שלום, אני חדשה פה, מה שלום כולם?? : )
S *superstar* New member 22/2/04 #2 מצאת שעה להגיע..../images/Emo8.gif ברוכה הבאה! יש לך שם? או שאני יכולה להמציא לך אחד? אני עדי, השתלבות נעימה!
מצאת שעה להגיע..../images/Emo8.gif ברוכה הבאה! יש לך שם? או שאני יכולה להמציא לך אחד? אני עדי, השתלבות נעימה!
ש שירנציקן New member 22/2/04 #9 אוי נו.. כתבת את הודעה הזאת בלילה.. חשבתי שאת פההה.. בלעע.. אני בדדד...
ש שריטה מלנכולית New member 22/2/04 #6 שאלום... "בוקר טוב".. גמני דיי חדשה פה טל מרחובות, נעימאוד.. מי את?
ש שירנציקן New member 22/2/04 #7 שלומלום!! אני שירן.. נעים מאוד.. ספרי קצת על עצמך.. שמך בישראל, מקום מגורים, ושאר ירקות.. 119885829.. תקפצי לבקר
שלומלום!! אני שירן.. נעים מאוד.. ספרי קצת על עצמך.. שמך בישראל, מקום מגורים, ושאר ירקות.. 119885829.. תקפצי לבקר
F frieman New member 22/2/04 #19 שלטם לירה........ מקווה שתהני פה........ כולם פה אחלה........ תחפשי בארכיון....... את השאלון של 200 שאלות בערך.......חחחחח........ ותעני ותפרסמי אותו ....... שנכיר אותך
שלטם לירה........ מקווה שתהני פה........ כולם פה אחלה........ תחפשי בארכיון....... את השאלון של 200 שאלות בערך.......חחחחח........ ותעני ותפרסמי אותו ....... שנכיר אותך