שלום אני חדשה פה

שלום אני חדשה פה

יש לכם (עכשיו גם לי) פורום מדהים. הקיבוצניקים שולטים אין אפס. רק עכשיו גמרתי לקרא את הדברים שאומרים רק בקיבוץ (ירדו לי דמעות מרוב צחוק, פיקה/ביצה בקן/נקניקיה בפיג'מה/כול בו/פיפי בשפת ק.חצור זה אהאה וכוו...). תשמעו את הדברים האלה אומרים רק אצלנו, ואני גאה בהם. אז מה קורה ,תספרו לי מאיפה אתם או מאיזה קיבוץ אתם. אני גרה "בחיזבאלה-לנד" איפשהו בצפון המאוד רחוק. כן גם אני ההיתי בלינה משותפת היה גדול. וכן גם אותנו היו צובעים בלילה, עם משחות שיניים ונעליים, כשההינו ישנים בכיתות בחופש הגדול. וכן היה לנו הכול בחינם, ההינו מקבלים את הכול בגדים נעלים אוכל הכול. אבל זה היה פעם עכשיו זה כבר לא. ותגידו גם לכם קרא שבשיעורי ספורט בברכה בקיץ המורה לספורט היה מסתכל עליכם עם זכוכית מגדלת (כן לי זה קרא, ההיתי הבת היחידה עם חזה "בשל" והמטפלת הכריחה אותי לקנות בקיני, כול השיעורים המורה לספורט היה עושה עלי דוקטורט וההיתי בת 13-12.) היום אני בת 30 אזהו על אצמי מבטיחה להיות שותפה פעילה בפורום.

MsUnderstood

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אכן הפורום שולט,קיבוצניקים נו מה..
אני דנה מיגור
את מוזמנת להישאר ולהיות איתנו

MsUnderstood

New member
כפרעליך../images/Emo99.gif

אני מציעה לך להוסיף את זה בחתימה אני בן

אההה אני מאוד גברי זה שהשם שלי

יותר נפוץ בקרב המין הנשי (איזו דרך חביבה לנסח את זה שיש לי שם של בת) ואי אפשר לצרף תמונה בחתימה (לצערה של דנה) אנשים מתבלבלים. אז כבר הוספתי שאני בן אז שום כפרעלי דנה.

MsUnderstood

New member
יש לי כבר תמונה שלך..(../images/Emo99.gif)

ותוסיף,זה יהיה מגניב
בסוף אני אוסיף את זה לחתימה שלי
אה,וקיבלתי הצעה לבוא לבצפר שלכם למסיבת סיום

סליחה שאני שואלת

מה הקטע אם האוהלים? מי שואל את זה? אותי שואלים:
האם אנחנו עוד מתקלחים ביחד (בנים-בנות) במקלחות בכיתה. ובפעם המיליון ושתיים אני אומרת, זה שזה קיבוץ זה עדיין לא אומר שאנחנו פרמיטיבים

MsUnderstood

New member
אוקי...אני אסביר..

עשינו פה בפורום כל מיני דברים שחושבים עלינו,מתוך זה חשבתי עם סיסמאות לפורום.. וזה מה שנבחר
בטאגליינס נראה לי עוד קיים השירשור עם כל הסטיגמות שיש עלינו

MsUnderstood

New member
יבוא יום ונזכה לראות אותך לייב

(נו,אין לי כוח ללמוד היסטוריה)

MsUnderstood

New member
למורן יש טראומה..

ודוגרי מרגע שנפתח הפורום ניסיתי להשיג תמונה שלו...ורק השבוע כמעט אחרי 4 חודשים זכיתי לראות אותו.. אבל את יכולה לשחד אותי ואז אני אשלח לך

MsUnderstood

New member
נראה לך שאני אשלח תמונה שלך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

היא שמורה ונצורה בליבי... חוץ מזה שאני עכשיו מדברת שטויות כי לא בא לי ללמוד למתכונת בהיסטוריה מחר

ברוכית!../images/Emo24.gif

אני אדוה..בת 16 וחצי מקיבוץ בגליל התחתון... ושתדעי לך עם כל הסבל ללהיותמפותחת בגיל צעיר יש גם יתרונות..אני מניחה שאת מודעת לכך

למעלה