שלום, אני חדשה פה:)

rastagirl7

New member
שלום, אני חדשה פה:)

שלום לכל "המטורפים"!!!! אני חדשה פה...:) יש לי אינדסטריאל, ספטום, אינריר, טרגאוס, שני חורים רגילים ונזם אה ועגיל רגיל למעלה באוזן שכחתי תשם שלו.... ואני מתהההה לעשות אנדר.... זה נראה לי אחד העגילים היותר שווים אבל כל מי שעשה אומר שלא כדי לי כי "במילא לא רואים את זה, לא מרגישים את זה" וכו וכו.. מה אתם חושבים?:) יומטוב לכולם!!! מורן

shpluck

New member
הרוכה הבאה :)

רשימה נחמדה יש לך והעגיל בלמעלה של האוזן הוא לא פשוט,הוא פירס לכל דבר ושמו הוא הליקס ! ועגילים את עושה מרצונך בשבילך,לא כדי שאחרים יראו ויגיבו אליו...

N o k i

New member
אולי counch? ../images/Emo12.gif

זה?
אם כן, עגיל מקסים בהחלט.

rastagirl7

New member
כן זה זה...

אבל לא יודעת פה בירושלים אנחנו קוראים לזה אינריר:)

cha ching

New member
את אולי מתכוונת אינר איר?!?!

יענו inner ear?!?!?! פחחחחחח!!
אינריר...

MaddyD

New member
נו יכול להיות שככה היא התכוונה

אינר יר. יעני בלי הא'. לאחשוב

cha ching

New member
no shit?!?!!

ואולי היא פשוט מאוד לא יודעת מה הכוונה כשאמרו לה "אינר איר" והיא שמעה "אינריר" וחיברה את זה וחשבה שזה שם העגיל. בלי שום משמעות מאחורי השם... בכל מקרה היא יצאה די בלומה

ליאן.

New member
ברוכה המצטרפת.. ../images/Emo140.gif

לגבי שאלתך - אם את רוצה, זה גורם לך להרגשה טובה עם עצמך, ואת יודעת במה זה כרוך (סיכונים, אחריות טיפולים וכו') וזה בסרד מבחינתך - תעשי. ואגב, כל הכבוד על האוסף.. יש תמונות?

rastagirl7

New member
ברור שלא....

פשוט אני מפחדת שאני ארגיש שזה סתם מיותר ושחבל על הכסף אחרי שיהיה לי אותו כמה חודשים.... כאילו עכשיו זה נראה לי מגניב ויפה כזה אבל, לא יודעת... טוב בסופו של דבר אני אעשה!!!! פשוט זה עסק יקר כל הפירסנגים האלה...:) וכן התכוונתי לאינר איר

למעלה