שלום אני חדשה פה

טיפקסית

New member
נעים מאוד לזברה

קוראים לי בשמת עוד קצת פחות מחודשיים בת 19 קיבוץ עברון [אי שם בפאתי העיר נהריה] עומדת לפני סיום תיכון [תודה לאל] ומתגייסת ב-19.7 לצה"ל אמממ עוד משהו? אהה כן ברוכה הבאה לבית החם של הקיבוצניקים

וולאה יש לי משפחה באברון, חיי מגניב

וולאה יש לי משפחה באברון, חיי מגניב.
תגידו יש פה אנשים בגילי פה בפורום או שכולם עדיין ינוקות?
ותודה לכולם על הברכות.

9910

New member
אני איתך

עוקב אחרי מה שהולך פה (דרך נפלאה לדחות לימודים כמו שאמרו האחרים) אבל לא כל כך מוצא מה לכתוב,אם יש לי מה להגיד תהיי בטוחה שאני אומר. בהתחלה באמת חששתי מזה שכולם ילדים,אבל האמת זה פורום יופי,וכאמור לפעמים צצים נושאים שגם אני מבין בהם

MsUnderstood

New member
ת'אמת...

אני בטוחה שאחרי שירד לי ולמורן הלחץ יהיו פה יותר תכנים רציניים.. לי נגיד יש על מה לכתוב והכל,אבל זה דורש מחשב ותיכנון,וכרגע הכל מוקשע בבגרות האחרונה שנשארה..אחרי זה הפורום יחזור להיות נורמאלי.. ואתה גם מוזמן לפתוח פה נושאים שאתה מבין בהם וקשורים לפורום

9910

New member
אני מקווה שלא נקראתי בקורתי מדי

אין לי ולו טיפת ביקורת על מי מהמנהלים,כמו שקראת גם אני סטודנט וגם אני עובר טראומה של תקופת מבחנים.אין לי שום בעיה עם הנושאים פה,להפך אתם עושים עבודת קודש והתוצאה מושקעת ביותר,אחרי הכל הבגרויות יעזרו לכם בחיים יותר מלהשקיע פה ;) היה את הדיון שפתח זמי בן חורין והיה קצר מדי לטעמי,והיו נושאים מעניינים אחרים (למשל הגביע הלא קדוש).זאת אשמתי ואשמת הגיל שאני לא מוצא את עצמי בנושאים כמו "המקום שאני לא אלך אליו ב12 בלילה",או באיזה בית ספר יש יותר ערסים (בגולני דווקא היה כיף איתם),הפורום הזה משרת אוכלוסיה בגילאים שונים וככה הוא צריך להראות ולכן אני לא מתבאס כששבוע או כמה ימים אין לי מה לכתוב,כמושכתבתי בהודעה הקודמת כשיש לי מה לכתוב אני כותב ואם לא אז לא אבל בסך הכל הנושאים מגוונים והפורום מתאים את עצמו לכותבים כמו שצריך להיות.

MsUnderstood

New member
בכלל לא קראתי את זה בנימה כזו

לא חשבתי שאתה מבקר אותנו.. גם לדעתי הוא היה קצר מידי... אנחנו מנסים להתאים אותו כמה שיותר לכולם,אבל קשה לנו לחשוב מה אנשים בני גילך יותר ירצו לראות פה אם הם לא יגידו,אנחנו מנסים כמה שיותר,לדוגמא אני רוצה לכתוב משהו על פוליטקה והכל,שאולי יותר יעניין אנשים גדולים,אבל הם לא כ"כ כותבים פה,אלא יותר קוראים.. יהיה טוב..

9910

New member
צודקת

חלק מהאשמה גם עלינו,ד"א מתברר שבכל זאת הייתי צריך ללמוד יותר טוב אחרי הנפילה של היום

MsUnderstood

New member
כמוני כמוך

ואני תמיד צודקת
"מתי כבר נודה אנחנו אשמים והשאמה עלינו האשמה עלינו" יהיה טוב

היו לא מעט דווקא..

כנראה שברחו מהסיבה הזאת. מקווים שאת תשארי
לראיה הבוגרת יש חשיבות רבה בפורום, ואני מרגיש שהיא קצת חסרה.

טיפקסית

New member
זה עברון עם ע'

הבהרה אחת יש שני יישובים מאוד דומים בשם הקיבוץ שלנו-עברון יישוב קהילתי-עבדון בגליל העליון אחד הוא קיבוץ והשני יישוב קהילתי-יש הבדל וד"א הרוב פה בין גילאי 15 ומעלה ויש פה גם אנשים בני עשרים פלוס

Indian Friend

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

אני רוני, כמעט בת 16, מקיבוץ מעברות. תהני בפורום

למעלה