הרמיוניDanger
New member
שלום, אני חדשה ../images/Emo13.gif
אני אתייחס לכמה עניינים... 1. נחמד לראות את כולם, למרות שהעוף מטריף אותי ואני חושבת שצריך, אולי, לסדר את זה איכשהו... להפריד לשרשור שמדבר על מוזיקה, שרשור שמדברים על כוכבי קולנוע כוסונים, שרשור שבו מספרים על חוויות מיום שבת האחרון וכו'. כשהעוף מסודר אז הוא לא מציק וחביב
ולכן אני מבקשת להשתדל לא לגלוש יותר מדי לנושאים אחרים כי זה מטריףףףף וכן אני יודעת שאי אפשר לשלוט בזה... אבל בכ"ז. 2. בקשר לסוגיית במגיעים מ
ה"פ-הסרט
אני חושבת שזה צעד שגוי לנסות להעיף אותם, זה צעד שגוי בכלל להחליט שהם לא צריכים להיות פה. אוקיי, הפורום הזה נפתח *בשביל* האנשים מפורום 160, אבל זה לא אומר שלא יכולים לבוא הנה אנשים מפורומים אחרים. כל הרעיון בפורום הזה הוא שהוא נייטרלי יחסית - לא מדברים על הסרט, לא מדברים על הספר. אז מה, בשם אלוהים, הבעיה עם זה שיבואו הנה אנשים מפורום 660? אם הם לא ידברו על שום דבר שקשור לסרט, ואנחנו על שום דבר של הספר - אלא כולנו נדבר על הארי פוטר, פשוט על הארי פוטר, לא על ספר, לא על סרט, וגם הרבה עוף נדבר. לא צריכה להיות כאן שום בעיה... אני חושבת שהאנשים שכל תכלית כתיבתם בפורומים היא לכתוב: "רדקליף כוסוןןןןןןן" ישתעממו כאן מהר מאוד, כי הם יראו שהרב בפורום הזה הוא של אנשים שלא שותפים ל"תחביבים" האלה שלהם. אנשים שלא מתאימים לקהילה הזאת יבינו את זה וילכו מכאן מעצמם. באמת אין טעם לכל הוויכוחים, ואני חושבת שיש הרבה מאוד אנשים נחמדים שיכולים להצטרף לקהילה הזאת מבלי שהם קראו את הספרים, ואפילו אם הם די אהבו את הסרטים. כבר היו בפורום שלנו, 160, מקרים של אנשים שהצטרפו לפורום רק בגלל האנשים שבו. הלוא כן? אז כאן זה בדיוק המקום בשביל דברים בסגנון האלה. אנשים שלא מוצאים עניין מיוחד בספרים, אבל מוצאים עניין בנו, האנשים, הקהילה של 160, ורוצים להצטרף אליה. זה לא פורום "פרטי" שלנו, ותנו לאנשים האלה להצטרף. עוד חברים זה אף פעם לא משהו רע.
אני אתייחס לכמה עניינים... 1. נחמד לראות את כולם, למרות שהעוף מטריף אותי ואני חושבת שצריך, אולי, לסדר את זה איכשהו... להפריד לשרשור שמדבר על מוזיקה, שרשור שמדברים על כוכבי קולנוע כוסונים, שרשור שבו מספרים על חוויות מיום שבת האחרון וכו'. כשהעוף מסודר אז הוא לא מציק וחביב