שלום אני חדשה.......

כלנית 2

New member
שלום אני חדשה........./images/Emo141.gif

ופה עוד לא הייתי.... ובהמלצת חברי המקום היגעתי אליכם.. ומאוד הייתי שמחה אם תספרו לי במה הפורום עוסק.. אני מבינה שבתמיכה...אך האים הוא מבוסס על סוג תמיכה.? נושא מסויים??? בינתיים אציץ בהודעות........ ושלא תחשבו לא באתי בידים ריקות
מקווה שימצא חן בעינכם...

*חתולה*

New member
פעם ממזמן גם אני הייתי חדשה

מה זאת אומרת סוגי תמיכה???? תמיכה וירטואלית כמובן. זה מה יש כאן. מספרים מה כואב ואיפה ומיד האנשים כאן עם הלב שלהם הגדול קופצים לחבק ללטף לפרגן להכיל לאהוב. אה, יש כאלה שגם לא תמיד מחבקים אבל יש להם
בכל זאת אבל לא רוצים שכולם יראו. מסובך, מסובך. לא קל. בכלל החיים לא קלים. אבל מזה יפים.... חבל"ז....
תפתחי את המתנה אני רוצה לראות מה הבאת. ברוכה הבאה. [תולה - סקרנית מטבעה]

מייקי69

New member
יש תורנית קפה !!!!!! יש!!!!!

תשמעי - אז ככה. כולם פה חדשים. פעם היו ישנים והיו גם ותיקים - אלה התערבבו עם החדשים ולא נודע כי באו אל קרבם. נעלמו פוף! עכשיו שימי לב. יש כאן שני דברים בטוחים. האחד - שיתנו לך רושם שפה חבורה סגורה ומלוכדת. השני - שיכריחו אותך להכין קפה. ויש גם בראוניז, אני שומרת על הבראוניז מציעה לכולם ולא נותנת לאפחד! יש גבול לתמיכה ! בין לבין תמצאי שכולם פה מבלים את ימי העבודה בהתעסקות בחצ´קונים הכי קשים זה של זה. יחסי מין, מריבות עם הבעל, ציונים בכיתה ג´, דיאטות, הכל. כל מה שבונה משפחה טובה. ואנחנו כאן משפחה. אבל זה - רק בבוקר. בזמן העבודה. בערב - כולם שורצים בצ´ט. בין לבין, יש הרבה הקשבה, תמיכה, עזרה, דווקא מכיוונים מה זה מפתיעים. אז את מוזמנת. ואם את לא ממש מכירה את כולם לא להבהל. גם אני לא מכירה אותם !!!! אז נעים להכיר אני מייקי-אחד סוכר-הרבה חלב ו...... אולי יש בראוניז בקופסה שהבאת? תביאי תביאי לראות......

ברוכה הבאה!! ../images/Emo140.gif

אני..אהמממ.. אמורה לנהל את הפורום הזה.. איכשהו
קראי את הודעת המנהלת וקראי את החבר´ה
ושבי כבר. שתי משהו!

דיאבלו

New member
שלום לכל הכלניות

מה יהיה??? יש כלנית, יש פרח, יש רקפת אולי נפתח פה משתלה??? טוב אז בתור אחד שגם היה פה פעם חדש (פעם, לפני שנים רבות כשעוד הייתי צעיר ויפה) Pחחחחחחחחחחחח אז ככה, שלא יבלבלו אותך עם קפה ובראוניז. הם סתם מבטיחים!!!!!! כל פעם שאת באה לפה, תביאי לעצמך קפה, אחרת תמותי בצמא. אההה....... על הדרך שאת מביאה קפה, אני שותה עם 2 סוכר וטיפל´ה חלב די.

אני אשמה בכניסת הכלנית לפה ../images/Emo141.gif

נפגשנו במקום אחר בתפוז ואני מנדנדת לה לבוא לפה כבר כמה זמן אמרתי לה טושי אפילו פה לקח לה זמן ונדנודים מציד מצידי אבל בסוף היא הגיעה בורכה הבאה נשמה

וואאוו תודה, באמת לא היית צריכה ../images/Emo6.gif

את מוזמנת תמיד...(אף פעם אל תבואי בידיים ריקות)... שונא מתנות יחיה (בבעסה וימות מקנאה....) ..........................תראו כמה כבר יש לי
.....................

טשטושה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

נעים להפגש בשנית/שלישית....מי סופר.. אני מניחה שתמצאי כאן בדיוק - אבל ב ד י ו ק את מה שחיפשת... שבי, כבר "הראו" לך את העוגיות שמייקי מחלקת לעצמה חחח את עמדת הקפה ואת רשימת הקפה/תה/שוקו האהוב על כל אחד... כל שנותר - שתחכי יחד איתנו שיכנס משהו חדש - ותתחילי לצבור פז"מ..... ברוכה הבאה, טש

טשטושה אהובה שלי את לא חושבת

שבהזדמנות זאת שכלנית סוף סוף חצתה את הרוביקון ונכנסה לפה אחרי שהצקתי לה באייסיקים כמה פעמים הגיע הזמן אולי שתזמיני אותנו לבית המשתוחפץ שלך? גם משופץ וגם שכפץ הם משתוחפץ? נו מאמי אז איך הארמון יש מספיק חלל ענק בחדר השינה לפנטזיות יותר גדולות עם האיש שמקבל טיפול מונע יומי?

רננה321

New member
היי, נעים מאוד, אני רננה

ולפעמים, שאחרים לא עושים את זה - אז אני דואגת להציג את עצמי. חדשה ממש בפורום, אבל פריקית לא קטנה של כל הפורומים והאינטרנט וכל המסביב. טוב, זאת לא חוכמה גדולה - אני עובדת בחברת היי-טק והאינטרנט טס חופשי ומהיר!! דעי לך שבמעט הזמן שאני כאן - קיבלתי יופי של תמיכה ועזרה ויעו. ואפילו הפנמתי, השתמשתי ו..אולי גם הצלחתי. אבל יש כאן כמה כאלו,ף על הכיפאק , שכבר סימנתי אותם. שיהיה לך כיף כמו לי, כמו לכולם כאן!

למעלה