שלום אני חדשה

Tinkerblack

New member
שלום אני חדשה../images/Emo13.gif

שלום קוראים לי שיר אני בת 15 מתא ואני אפשר לומר די חדשה בתחום של GC אבל כבר התחלתי לאהוב אותם(איך אפשר שלא) אני אוהבת במיוחד את ג'ואל וכריס
ואחרי זה את בנג'י(איזה מדהימים הם) בכל מקרה אני מקווה שאני הולכת להשתלב כאן, ולהכיר את GC קצת יותר טוב

EleVaTioN

New member
ברוכה הבאאאאאאאאה../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

אני בטוחה שתשתלבי פה
המממממ את מוזמנת להכנס למאמרים יש שם פרטים על כל אחד מחברי הלהקה וגם על כל אחד מהפורום
את מוזמנת להוסיף את עצמך גם למאמר של חברי הפורום בכך שתשרשרי לפה דברים עלייך [תעני על השאלות שכתובות שם
] או שתשלחי לי במייל/מסרים איך שנוח לך
וולקאאאאאאאאם

kolan

New member
שלוווום!!

ברוכה הבאה.. אהבתי ת'כינוי
ג'יסי הלהקה הכי טובה בעולם ביקום בגלקסיה במערכת השמש, ובכל המקומות שלא אמרתי.. אז גם שם! ו.. איך התחלת לאהוב אותם?!

Tinkerblack

New member
חחחח

אני באמת מקווה שאני השתלב אמממ בעקרון יש לי חברה בכיתה שמאוד אוהבת אותם... אבל לא הבנתי מי אלו בכלל ואז לפני כמה חודשים חברה שלי מסקוטלנד(חברה טובה) היא מעריצה גדולה שלהם, היא הכירה לי אותם ואני כזה יוו יש להם שירים מעולים ואז ביקשתי לשמוע עוד שירים מהדיסק של חברה שלי מהכיתה, וחברות שלי הביאו לי פוסטרים שלהם שהן מצאו וככה הלכתי לאתרים שלהם וכאן אני היום

kolan

New member
חחחח מאגניב

אני התחלתי לאהוב אותם בזה ששמעתי את השיר שלהם "hold on" במmtv ואני בעיקרון לא אכפת לי מי שר אני ישר מורידה.. אז הורדתי את השיר, אהבתי אותו והורדתי עוד כמה שירים שהיו מהדיסק הראשון ואז הורדתי את הדיסק השני, ואהבתי.. ואז התחלתי להכנס לאתרים שלהם ולכל מיני מקומות שיש בהם דברים עליהם.. ואז הורדתי את הדיסק הראשון ואהבתי גם אותו.. אוביו! ואז השתגעתי והורדתי את כל התמונות שמצאתי.. וכל מיני רקעים וכאלה..כל מה שמצאתי בקיצור ו.. זהו, אז הגעתי לפה ומאז אני וג'יסי חיים באושר ועושר..

Tinkerblack

New member
חחחחחחחחח

אני התחלתי עוד לפני הולד און ואז אותה חברה מבית ספר באה אליי ואומרת לי שיש להם שיר חדש והיא הקדישה לי אותו ברדיו של החטיבה והורדתי אותו ואת הלקיפ גם והתחלתי לבכות ולבכות עוד ועוד וזה היה בתקופה שכבר אהבתי אותם עכשיו זה בין השירים הכי אהובים עליי ובין 3 השירים שגורמים לי לבכות

למעלה