שלום.. אני חדשה פה..

שלום.. אני חדשה פה..

קוראים לי זהבית.. הנה שני שירים שכתבתי עכשיו.. מקווה שתהנו..חח אם אפשר בכלל.. שהכל אפוף עשן, אני בעצם מבינה מי אנחנו, מי אני ומי אתה שהכל אפוף עשן הכל נגמר האנשים נחתכים ברוח, כמו דף נייר אז הכל שחור כשהכל ממשיך ולא נגמר אנשים נעלמים בורחים, מסתתרים מהלא ידוע, מהלא מוכר. אולי אני אחת מאלה שמסתתרים או בורחים כי כשהכל אפוף עשן אני אוהבת את הלבד. מסתכלת עליי, מפנה לעצמי זמן חושבת על הצרות, הבעיות, השמחות והכל מתגמד, אנשים מתים, נפצעים ואני? חושבת על אהבה על מה שהיה ונגמר.. אהבה שנחתכת ברוח, כמו דף נייר כי כשהכל אפוף עשן אני מסתתרת מקשיבה לעצמי ולא לאף אחד כי שהלב אוהב, הוא לא חושב על האחר על עצמו, על אהובו.. ואני שקועה בעצמי, באהבתי. אנשים נחתכים ברוח, כמו דף נייר וכשהכל אפוף עשן ושחור, אני בורחת מסתתרת מהחלום, ומהפחד שהכל אפוף עשן.. אני עדיין לבד

ועוד אחד..

המילים נעצרות, עומדות מלכת, רוצה להגיד את הכל להוציא לשחרר אך זה לא יוצא מנסה להבין, להיות בנאדם אבל פגעתי, וגם הצטערתי התקופה שחלפה נגמרה לה התקווה עדיין הינה כאן האהבה עדיין מבצבצת בין הכתלים הסגורים והפרחים שבליבי עוד פורחים הם מחכים לאהבה שתשקה אותם לאהבה ישנה, מתוקה, ומדהימה שמחייה אותם בכל טיפה של אהבה הפרחים, היפים, השמחים והמושלמים, מתגעגעים לתקופה הישנה, של האהבה מתגעגעים, לחום ולאהבה התקופה שחלפה, האהבה שנשארה דברים, שלא ידועים אשליות, ציפיות.. ומענות שלא יענו לעולם תקופה שלא תחזור לעולם אהבה שלא תיגמר לעולם כמו נר שדולק עד אין סוף כמו הפרחים שמשתוקקים אלייך כמו האהבה שמבצבצת.. ורוצה לצאת, להשתחרר כמו המילים שנעצרות, עומדות מלכת כמו שאני רוצה את התקופה, את האהבה כמו שאני רוצה אותך

מורן א

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אהבה, רבות דובר בה והדרך עודנה ארוכה. כתיבה יפה, מורן

femfatal

New member
כתיבה יפה

הזדהתי עם הרעיון כמו שאני הבנתי אותו,אני לא בטוחה שירדתי לסוף דעתך...הרגשתי שהרעיון קצת עמום..מצפה לקרוא עוד מיצירותיך!

למעלה