שלום אני חדשה פה

m1989

New member
שלום אני חדשה פה

אבל בכל זאת שתיהיה לכולם אחלה שנה.... עם הרבה מוזיקה טובה ותזכרו: משה דץ השולט!!!!!!!!

ברוכה הבאה

את מוזמנת לספר לנו קצת על עצמך קודם כל כמובן איך קוראים לך בת כמה את וכו' איך התחלת לשמוע את ברי? מהם חמשת השירים האהובים עליך?(אפשר גם פורטיסחרוף וכו') מהו האלבום האהוב עליך ואם יש שיר אחד שהשפיע עליך

m1989

New member
אוקיי

טוב, קוראים לי מאי קסטלנובו ואני בת 15. את ברי סחרוף אני שומעת מגיל אפס מפני שאמא שלי מאוד אוהבת ואהבה את המוזיקה שלו (אני גדלתי עליו ועל הקספרים,ג'ינג'יות, כנסיית השכל והכל בזכות אימי) ויש לה כמעט את כל האלבומים. אמממ... חמשת השירים האהובים עליי.. זה יכול להשתנות עם הזמן זה די תלוי במצב...: 1)חלום כחול 2) כמה יוסי 3)חבל שאת לא 4) אין קץ לילדות 5)מונסון בונוס) עיר מקלט (גם את זה אני נורא אוהבת) האלבום האהוב עליי זה פורטיסחרוף שהוקלט בהופעה חיה... השיר"אין קץ לילדות" הלך איתי הרבה זמן ונהגתי לשמוע אותו עוד בימים ששיחקתי בברביות (לכל אחד יש את הפאקים שלו) אז אני לא יודעת אם הוא השפיע עליי, אבל יש לו משהו מיוחד. נ.ב ברי סחרוף לפי דעתי נראה מצויין!!! (אני פה בוויכוח עם חברה שלי שטוענת שהוא נראה זוועה
)

m1989

New member
עכשיו אני בודקת את כל האופציות פה

אני מנסה להוסיף את הגרסה שלי לברי בציורים... וגם קוראת עכשיו מאמרים (בקיצור עושה השתלמויות).... בזמן הקרוב אני לא אהיה הרבה כי עושים לי שיפוצים בבית
אבל אני אשתדל לבקר פה כמה שיותר..... תגידו, כבר עשיתם מפגש פורום??

אהמ אהמ.....

איפה אסף שצריכים אותו.... ניסינו לארגן 200000 מפגשי פורום ולא כל כך יצא... בדרך כלל בהופעות נפגשים כמה חברים אבל בהרכב מלא לא נראה לי שהיה בזמן האחרון. ושוב ברוכה הבאה, מקווה שתשתלבי פה מהר

אשף

New member
אסף בת"א

אבג, אוכלוסית העולים מברית המועצות בפורום עלתה פלאים...

Minimal Affair

New member
ג'ינג'יות זו מוסיקת מופת

עשו מוסיקה מדהימה כזאת, עוד לפני שחשבו לעשות כזה דבר בארץ. את באה היום (יום שבת) להופעה שלהם?

m1989

New member
בפיוז'ן?

מאוד רציתי ללכת , אבל התקציב של חברה שלי לא מאפשר לה את זה.... ואני מאוד רוצה ללכת איתה. אתה צודק מאה אחוז הג'ינג'יות עלו על הגל קצת יותר מידי מוקדם, או שתריך להגיד שהקהל עלה עליו יותר מידי מאוחר... בכל מקרה חשבתי בזמנו שהג'ינג'יות הם מוכרים ושכולם אוהבים אותם, ואז כשיצאתי לצעידה עם הדיסקמן והג'ינג'יות, תפסה אותי חברה ושאלה אותי מה אני שומעת? אמרתי לה שג'ינג'יות, היא שאלה אותי מה זה? להקת בנות חדשה? אז הבנתי לתדהמתי שהיא לא שמעה עליהם מעולם!!

Minimal Affair

New member
עצוב, אבל חשוב.

תשמעי חלק מהשירים. אני מאוד מומלץ על "לשוט על המים" "פיטר פן" "אין דרך חזרה" ובכלל - את כל השירים. שירים ממש טובים, לברנש שעשה את רוב השירים בכיתה ט'-י'. מקצועי, מרגש, ומאוד כדאי. הדף הזה באמת חשוב, חשוב לזכר המוסיקה שהוא עושה. את הדף הקים בחור אחד מצויין, שגם אותו הכרתי דרך במה, ואיכשהו זה התגלגל, והצעתי לו לפתוח לו דף, והדף נפתח. מומלץ לכולם.

למעלה