שלום, אני חדשה

שלום, אני חדשה ../images/Emo140.gif

אז זאת הפעם השלישית שאני כותבת את ההודעה ותפוז מסרב להכניס לי אותה
כתבתי שאני כבר כמה שעות עוברת על הפורום ונורא שמיחה שמצאתי אותו איזה פורום מקסים. הפורום הכי מענין בתפוז. כמות העיצות הנהדרות שיש כאן עצומה והעבודות שלכם מקסימות אחת אחת. לא ראיתי עבודה אחת שלא התלהבתי ממנה. אני דניאלה, בת 23, כרגע בין עבודות ולכן יש לי זמן
ליצירה. אני נורא אוהבת ליצור למרות שלא עברתי הדרכה מסודרת. אני מפסלת, מציירת על קירות, עם ובלי סטנסילים (את הסטנסילים אני מכינה בעצמי). מאוד אוהבת ליצור עם עיסות נייר, מאוד אוהבת נגרות. אין לי מצלמה דיגיטלית, אבל יש לי חברה שבאה מידי פעם לצלם בשבילי. אני מצרפת פסלון שהכנתי. אין לי תמונה שלו גמור אז כאן הוא בתהליך הכנה. ומלאך, גם לא גמור

דרך אגב

קראתי שיש בפורום רשימת דיוור. מה זאת רשימת הדיוור הזאת? איך מצטרפים? האם צריך תקופת "חניכות" בפורום, או כמות מסויימת של תמונות של עבודות כדי להצטרף?

לילך1

New member
קודם כל ברוכה הבאה...

הפיסלים מתוקים...חבל שאי אפשר לראות אותם צבועים אני בוטחה שיצא מקסים על רישמת הדיור LILACH תוכל לענות לך...היא מרכזת את הנושא... ונהדר שהצטרפת אלינו....

psa

New member
היי דניאלה ,זאת את שכתבת לי מסר??

כתבתי לך תשובה.... ברכות

psa

New member
2 דניאלות חדשות באותו זמן , זה היה

מדהים!!!!!! דניאלה פ. ברוכה המצטרפת ותהני מהפורום.

psa

New member
כתבתי גם ברוכה המצטרפת ותהני../images/Emo20.gif

תפוז סחוט לא צירף את ההודעה.

didi10

New member
ממש יפה../images/Emo39.gif

האם למדת פיסול? באילו חומרים את משתמשת? האם המלאך עשוי בתבנית? עבודות יפהפיות

תודה ../images/Emo13.gif

לא למדתי פיסול. את הדמות עשיתי עם חימר מהיר יבוש, כזה הנותנים לו להתיבש כמה ימים ואז אופים בתנור. המלאך עשוי בתבנית ששיניתי קצת לפני היציקה.

למעלה