נכנסה ממנו להריון. הם סיפרו למייסי והיא זרקה את ת'ורן וכולם עשו חרם על דרלה. ברוק ורידג' הלכו להתחתן, אבל לרידג' אחרי שגילה שמאסימו הוא אביו, התאהב בברידג'ט שכבר הספיקה להתאהב בו מאז פורטפינו (עלילה שנואה על כולם!!!). ומאסימו דאג לכך שברוק תדע על זה (לכן גם סיפר לה שהוא אבא של רידג'), והיא אמרה לו "לא" בחתונה וברחה. סטפני כבר הייתה חייבת לספר לאריק, היא סיפרה לו שהוא לא אבא של רידג', והוא עזב אותה. מייסי פגשה את דיקן במפגש אלכוהוליסטים אנונימיים והם התחתנו והיא שיכנעה אותו לקחת את ליטל די ואת הופ (הבת שלו ושל ברוק) לחזקותו. הוא הצליח להשיג את אריק הקטן במשפט נגד אמבר וריק. אמבר לקחה את אריק וכמעט נפלה איתו מצוק, בסוף רק היא נפלה, הייתה בבית חולים, ושם ריק זרק אותה בהאשמות שבגללה לקחו להם את הילד. ניק ואמא שלו ג'קי הגיעו לעיר. הסתבר שגם ניק הוא בן של מאסימו, וג'קי ומאסימו התחתנו. מייסי ההופיעה במועדון של הארוס החדש של ברידג'ט, קוראים לו אוסקר, והוא אחיין של מאסימו. נפלה עליה איזה מנורה עצומה והיא הפכה לצמח ולא שמענו ממנה יותר. דיקן חיזר שוב אחרי ברידג'ט אבל בסוף היא בחרה באוסקר. מה היה עוד?... אה ברוק ורידג' החליטו להתחתן שוב, אחרי שהיא התנדנדה בינו לבין ניק אחרי החתונה הקודמת שלהם. בסופו של דבר היא התחתנה עם רידג' בפורטה ויסטה שם אחרי החתונה שילה עם עוזרים שלה, הפעם, חטפה את רידג' ואחר כך גפ את ברוק וניק שבאו לעזור לו. חשבו שרידג' מת, וברוק שכבה שם עם ניק, היא נכנסה להריון, אבל לא ידעו מי האבא, ניק או רידג'. עשהו בדיקת הריון, יצא שניק הוא האבא, בפרקים האחרונים היא הלכה להתחתן עם ניק . ת'ורן ודרלה ביחד עכשיו. ואריק וסטפני גם חזרו אחד לשני. יש עוד המון המוןה מון דברים אבל אני לא זוכר ואין לי כח. מקווה שעזרתי ושאחרים יוסיפו גם.