שלום אני חדשה!

steelwater

New member
שלום אני חדשה!../images/Emo140.gif

הי! אני יעל, בת 19. אני מאד אוהבת מוזיקה רוק, זו מוזיקה שחודרת לנשמה ומוזיקה שמעיפה אותך וגורם לך להתנועע בטירוף. הלהקה האהובה עלי היא U2! יום טוב כולם Keep rock and rolling! The goal is soal
The eagels - Hotel california

ketas

New member
חחח ברוכה הבאה! ../images/Emo205.gif

U2 אכן אחת הלהקות הכי שנואות בפורום, אבל לא נורא. יהיה בסדר. השתלבות נעימה
.

steelwater

New member
אוי!

המממ אז לא נראה לי שאני ישאר פה. יהיה לי קצת קשה פה אם הם אחת הלהקות השנואות פה. ובכלל, איזו קבלת פנים זו?! נראה לי אתם סתם שונאים אותם כי זה אופנתי לשנוא אותם... הם יותר מידי מיינסטרים, למרות שלכ הלהקות שאתם מדברים עליהם פה הם גם כאלו ואין רע בלהיות מיינסטרים אם אתה עדיין אמיתי ועושה מוזיקה מעולה. מצטערת אם אני נשמעת מתנשאת, אבל זה מעצבן שככה אתם עושים קבלת פנים. ותנו להם צ'אנס באמת! הם הלהקה הטובה בעולם לדעתי.

EnchantedS

New member
אל תעלבי....

לכולם עושים את זה:) ואל טעם ואל ריח. את תגידי את זה הרבה מאוד פעמים שתיהי כאן חח....

amithadar

New member
מזה "לכולם עושים את זה"?

אני פשוט נחחתי פה!
בלי לציין מה יותר ומה פחות... "אני עמית, ואני אוהב את פרנז פרדיננד." (וכל מי שיש לו בעיה עם זה, מוזמן לתקוע לעצמו בקבוק וויסקי סקוטי("היי! איזה קטע... גם פרנז פרדיננד סקוטים") סינגל מאלט ב***!) צריך להיות אסרטיבים.

EnchantedS

New member
../images/Emo6.gif

חח התכוונתי שלאף אחד לא חוסכים בדיעות.... נגיד יש כאן כמה (בלי שמות, כן?...) שממש יורדים על מלא להקות. מצד שני, הם אוהבים את דפש מוד. ודפש מוד נבחרה לאחת הלהקות השנואות של הפורום! ואל תשכח את הנימוקים מואחמהומאה...

steelwater

New member
מותר

אבל יש דרך לקבלת פנים. יש "הי! ברוכה הבאה, תהני." ויש "הי! ברוכה הבאה. אני שונא את הלהקה שאת אוהבת! איכסה פיכסה. תהני." ואמרתי שלא נראה לי שאני אשאר כי זה כמו להצטרף לפורום "אנטי U2" וסתם אני אסבול פה מכל הירדיות על הלהקה, סתם לא נעים לי. אבל אתם לא נראים לי אנשים רעים, זה לא אישי חחח
.

EnchantedS

New member
זה לא *עד כדי כך נורא*....

גם על להקות שאני אוהבת יורדים כאן.... מה שהם מדברים זה היה סקר מטומטם "דרגו את 5 הלהקות הכי שנואות עליכם", והרבה כתבו U2.... את בטוח אוהבת להקות אחרות ששווה להישאר כאן בשבילהם.... ולהקות חדשות....

perseverance12

New member
וואלה את צודקת. אם את רוצה פורום -

שייתן לך קבלת פנים יותר חמה, ההיתי ממליץ על הפורום הזה.

EnchantedS

New member
נכון!

כאן הורגים בעינויים. שם חוסכים לה את זה וישר היא מתה.

Sum41xGiRL

New member
לא, פשוט U2 משעממים!

חסרי טעם וריח, כל השירים שלהם נשמעים אותו דבר.. לא מעניינים בכלל!

אופנתי זה לאהוב את ברוקבאק מאונטין

לשנוא את U2 זה סתם עניין של טעם וגם אני שונאת אותם אבל אם את אוהבת אותם סבבה לך תהני.

מסכים

u2 די משעממים אותי עם השירים החסרי השראה שלהם והמחזור של השירים שלהם אני מת שיעזבו אותי בשקט

למעלה