שלום אני חדשה

mzungu

New member
אוכל ישראלי בזמביה

אין לנו מסעדה ישראלית בזמביה, יש 3 מסעדות לבנוניות, אבל אולי בגלל שיש רק 7 ישראלים בכל המדינה???? אולי אם יפתחו משעדה יבואו יותר ישראלים???? אולי עדיף ככה 7

Yaniv212

New member
מלבורן מקום מדהים אבל...

בתור אבא לעתיד, אני רוצה שהילדים שלי יגדלו בגולן ולא פה במלבורן. אם אני אצתרך לגדל ילדים אוסטרלים כמו אלא שיש פה אני חושב שסבא שלי יקום מקברו וירדוף אותי עם אחרית ימיי. חוץ מזה שהאוסטרלים לא בדיוק מעודדים יצירתיות, חשיבה אצמאית ואני רוצה שילדי יהיו עצמאים, אדונים לגורלם ולא רכיחות כמו כל כך הרבה אוסטרלים שאני מכיר פה. סליחה מראש עם העלבתי משהו.

חוץ מזה גפן, תראי איזה יופי

ככה זה ישראלים. לא מכירים אותי בכלל וכבר סידרו לי עבודה תוך שעתיים-שלוש. ענק, לא?

ציפוששש

New member
אה, נכון שכחתי

אמ.. אני מבלגיה, עברתי לפה ליפני 5 חודשים, נורא משעמם פה
ו.. אמ.. אני בת 37 נשואה עם שלוש בנות יפייפיות
ומה איתכם? תספרו קצת עליכם אני ישמח לדעת גם עליכם קצת

yosense

New member
פרטים מזהים

אני צייר, חי בספרד עם חברה - המשפחה בארץ ברובה, החברים בערים שבהן עבדתי, פריז, לונדון, ברסלונה .. בדרך לארצות הברית - מצב כללי במעבר.. יוס ומה את (לא) עושה שמשעמם לך שם?

rutybuty

New member
הפורום החדש לישראלים בחו"ל

מאוד שמחתי לראות שהקדשתם את הפורום הזה לישראלים שגרים בחו"ל. אני גרה מעל 26 שנים בלוס אנגלס והקשר עם הארץ מאוד חשוב לי. אם יש מישהו מהקוראים שעומד להגר לארה"ב ויש לו שאלות אהיה מוכנה לעזור כפי שאוכל. שתהיה לנו שנה טובה ובלי מלחמות. רותי

ליילה

New member
אווו, הפורום הזה לא חדש בכלל

ולמרות זאת, כיף לנו לראות חברים חדשים, מקווה שתהיי פה הרבה, ודרך אגב, עצות בענייני הגירה את יכולה לתרום גם בפורום עוברים לארה"ב שלנו... יום כתום

למעלה