שלום אני חדשה פה

מצב
הנושא נעול.

ויווש

New member
שלום אני חדשה פה

שלום אני חדשה פה
בני סיים בשבוע שעבר את חוגי העשרה, יום שלם ביום שלישי ויום ראשון רק אחרי צהריים. האם הוא יהיה שם גם בשנה הבאה, או שיש מבחנים כל שנה? האם יש כאן מישהי שיש לה ילד מחונן עם בעיות התנהגות בבית הספר? בשנה שעברה היו אלינו הרבה פניות מבית הספר על ההתנהגות שלו. מה ניתן לעשות, ואיפה אפשר לטפל? תודה

איזה סוג של "בעיות התנהגות" ?

שלום אני חדשה פה
בני סיים בשבוע שעבר את חוגי העשרה, יום שלם ביום שלישי ויום ראשון רק אחרי צהריים. האם הוא יהיה שם גם בשנה הבאה, או שיש מבחנים כל שנה? האם יש כאן מישהי שיש לה ילד מחונן עם בעיות התנהגות בבית הספר? בשנה שעברה היו אלינו הרבה פניות מבית הספר על ההתנהגות שלו. מה ניתן לעשות, ואיפה אפשר לטפל? תודה
איזה סוג של "בעיות התנהגות" ?
האם "בעיות ההתנהגות" הן רק בבית ספר או שיש בעיות גם בבית ? בעקרון, הגישה שלי היא שאם יש "בעיות" בבית-ספר - אז הן הבעיה של בית הספר. שהם יחפשו פתרונות. אני לא מדברת כמובן על בעיות אלימות, אלא על בעיות "משמעת" הרגילות: לא מכין שיעורים, לא מגיע לשיעורים, מפריע בשיעורים... וכו'.

זכאי גם בשנה הבאה

שלום אני חדשה פה
זכאי גם בשנה הבאה
כל עוד לא תעברו לעיר אחרת (אז עלול להצטרך להבחן שוב). באילו בעיות התנהגות מדובר?

ויווש

New member
בעיות התנהגות כמו:

זכאי גם בשנה הבאה
כל עוד לא תעברו לעיר אחרת (אז עלול להצטרך להבחן שוב). באילו בעיות התנהגות מדובר?
בעיות התנהגות כמו:
מריבות עם תלמידים בכיתה. גם מריבות עם אלימות. אני רוצה לציין דבר חשוב. הוא בן 9 הוא הילד הקטן כשמעליו יש שני אחים עם בעיה. בן 13 עם תסמונת "אספרגר" (קשת אוטיסטית), והשני בן 11 עם פיגור שכלי קל. גם בבית הוא לא תמיד מתנהג טוב, תמיד הוא בתחושה שהוא מקופח ונותנים לו פחות. זהו פחות או יותר.

ואיך הוא מרגיש בבי"ס?

בעיות התנהגות כמו:
מריבות עם תלמידים בכיתה. גם מריבות עם אלימות. אני רוצה לציין דבר חשוב. הוא בן 9 הוא הילד הקטן כשמעליו יש שני אחים עם בעיה. בן 13 עם תסמונת "אספרגר" (קשת אוטיסטית), והשני בן 11 עם פיגור שכלי קל. גם בבית הוא לא תמיד מתנהג טוב, תמיד הוא בתחושה שהוא מקופח ונותנים לו פחות. זהו פחות או יותר.
ואיך הוא מרגיש בבי"ס?

מצב
הנושא נעול.
למעלה