שלום אני חדשה פה!

מרנינית

New member
שלום אני חדשה פה!

חחח האמת שבמקרה ראיתי את הפורום והחלטתי להצטרף כי אני כמו כולכם מתה על ריקוד! אז אני בעיקר רוקדת בלט קלאסי(לעיתים נדירות מודרני)בשיטת RAD שבאנגליה כבר מגיל 4 ואני ממש אוהבת את זה!! לא מזמן(אחרי הבחינות שבבלט)הצטרפתי לבלט הישראלי ששם לומדים בשיטה הרוסית ואני חייבת להודות שממש התקדמתי כי השיעורים שם הם ממש ברמה גבוהה וקשים פיזית! אז זהו,אלה הקורות חיים שלי...שמחה להצטרף לפורום!
יומצויין

dancer14

New member
שתהיה לך המון בהצלחה..

אני אומר לך משהו ותחשבי עליו טוב טוב... אל תשאלי למה אבל פשוט תיזהרי תיזהרי מאוד מהבלט הישראלי הזה!!!

מרנינית

New member
תשובותתתת...חחח

טוב אז קודם כל שיטת RAD היא שיטה שחוברה בלונדון ע"י רופאים,כוראוגרפים,מורים למחול,פיזיותרפים. השיטה מבוססת על 15 רמות בבלט קלאסי. את הרמות מתחילים מגיל צעיר ומסיימים בגיל יחסית בוגר. הרמות מבוססות על תנועות ויציבה בבלט ומחולקות לפי רמת קושי. כך שהילדים הצעירים ביותר לומדים את הטכניקה והבסיס וכל פעם שהם עולים רמה התרגילים נהיים קשים יותר,מורכבים יותר,ודורשים יותר כוח. ע"י השיטה מכירים מושגים חגשים בעולם הבלט ומחזקים את הנוכחות. כל רמה מבוססת על תרגילים מסויימים קבועים מראש שאותם לומדים כל השנה. בסוך כל שנה כדי לעבור לרמה הבאה צריך לעבור בחינה. הבחינה נערכת ע"י בוחנות מלונדון שמגיעות לארץ.לאחר הבחינה אתה מקבל ציון ועפ"י זה אתה יכול לדעת אם אתה עובר לרמה הבאה. אני עשיתי 12 רמות מתוך ה15 והחלטתי להפסיק כי אני כבר בת 15 וחצי(מבוגרת)ורוצה להיות רקדנית ולכן אני צריכה ללמוד גם בשיטה הרוסית ולפתח את המוח. מקווה שעניתי!חחח
אמממ ותודה לאלה שאיחלו לי בהצלחה! ועוד תשובה...אמממ אני עדיין לא בלהקה אני רק לומדת בבית סםר שהם מציעים. וד"א אין כ"כ מה להיזהר מהם...אז נכון שהאחראית והכראוגרפית של הלהקה ברטה ימפולסקי לא הכי נחמדה בעולם ולא חביבה אבל יש לי מורה מדהימה,רוסיה,שעובדת איתנו ממש קשה..אני ממש מרוצה!

dancer14

New member
מרנינית יש לך טעות...

נכון שהשיטה פותחה באנגליה אבל הבוחנות ממש לא חייבות לבוא מלונדון השנה לדוגמא באה בוחנת מניו זילנד ושנה שעברה מאוסטרליה זה לא כל כך משנה מאיפה... וגם תלוי באיזה רמה ברמה 1-אלמנטרי גם אם את נכשלת את יכולה לעבור לרמה הבאה את יכולה עוד לא לרקוד בכלל וישר להתחיל באלמנטרי מאלמנטרי את צריכה ציון מסויים בכדי לעלות שלב. אני עשיתי כבר 2 בחינות של הRAD.

מרנינית

New member
בסדר אבל התכוונתי...

להדגיש שזה מהאקדמיה המלכותית מלונדון...וכן אני יודעת שהיא מניו-זילנד היא בחנה אותי השנה... וזה לא נכון מה שאת אומרת...אם את לא עובדת אלמנטרי את לא יכולה לעבור לשלב הבא...אין מה לעשות זה כמו בכל רמה...אם לא עברת לא תוכלי להבחן על הרמה הבאה... איזה בחינות עשית?

dancer14

New member
עשיתי...(בעבר) וגם עשיתי 6,7

אבל 3,4 אלו היו בחינות פנימיות היא מדברת על בחינות חוץ

מרנינית

New member
אמממ כנראה לא הבנתי אותך...

ממתי 3,4 אלו בחינות פנימיות?!? כל הבחינות הן בחינות חוץ!!! ד"א בן כמה אתה ואיזה רמה אתה עושה עכשיו?

למעלה