שלום אני חדשה...

oroosh6677

New member
שלום אני חדשה... ../images/Emo3.gif

שלום! אמ.. אני אור.. ו.. לפני יומיים בערךך "הכרתי" את החלומות צלולים... חברה שלי אמרה לי עליהם.. ואז נכנסתי לאתר וקראתי עליהם.. וזה נראה לי ממששש כיייף! אבל שממש קשה ליצור חלומות צלולים וזה יכול לקחת שבועות.. אני ממש רוצה שכבר יהיה לי חלום צלול... ו.. יש איזה דרך שיהיה יותר מהרר?.. וגם חייבים לעשות יומן חלומות?!..

silverhawk

New member
היי אור ../images/Emo13.gif

ברועה הבאה לפורום!
תראי, נכון שהדרך לחלומות צלולים עשויה לארוך זמן, אך אנשים רבים מחצללים כבר בלילה הראשון שלאחר שהם נעשים מודעים לנושא. ככל שתקראי על הנושא ותתעסקי בו יותר, כך יגברו סיכוייך. אני ממליץ לך לקרוא את השאלות הנפוצות, את המאמרים ואת האתרים המקשורים. כמו כן, מומלץ להתחיל לעבוד על יומן חלומות ועל בדיקות מציאות. בנוגע ליומן החלומות, הוא אמנם אינו חובה אך הוא מומלץ ביותר. מטרתו הראשית של היומן היא לשפר את זיכרון החלומות, הרי מה הטעם בלחלום את החלום הצלול המדהים ביותר בעולם אך לא לזכור אותו בבוקר?

oroosh6677

New member
תודה ו...

כמה זמן בערך צריך לכתוב ביומן החלומות? וגם אם אני אעשה את השיטה שבה ישנים 5 שעות וקמים לשעה אז.. זה לא יצליח לי כי אני לא מצליחה בשום סיכוי להרדם אחרי שאני מתעוררת... וגם צריך להיות ממש ערניים בשעה שאחרי שמתעוררים ואחרי שאני אהיה ערנית ממש לא יהיה סיכוי שאני אצליח לחזור לישון... אז אם אני עובדת על בדיקות מציאות, ו...על היומן חלומות וזה.. אז הגיוני שיהיה לי חלום צלול? כי אמרו שהסיכויים שיהיה ככה חלום צלול הרבה יותר נמוכים מהסיכויים של לישון ואז לקום לשעה...

oroosh6677

New member
ועוד כמה שאלות... סורי ../images/Emo9.gif

1. מה זה ריחוף אוסטראלי או משהו כזה? 2. אם נגיד אני בחלום צלול ב... נגידד ים ואני רוצה להיות ביער... אני יכולה לשנות את האזור שאני נמצאת? ו... זהו.. תודהה!

oroosh6677

New member
אמ.. עוד שאלה אחתת ! ../images/Emo12.gif

חח סוריי.. אבל.. אני חייבת לדעעתתת..! באתר של אלון ברמן כתוב שזה מעל גיל 14 אלא אם ההורים ראו.. זה באמת כזה מסוכן ויכול לגרום לכל מיני דברים?! ו..שכחתי! אממ... אוף שכחתי!

oroosh6677

New member
אממ.. לא תהרגו אותי נכון?! ../images/Emo52.gif

קודם שכחתי את השאלה... אז עכשיו נזכרתי... באתר של אלון ברמן כתוב במזה חלום צלול משהו שאפשר לתקשר עם האנשים דרך נשימות או משהו עם העיניים עם אנשים שנמצאים איתך בחדר... אם נגיד אני ישנה אצל חברה או משהו... נוכל לתקשר תוך כדי חלום?! ואם כן איך עושים את זה?! כי לא הנבתי ממש ולא היה שם הסברים... ואיך יוצרים מדריך חלומות? (אם במקרה יהיה לי חלום צלול) טוף... אז... סורי על כל השאלות! ואם זה מציף או משהו כי יש כל מיני פורומים שהורגים אותי שאני רושמת קצת יותר מידי הודעות... חחח.. אממ.. זהו! בפעם הבאההה אני אכתוב את כל השאלות בהודעה אחת! תווודה!

sapirush1

New member
אוקיי לאט לאט

קודם כל ברוכה הבאה אני ספיר - גם אני אחרי שאני מתעוררת אני לא מסוגלת לחזור לישון אבל בכל זאת היו לי הרבה צלולים בשינה רגילה בלי השיטות המיוחדות האלו - ריחוף אסטראלי זה משהו שיוצאים מהגוף.. אני לא ממש זוכרת - וכן אפשר לשנות את האזור שיטה אחת היא לסגור את העיניים ובאמת להאמין שכשתפתחי אותם את תראי את הסביבה שרצית, עוד שיטה היא להסתובב במקום (מה שעוזר לרמת הצלילות) - בקשר לאתר זה לא כזה מסוכן את רק צריך להיזהר לא לעשות דברים מסוכנים (לקפוץ מחלונות וכו') לפני שאת בטוחה ב10000% שאת חולמת או פשוט לעשות כמוני ולרחף לפני באוויר - ובקשר לשאלה האחרונה מזמן לא נכנסתי לשם ככה שאני לא זוכרת אבל אני יודעת שכשחולמים העיינים זזות מהר ומי שנמצא בחדר יכול לדעת שאת חולמת בקשר ללתקשר עם אנשים בחלומות אנחנו מדברים על זה עכשיו בשיעורי אנגלית והמורה אומרת שזה אפשרי לצרף מישהו לחלום שלך.. אני לא ממש מאמינה בזה

oroosh6677

New member
תודההה!

ועוד שאלה.. =] הגיוני שאני אלך או אדבר מתוך חלום? (צלול)

הממ...

אם את הולכת ומדברת מתוך שינה הרבה.. אז נדמה לי שכן.. אבל זה לא יכול להיות ממש גרוע, נכון? זה לא שאת ממש הולכת לטייל בכל הבית, ומשוחחת שיחות נפש בזמן שאת ישנה, נכון?

jast

New member
חחחחח..

אם הוא חולם שהוא עף, ומתוך שינה מנסה לעוף וקופץ מהחלון ומתאבד ואז הוא מת????????

whyme3

New member
התשובה לשאלה

מה שמסוכן בנושא הזה זה לחשוב שאת בחלום צלול ולנסות לקפוץ מחלון או משהו כזה... צריך לעשות בדיקת מציאות ולהיות בטוח ב1000000000% שאת בחלום צלול לפני שאת מנסה משהו. זה מה שמסוכן =]

שלום לך!

קודם כל: סבלנות. אני יודע שסיפרו לך שיש כאלה שחיצללו תוך שבוע, ויש כאלה שאחרי חצי שנה, אבל מה שאת צריכה זה סבלנות! המוטיבציה שלך זה כבר תכונה טובה, אבל תיהי סבלנית!!
יומן חלומות - כן. חובה. ואחרי כמה זמן תגלי אפילו שזה כיף! לכתוב יומן חלומות זה לא כזה סיוט כמו שזה נשמע. אני מציע לך לקרא את המאמרים הבאים שקשורים ליומן חלומות: המאמר שאני כתבתי - רודף פירסום שכמותי. דף רישום - את לא חייבת לרשום חלומות ככה, אבל בהחלט יש שם כמה טיפים מועילים. ברוכה הבאה! בהצלחה עם החצלולים!! אגב אני מציע לך להשאר כאן. ויעיד על כך כל מי שעזב את הפורום, וגילה שכשהוא עוזב את הפורום הוא מפסיק לחצלל.. אההם.. אההם.....

oroosh6677

New member
אממ..

לא.. אני לא הולכת או מדברת מתוף שינה.. סתם רציתי לדעת.. ופשוט ליומן חלומות אין לי זמן, אני צריכה להגיע להסעה לבצפר בעשרה לשמונה, ואני קמה ב7 וחצי.. ככה שכל דקה חשובה לי! אבל אני אנסה לחמצוא זמן

oroosh6677

New member
וזאת גם בעיה...

טוףף אני אראה כבר מה לעשות.. רציתי כבר היום להתחיל ביומן אבל לא זכרתי אף חלום..

jast

New member
לזכור חלומות...

זאת ממש לא בעיה, אחרי מה שקראתי באתר.. היום בלילה, חלמתי חלום... בבוקר ישר התעוררתי מהרעש, פתחתי עיניים וראיתי את אבא שלי מרוקן זבל, ואז נזכרתי שצריך לעצום עיניים ולהזכר... לא זכרתי כלום, רציתי לוותר.. ואז ברגע שבאתי לפקוח עיניים נזכרתי בחלק מהחלום, ולאט לאט בכולו... זה היה ממש מגניב. היה לי חלום ממש מגניב. אגב, רציתי להגיד משו בקשר לפחד מהחלומות, אני יודעת שזה לא המקום הנכון(כי ההודעה ההיא למעלה), אבל תמיד כשקורה לי משהו מפחיד, גם אם זה חלום ישר אני אומרת לעצמי שאם זה חלום אני רוצה להתעורר עכשיו, ואז אני מתעוררת... לא חושבת לשנות את המצב, כי הרי זה חלום.

oroosh6677

New member
היום...

חלמתי חלום ובבוקר לא זכרתי כלום... ואז נזכרתי בחלק קטן ומיד הוצאתי ת'פינקס... פתאום התחלתי להזכר בעוד ועוד ועוד :) כיוונתי ת'שעון מעורר לעשר דקות קודם אז יש לי זמן... =]

למעלה