שלום אני חדשה

• פותח הנושא Ma E
  • פורסם בתאריך

Ma E

New member
שלום אני חדשה../images/Emo13.gif

מישהו היה אתמול בניצנים? רק רציתי להגיד שהיה מדהים
ואממ האמת שיש לי בקשה להמלצות של כל מיני טראקים חדשים.. לא חובה רק פסיכודלי בבקשה
אני אשמח לדברים חדשים...

psihadal

New member
וווהו כמה סמיילים שמחים בהודעה 1

את בן אדם מאד מפסוט בטח?

לא אמרתי את זה.....

סה"כ אמרתי שאנשים אופטימים הם אנשים יפים. לא אמרתי שום דבר מעבר....

לא נכון...

אתה מסלף לי את הדברים (
)... עצם העובדה שאנשים אופטימים הם יפים לא אומרת שום דבר על הפסימיים. אני מכיר כמה פסימיים יפים מאוד.... מה שאמרתי העיד על האופטימים. אתה הסקת מזה לבד על הפסימיים, אז תסיק מה שאתה רוצה, אבל אל תכניס לי מילים למקלדת...

shysas

New member
אתה צודק

אם אתה עושה הצרנה אופימי-->יפה ומחפש משפט שקול ש+ה - לא יפה --> לא אופיטמי רגע רגע סליחה טעות זה פורום פסיכודלי לא פסיכומטרי סליחה סליחה בום עליכם...
טיפי טיפי טיפי טיפ טיפה....​

היה סוף....

הדרך בניצנים גם אני הייתי ממש נהנתי רק מה יותר מידי רגוע היה עם עופר ניסים וטיאסטו לא יודע לא מתחבר אליהם כל כך , מהרגע שאינפקטד עלו ואחריהם אסטריקס לא הפסקתי לרקוד .... שמש זורחת אינפקטד הופעה חיה על הבמה ים בצד השני.... חלום...חחח... אני לא יודע בדיוק מה את אוהבת אבל קחי כל מיני חדשים יחסית : Astrix Vs John 00 Fleming - 3rd Time Lucky Alternative Control vs Bizzare Contact - MTV Bizzare Contact vs Electro Sun - ive got the power delirious - break point Infected Mushroom - Symphonatic (Silent Hill Rmx)-2005 Infected Mushroom - Suliman (היה בניצנים ארז נץ הזה אני אומר לכם מטורף ) Infected Mushroom - institute of sience Infected Mushroom - Shakawkaw (Mayumana Remix Live) Skazi vs Duvduv - World Destruction Void - Maniac Psycho (Part 2) Void - Nightmare (Hya Psy rmx)-2005 תהני !

למעלה