שלום אני חדשה

שלום אני חדשה ../images/Emo6.gif

שלום שוב! אני בת 40 נשואה די טוב לבעל שתומך אוהב ונותן לי כל מה שאני צריכה. לאחרונה ולמעשה זו לא פעם ראשונה הוא מגלה סימני קינאה או איך נקרה לזה קצת פרמיטיביות, והינה הסיפור במשפחתי יש אחות גרושה שהוא לא מסכים להיות בקשר איתה או שאני אהיה בקשר איתה, וכל חטאה שהיא מחפשת בין זוג ויוצאת עם גברים . לדעתו היא שרמוטה פשוט כך הוא מטבטא אני בהתחלה חשבתי שכל העסק לא רציני לא התיחסתי אבל הוא בשלו וכל פעם שאני צריכה לפגוש אותה סצינה שלמה בבית. חיי משפחתי חשובים, ואני בדרך כלל לא נכנסת לעימותים מיותרים אך איני מוכנה לוותר על קשר משפחתי בגלל זה. מה שקורה שאנו רבים בגלל זה, ואפילו לא מדברים, ויורדים לפסים שאיני רגילה אלהם. אשמח לשמעוע איך אני שוברת את הקרח מבלי לפגוע באף אחד מהצדדים. איך הייתם פועלים? אשמח לעצות מנסיונכם.

orit281

New member
מסכנה

חוץ מהרבה סימפטיה אין לי שום עיצה. פשוט תמשיכי לעמוד על שלך לא יתכן שבעלך ידבר כך על אחותך

g u r a

New member
אין לי עצות...

לי יש אחות אחת.. נשואה,ועם חיים רגילים אף פעם היא לא היתה אחות /חברה עבורי..והיחסים די ...רעועים (נגיד) והאיש, לא מת עליה בלשון המעטה בעיקר בגלל היחס שלה אלי, וחוסר היחס שלה אל אמא שלנו.. אז בלית ברירה,למען קשר הדם, והמשפחתיות אנחנו נפגשים בימי הולדת של הילדים, או בערבי חג.(האיש שלי ממש סובל במפגשים האלו..) לדעתי- בעלך חייב להבין שזו אחותך,ואי אפשר להחליף אותה,והיא אינה יכולה להחליף את חייה עבורו!! תמשיכי לשמור על קשר איתה. הוא לא חייב להיות נוכח בפגישות שלכן.. אבל אם יש לה ילדים, והיא מזמינה נגיד ליום הולדת לדעתי- הוא חייב לכבד אותך, ולהצטרף. תהיי חזקה ואל תוותרי. ~ כי משפחה לא בוחרים.~

יפיופי

New member
פשוט אל תוותרי

חייה של אחותך הם לא ענינו של בעלך, ובכל מקרה הוא לא אמור להעמיד אותך במצב המביך הזה. תמשיכי לעמוד על שלך, ירצה להצטרף אלייך יצטרף והכי חשוב מאחיות לא מתנתקים, ובטח לא ביגלל שבעלך לא מוצא חן בעניו אורח חייה. בהצלחה

שון פונפון?

אני חושבת שבעלך חוצפן ושטלתן מה זה מפריע לו שאת מדברת עם אחותך את קולטת אחותך מי הוא חושב את עצמו חצוף אני בשוק מה היא כבר עשתה היא בסך הכל גרושה שלא באשמתה או שכן מה זה עיניינו החיים שלה? לדעתי את צריכה להפגיש ביניהם ושהוא יבין שהיא לא כל כך גרועה כמו שהוא חושב "שרמוטה" אני בשוק. אם תסכימי איתו לא להפגש עם אחותך הוא פשוט ישתלט עליך לאט לאט ראי הוזהרת (בצחוק). אני מקווה שתפעלי בתבונה. בהצלחה.

משהו כאן פגום מאוד

אני חושבת שזה מאוד חמור שבעלך קובע לך אם מי תתראי ועוד יותר חמור שהוא מתייחס ככה לבת משפחה קרובה שלך. זה מראה על זלזול, חוסר רגישות וחוסר הבנה בסיסי ביחסי אנוש. אם את לא מצליחה להבהיר לו אולי כדאי ללכת ליעוץ. ובשום מקרה לא לוותר על אחות.

שון פונפון - לא הייתי מוותרת על

קשר עם אחותי, בודאי לא מהסיבות שבעלך מציין. אין לו שום זכות לדרוש ממך לא להפגש אתה. אחים/אחיות לא מוצאים ברחוב, לא בוחרים, וכן תומכים וכן שומרים על קשר ! אין שום סיבה הגיונית שתוותרי על קשר עם אחותך, היא לא עשתה לכם משהו רע, היא לא פגעה בכם. כשהוא יראה שאת נחושה בדעתך לשמור על קשר עם אחותך אני חושבת שהוא ירד מדרישתו הלא הגיונית, אולי תפני לצד שלישי שישכנע אותו, חבר טוב או מישהו ממשפחתו.

בוקר טוב ותודה על התגובות

אני מסכימה עם כל מילה שלכם והברתי לו את עמדתי ולא תאמינו פשוט זה יוצא מכלל שליטה. קשה לו לקבל שיש לי דיעה משלי בעניין. היחסים ביננו היו תמיד של שיטוף והבנה ואני לא מצליחה להבין מה קרה הפעם. החגים מתקרבים אנחנו לא מדברים, והוא כבר העביר מסר דרך הילדה שהחג הוא יעשה עם אביו, אני מהלכת בין הטיפות כדי שאף אחד מאחיותיי לא ירגיש משהו, איני רוצה שהדברים יצאו מכלל שליטה. אבל הוא ממש עם העניין הזה חזק, כאילו שאנני מכירה אותו, הוא אפילו אמר לי אני או היא, אתם מאמינים. ובאמת שיש ביננו מערכת יחסים יפה,או לפחות כך חשבתי, אני ממש לא מצליחה להבין מה קרה? ואולי זאת הפעם הראשונה שאיני מסכימה איתו.

g u r a

New member
אוי ואבוי

הוא ממש הגזים!! שבי איתו עוד היום לשיחה מחוץ לבית באוירה נעימה ותלבנו את הנושא!

מכל מה שאת כותבת עולה אצלי

התחושה שיש משהו מתחת לפני השטח. וכדאי לעשות בדק בית ולבדוק טוב טוב מה באמת מפריע לו. אל תזניחי.

Miss פטל

New member
../images/Emo45.gif

גם אני "מריחה" פה משהו נוסף. הוא כאילו בכוח הולך נגדך בכדי ליצור עימות.. את חייבת לברר מה קורה ולמה הוא מתנהג ככה, תעשו שיחה ארוכה-ארוכה עד שהכל יצא החוצה, שכל אחד יגיד מה שיש לו להגיד. מקווה שהכל יסתדר לכם לטובה!!

למעלה