שלום אני חדשה

g i l i 3

New member
שלום אני חדשה../images/Emo39.gif

בעלי נכה צהל ורציתי לשאול כמה שאלות רק לצערי הפורום נראה כמו צ´ט, אל תפגעו
שמעתי מעוד כמה אנשים שהפורום לא על רמה וחבל מאוד אין לי כוונה לפגוע באיש ןלהיפך לדעתי צריך להעלות את הרמה ויותר אנשים יכנסו

rozgil

New member
שלום גילי!!!!!!

גם שמי גילי (זכר) וגם אני נכה צה"ל.....-בתיקוה שהפורום ישתפר (ויעסוק רק בעניני נכי צה"ל כמו :שאלות,זכויות וכדומה)...........צריך לפרסם אותו בקרב נכי צה"ל...-אולי בעיתון "הלוחם"...יום נעים ושבוע טוב לכולם

אתה רוצה שהוא יעסוק רק בזה??

זה אומר שאם אתה הולך לסרט של הארי פוטר.אתה לא יכול לספר על זה כאן ולהגיד את דעתך בדברים שלא קשורים לנכות שלך. תבינו אי אפשר לדבר רק על הדברים שקשורים לנכות עם כל הכבוד לנו כנכי צה"ל.יש עוד דברים בחיים. אני אעשה את המקסימום להשתפר ולשפר דברים. שיהיה לכולנו המשך יום נעים... להשתמע... מקסיקני טעים...

צהריים טובים לך גילי...

קודם כל אני ממש לא מסכים שהפורום הזה נראה כמו צ´אט. והופורום כן על רמה.תביני דבר אחד.הוא עבר שינויים לא מעטים בתקופה האחרונה.חלק מהוותיקים עזבו והגיעו המון חדשים.אני מנסה לעשות כאן דברים חדשים וטובים שעוד לא היו.וזה שההוא נכנס בשם אחר וקרא לעצמו"נכון מאד" אז בחורצ´יק אני יודע טוב מאד מי אתה.ולא משנה באיזה שם תיכנס תמיד אני אדע ולא יעזור לך לא תצליח לפגוע בפורום. זה שהבאתי לכאן אנשים אחרים שלא קשורים לנכות לא אומר כלום. נכון זהו פורום נכי צה"ל.אבל כל אחד שרוצה יכול לכתוב בו. ולהיות בו כמו כולם.ולא חייבים כל הזמן לדבר על דברים שקשורים לנכות ברור שיש לכך עדיפות ראשונה ועליונה.אבל לא צריך להיות רציניים כל הזמן. אני תמיד מייעץ ועוזר במה שאני יכול ואני מקבל מדי יום מסרים מאנשים שנמצאים כאן והם כן נכים.שפשוט מתביישים לשאול את השאלות כאן בפורום ובאים אליי באופן אישי.ואני עוזר להם ומייעץ כל הזמן. אז לבוא ולתקוף ישר מבלי לדעת דברים זה לא לעניין בכלל. לבד אני לא יכול לעשות דברים חייב עזרה של כולם. תתחילו להיות כאן ולהתעניין ולשאול שאלות ותראו שהכל יהיה בסדר. ושוב אני אגיד למרות שזה פורום נכי צה"ל.ואגב למי שאולי לא יודע. גם אני כזה. לא חייבים לדבר רק על הדברים האלה. אפשר לצחוק ולדבר על כל דבר כאן בתנאי שהוא לא פוגע כמובן באחרים.

שלום לכולם.....אורן צודק יש צורך לד

יש צורך לדבר על הכל כמו כל פורום.......... ובנוסף על בעיות מיוחדות לנכי צ.ה.ל.......ולקבל עזרא או עצה. כל הכבוד אורן...... דרך אגב אני לא מהנכים..........רק הבעתי את דעתי

לא מבין מה אתם רוצים מהמנהל

שלום לכם. אני חדש כאן ובתקופה האחרונה קראתי את כל ההודעות ולא הגבתי אף פעם. ואני לא מבין מדוע ולמה אתם מאשימים את המנהל שלפי מה שהבנתי זה מקסיקני טעים.הוא בסדר גמור ואני לא ממש רואה שאתם משתפים איתו פעולה. וזה שהוא הביא לכאן אנשים שלא קשורים לנכות.אז מה מותר לו להביא את מי שהוא רוצה.ואם הוא עשה את זה על מנת שיהיה יותר אקשן כאן מה רע בכך? גם אני נכה צה"ל 10 שנים וזה מאד יפה שיש כאן פורום כזה ולפי דעתי הפורום של האריק הזה של אגף השיקום סתם חארטה.ושם מבלבלים במוח יותר מדי. חברים אני לא מכיר אתכם ואני אשמח לעשות זאת. ובטח ובטח לא מכיר את מנהל הפורום שהבנתי שגם הוא נכה צה"ל. אבל לדעתי הוא מאה אחוז שאוהב לצחוק ובכייף ובימים טרופים שכאלה צחוק והומור זה דבר מאד טוב לעשות במיוחד בפורום כזה. ישר כוח מקסיקני טעים. לא יודע מה איתם אבל אני מאחורייך.

תודה רבה שומר על החיים...על

התמיכה והעידוד.אני יודע שלא קל לנהל כאן פורום כזה. כי תמיד יבואו בטענות כל אלה שמשעמם להם. אני מבחינתי אנסה לשפר ולשנות דברים אם אצליח אז אחלה. ואם לא אצליח אז אני אתפטר ואולי מישהו אחר שמבין יותר יצליח לנהל את הפורום כמו שצריך. אבל אני לא נוטש אף פעם את הספינה... ושוב תודה לך...אני שמח שאתה כאן ואתה מוזמן להישאר... להשתמע תמיד... מקסיקני טעים... לטוב ולרע אני צהוב בנשמה... מני לוי תתעורר...

../images/Emo45.gifאני מאחורייך מקסיקני

אתה בסדר גמור לא מבין מה אנשים רוצים ממך. אבל תמיד יש כאלה שלא טוב להם דברים זה בסדר אלה החיים אל תתייאש ותמשיך להיות כאן וכל אלה שנמצאים כאן ולא נכים אתם מאה אחוז אוהב לקרוא את ההודעות המצחיקות שלכם.

אנחנו באנו לפה מתוך תחושת הזדהות

ואני לא חושבת שצריך לדבר פה רק על נכי צה"ל או על פיגועים.... אם למישהו מחברי הפורום הזה לא מתאים שאנחנו פה - שרק יגיד, ולא ניעלב חלילה וחס....יש לנו פורום משלנו שהוא ממש הבית שהשני שלנו....כך שמותר לכם לשים הכל על השולחן ולא לדבר אלינו ברמזים... סאלאמת....תהיו בריאים....

ציפוש יקירתי אתם בסדר גמור

ותמשיכו להיות כאן יש כאן פשוט מישהו שנכנס כל פעם בשם אחר. ומנסה לחבל בפורום.ואני יודע טוב מאד מי זה והוא יטופל כי כבר נמאס לי ממנו. לכולם מתאים שאתם כאן...ותמשיכי את בסדר גמור... וכמו שציפי אמרה וגם אני אמרתי מס פעמים. אי אפשר לדבר רק על פיגועים או דברים שליליים אחרים.אפשר לצחוק ובכייף.ועל כל דבר. ואני לא אתן לאף אחד לפגוע באחרים.

רק שתדע מקסיקני שכמנהל הפורום

יש לך את כל הפריבלגיות והיכולות לחסום משתמש שנראה לך שבא לחבל בפורום שלך.... אם אתה לא יודע איך עושים את זה - אני מציעה לך לפנות להנהלת הפורומים ולשאול שם... בכל מקום יש כאלו מחבלים קטנים...

פלס"ר היי -רראיתי שאתה מחפש איזה שי

בפורום מוזיקה מזרחית... אז רק שתדע...שאנימאגר בלתי נדלה של מוזיקה מכל סוג שהוא....מה שתרצה ומתי שתרצה אתה מוזמן לפנות אליי...מבטיחה שתוך שעתיים (במידה ואין לי את השיר המבוקש) - השיר יושב אצלך על המחשב...

טעות בידך פלסר גבעתי

אני לא מכיר אותו ולא אותכם וציינתי זאת מקודם אני עוקב אחרי הפורום הזה בערך חודשיים ורואה את כל מה שאתם כותבים רק שלא הגבתי אף פעם והיום החלטתי להצטרף לכאן.היות ואני אדם שאומר תמיד את האמת לטוב ולרע.אני מגיב ואני לא חושב שמקסיקני עושה עבודה לא טובה ואנשים סתם שופטים אותו וזה לא יפה.אני גם לא חושב שהפורום הזה נראה כמו צ´אט. באים לכאן חברה ונהנים לכתוב ואני מאמין שאתה מסכים איתי ולא צריך לדבר כל הזמן על דברים רציניים ושליליים. כל עוד לא פגעו באף אחד מה הבעייה אם יש כאלה שלא נכים ולא קשורים לפורום ורוצים להיות כאן? ושוב אני אומר אני לא מכיר אותו ולא מכיר אף אחד ממכם אני סתם אדם אובייקטיבי שחושב שאתם סתם באים בטענות למנהל שלכם מבלי לעשות הכללות כמובן.

ציפוש אני יודע את זה...

ואני תמיד מוחק הודעות כאלה וחוסם את אותו משתמש. הבעייה היא שהוא נכנס בכל מיני שמות כל פעם שם חדש. אבל העברתי לתפוז תלונה בנושא לפניי שעה והם יטפלו בזה לפי איך שהם יודעים. איך היה יום שישי ציפוש ספרי? ולמה לא הודעת ליייייייייי... אין ליקוקים עכשיו חודש עונש...

ברק 188

New member
תומך !

האמת שהפורום הוא נכי צה"ל ואני מבין ויודע שאי אפשר לדון רק בענין הנכות ישנם עוד הרבה דברים בחיים שאנו יכולים לכתוב פה ורצוי(ולחלק מאיתנו גם זה סוג של טיפול באופן עקיף)לגבי מקסיקני (הוא אורן"הצהוב" האחד ויחיד)אני יכול להעיד מהכרות של פגישה שהוא אחלה של בחור ,ובהחלט מרוצה מהאופן שהוא מתנהל,אגב נא לא להשמיץ את הפורום של אריק כבודו במקמו מונח אופן הסגנון שם שונה משלנו ואף הוא משרת אתנו ציבור נכי צה"ל.

אני לא אמרתי מילה אחת רעה על אח שלי

אני מאוד מעריך אותו על הכל... ואני חושב שפה זה פורום הדגש|נכי צה"ל לא פורום סקס או פורום בדיחות נכון זה יפה מידי פעם אבל זה ניהיה פה קבוע... אתה מבין... אני מקווה שנצליח ביחד להרים את הפורום אני מאוד אוהב את הפורום הזה והוא מאוד נוגע ללבי מהרגע שנפצעתי אני חבר פה אני יודע הכל על הפורום הזה. אניחושב שרצינות ויותר מידע והקשבה יהיה הרבה יותר משפחתי ויפה...! בתיקווה להרים ביחד איתכם את הפורום!

תגובה לשומר על החיים

תודה רבה לך שאיכפת לך מספיק ממני על מנת לומר לי את האמת יום נפלא אריק עורך פורטל נכי צה"ל

אני מתנצל בשמו אריק...

אני לא מכיר אותו אישית אבל בטוח שהוא לא התכוון חלילה לפגוע בך או בפורום שלך.בסך הכל כולנו נכי צה"ל.וזקוקים לתמיכה ועזרה של משרד הביטחון וזה לא לעניין להשמיץ ולפגוע באחרים. תמיד כייף שיש אנשים שתומעכים ומעודדים אבל לא לפגוע ואני אישית לא אתן לאף אחד להשמיץ. שיהיה לך המשך יום נפלא אריק... מקסיקני טעים...

מצטער אריק לא התכוונתי להכפיש

את הפורום שלך.אבל אני יודע שאנשים שנמצאים בפורום שלך באים לכאן וסתם מכפישים את הפורום והמנהל שלו. ואני לא מבין למה כי כולנו אחים בעצם. אז שוב אני מתנצל וזה לא יקרה שנית.

למעלה